5 motive pentru care sexul ne face mai inteligenţi. Află care sunt acestea!

De cele mai multe ori, cercetătorii se contrazic în studii, iar din această cauză mi se pare imposibil să-i înţeleg pe specialiştii din întreaga lume. Chiar şi aşa, studiile ne atrag şi

De cele mai multe ori, cercetătorii se contrazic în studii, iar din această cauză mi se pare imposibil să-i înţeleg pe specialiştii din întreaga lume.

Chiar şi aşa, studiile ne atrag şi ne fac de multe ori să ne întrebăm dacă ceea ce spun cercetătorii este adevărat sau nu. Nu cu foarte mult timp în urmă citeam că bărbaţii devin brusc mai puţin inteligenţi şi pierd aproximativ 50 de puncte de IQ atunci când văd o femeie foarte atrăgătoare.

Însă, zilele acestea, cercetătorii de la Universitatea Amsterdam au oferit publicului un studiu în urma căruia reiese că sexul ne face mai inteligenţi. Iată de ce:

Fericirea. Atunci când faci sex eşti fericită, iar atunci când eşti fericită gândeşti mai limpede şi îţi vin mai multe idei. Sau cel puţin aşa spun specialiştii.

Stresul. Munca, familia, facturile, toate aceste lucruri contribuie, mai mult sau mai puţin, la starea ta de bine şi te pot face să fii stresată. Însă, atunci când faci dragoste, stresul dispare şi eşti mai relaxată.

Concentrarea. Profesorii de la Universitatea Amsterdam i-au pus pe participanţii la studiu să se gândească la cea mai plăcută experienţă sexuală şi apoi să răspundă la câteva întrebări, în scris. Apoi, i-au dus în altă sală şi le-au dat acelaşi test, în timp ce printre bănci se plimbau cercetătorii. Rezultatul a fost simplu: când s-au gândit la sex, respondenţii au rezolvat mai bine testul.

Somnul. Atunci când ai parte de o partidă reuşită de sex, te simţi obosită şi adormi mult mai uşor. Ei bine, toată lumea ştie că o doamnă care se odihneşte bine şi gândeşte mai bine.

Stima de sine. Când faci dragoste ai o părere bună despre tine şi eşti sigură că poţi avea orice bărbat din lume, spun cercetătorii. Tot ei ne asigură că acest lucru ne face să gândim mai limpede şi să fim mai inteligenţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod