5 poziţii incendiare pentru sexul de dimineaţă. Încearcă-le!



3. Pânza de păianjen

Sună complicat, dar este departe de a fi astfel: o altă poziţie incendiară pentru sexul de dimineaţă este pânza de păianjen. Cum o puneţi în aplicare? Amândoi staţi faţă în faţă, cu trupurile strâns lipite şi picioarele încrucişate unul pe spatele celuilalt. Poziţia permite o penetrare adâncă, iar mişcarea trupurilor voastre îţi va stimula clitorisul, astfel încât să poţi obţine orgasmul cu uşurinţă, chiar şi în absenţa preludiului.

4. Femeia deasupra inversată

Dacă ai chef să fii tu aceea care deţine controlul asupra partidei de sex, puteţi încerca poziţia femeii deasupra sau varianta sa şi mai hot, femeia deasupra inversată. În acest al doilea caz, nu vei mai avea şansa de a-ţi privi iubitul în ochi, savurând momentele în care el se lasă cuprins de plăcere, însă partenerul tău va avea o privelişte de neuitat!

Iar tu, bineînţeles, vei putea controla de la un capăt la altul mişcările, viteza şi intensitatea lor, astfel încât să atingi climaxul fără probleme.

5. Doggy style la duş

Fiindcă oricum urma să vă dezmeticiţi cu un duş înainte de a fugi la birou, de ce nu aţi îmbina utilul cu plăcutul? Sexul la duş poate implica o mulţime de poziţii, inclusiv doggy style, una care permite o penetrare adâncă şi favorizează experimentarea unor senzaţii intense de plăcere - atât în cazul tău, cât şi al lui.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod