Modă: 7 piese vestimentare pe care orice fată ar trebui să le aibă în garderobă

Când vine vorba de haine și încălțări, nu există femeie care să nu se plângă de faptul că nu are suficiente haine.

Când vine vorba de haine și încălțări, nu există femeie care să nu se plângă de faptul că nu are suficiente haine. Parcă niciodată nu avem ce ne trebuie, parcă mereu ne lipsește ceva și ajungem la concluzia că ne mai trebuie neapărat o anumită cămașă pe care am văzut-o în magazin sau acea fustă verde pe care nu o putem uita de când am zărit-o în vitrină.

Însă, indiferent cât de mult visăm la o garderobă doldora cu haine, trebuie să recunoaștem că nu toate piesele vestimentare pe care le avem ne sunt necesare. Orice femeie are nevoie de câteva piese care nu trebuie să-i lipsească din dulap, restul e... plăcere. 

Fusta creion

Orice femeie trebuie să aibe în garderobă o fustă creion.

O astfel de fustă o poți purta la birou, la școală, la o întâlnire de afaceri, la o întâlnire romantică. Este feminină, deloc indecentă, dar suficent de sexy.  O poți purta chiar și în timpul liber, cu un tricou XXL.

Little Black Dress

Nicio garderobă fără o rochie neagră. O astfel de rochie te salvează din orice încurcătură. De la evenimente speciale, până la birou și interviuri pentru un job, această rochie se potrivește oricând. Dacă o accesorizezi cu un colier masiv și o pereche de pantofi cu toc, o poți transforma foarte ușor într-o piese vestimentară pentru o ieșire în oraș, iar dacă o porți cu un sacou cambrat, este ideală pentru job.

Jeanși închiși la culoare

Jeansul se va purta mereu.

Este un material pe care tinerii îl adoră și pe care nu îl refuză niciodată. Este adevărat că moda se schimbă. Când se poartă skinny, când evazat sau drept. Însă, un lucru este sigur: un jeans închis la culoare cu o croială clasică va arăta mereu bine și nu se va demoda nicicând. Cred că este inutil să mai precizez în câte variante se poate purta.

Cămașa albă

Mult timp am refuzat să port acest articol vestimentar din simplu considerent că mi se părea prea banal. Însă, de curând am început să combin o cămașă albă, bărbătească cu un pulover foarte scurt, care lasă o mare parte din cămașă la vedere. Mi se pare foarte sexy această combinație. Dacă și tu te-ai plictisit de acestă piesă vestimentară este momentul să o reinventezi.

Însă, nu renunța la ea!

Trenci crem

Un trenci clasic arată bine pe oricine, subțiază talia și o marchează. Se potrivește la ținute elegante, dar și la ținute casual. Iar dacă îți cumperi un model care are și o căptușeală groas, detașabilă, îl poți purta atât primăvara, toamna, cât și în zilele de iarnă nu foarte friguroase.

Tricouri

Pe cât de banale par, pe atât de importante sunt. De tricouri nu te poți lipsi. Le poți purta în timpul liber cu jeans și converși, la job cu un sacou sau chiar la o ieșire în oraș cu o fustă mai sexy. Cel mai sigur este să mergi pe culori sigure (alb, negru, crem, albastru închis) ca să le poți purta cu cât mai multe piese vestimentare din garderoba ta.

Sacouri

Și sacourile sunt piese vestimenatare fără moarte, ce se pot purta mereu, indiferent de modă sau de anotimp.

Dacă mergi pe o croială clasică și un material de calitate, un astfel de sacou îl poți purta mai mulți ani.

 

Aceste piese vestimentare pe care vi le-am propus sunt haine care nu se vor demoda prea ușor și care se pot asorta foarte simplu cu oricare alte haine pe care le aveți în garderobă. Este important când cumpărați astfel de piese vestimentare să nu faceți rabat de la calitate. Chiar dacă sunt mai scumpe, merită o investiție deoarece le puteți purta mai mulți ani. 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod