4 soluţii eficiente ca să nu ejaculeze prea devreme


Prin exerciţii şi control îţi poţi ajuta partenerul
2. "Stop" înainte de climax

O altă soluţie eficientă pentru a întârzia momentul ejaculării este oprirea cu doar câteva clipe înainte de a avea orgasm. Metoda poate fi pusă în practică iniţial pe cont propriu, atunci când iubitul tău se masturbează. Secretul este acela de a repeta procedura (apropierea de orgasm şi oprirea înainte de ejaculare) până când nu mai reuşeşte să se controleze. În timp, repetată de suficiente ori, metoda dă rezultatele scontate.

După ce partenerul obţine un control mulţumitor pe cont propriu, puteţi trece la practica în cuplu, astfel încât să reuşească să obţină aceeaşi performanţă (şi să o îmbunătăţească, ulterior) şi în urma sexului cu penetrare.

3. Exerciţii Kegel

Acest tip de exerciţii nu sunt destinate doar femeilor, fiindu-le extrem de folositoare şi bărbaţilor care vor să scape de problema ejaculării premature. Exerciţiile Kegel presupun încordarea şi relaxarea muşchiului pubococcigian (cel de care el se serveşte atunci când îşi controlează fluxul urinei) timp de 10 secunde, cu trei repetări, lăsând o pauză de 10 secunde între seturile de exerciţii.

Ideea este ca, la final, partenerul tău să poată să îşi controleze ejacularea încordându-şi muşchiul pubococcigian atunci când simte că urmează să aibă orgasm.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod