Semne că cel mai bun prieten al tău este îngerul tău păzitor

Prietenii noștri cei mai buni sunt mai mult decât prieteni, aceștia ne ajută în moduri neașteptate și, în plus, există câteva indicii care ar putea să ne ajute să ne dăm seama dacă sunt și îngerii noștri păzitori.
Adesea simți că cel mai bun prieten al tău este un dar trimis din cer și ești recunoscător că îl ai în viața ta. Acesta a fost mereu prezent când ai avut nevoie de el, la bine și la greu. Simți că ai o conexiune greu de explicat cu el, de parcă ați fost meniți să fiți prieteni. Însă există și posibilitatea ca cel mai bun prieten al tău să fie și îngerul tău păzitor. 

Cum îți dai seama dacă cel mai bun prieten al tău este îngerul tău păzitor?


1. Poți să vorbești cu el despre cele mai profunde sentimente


Ce poți să ascunzi de îngerul tău păzitor? Nimic, nu? Îngerul păzitor are un fel de-a vorbi cu tine, astfel încât ajungi să îi dezvălui toate secretele. Iar odată ce îi dezvălui secretele, te simți mai bine, parcă eliberat.
Iar prietenii fac același lucru pentru noi. Ne simțim confortabil să împărtășim orice cu aceștia, de la cum a decurs ziua la cele mai profunde secrete. Iar destăinuirile acestea ne ajută să ne calmăm.

2. Simte când ești supărat


Un lucru pe care îl știi cu siguranță despre cel mai bun prieten este că ai o conexiune profundă cu acesta, într-un fel în care nu mai ai cu nimeni altcineva. Împărtășiți o legătură emoțională și ai tendința să te conectezi cu el într-un mod mult mai profund. Aceasta este legătura care îl determină să acționeze imediat în momentul în care simte că ești supărat. Acesta își dă seama că nu te simți bine chiar și când te prefaci.
Legătura aceasta vă apropie atât de mult, încât simți uneori că îți citește gândurile. La fel ca un înger păzitor.

3. Îi pasă cu adevărat


Există oameni pe care îi întâlnești și care pretind că le pasă, dar nu par prea afectați de momentele grele prin care treci. Altora, de pe altă parte, le pasă atât de mult, încât te simți recunoscător că îi ai în viața ta. Iar dacă ești atent, acei cărora le pasă au devenit prietenii tăi adevărați cu ușurință. Cu toții avem nevoie de cineva care să poată avea grijă necondiționat de noi, iar îngerii noștri păzitori sunt cei care se asigură că suntem îngrijiți. Iar de acest lucru se asigură cei mai buni prieteni.
Cu alte cuvinte, nu joacă același rol pe care un înger păzitor îl joacă?

4. Nu te dezamăgește


Cea mai importantă caracteristică a unui înger păzitor este faptul că nu te dezamăgește. Dacă ai o nevoie urgentă de ceva, acesta este cel care vine să te salveze și tot el este cel care se asigură că nu ești singur în vreo situație dificilă. Îți oferă sprijinul și impulsurile de care ai nevoie pentru a te dezvolta în viață. Prietenii noștri cei mai buni fac exact același lucru. În momentul în care avem nevoie de ajutor și îl cerem, aceștia acționează imediat fără a pune vreo întrebare și fără a ne dezamăgi. În consecință, asemănările dintre îngeri și prieteni se înmulțesc. 

5. Prezența sa te relaxează


Atunci când simțim prezența îngerilor noștri păzitori, ne relaxăm. Nu te simți în siguranță când știi că există cineva care te urmărește, te protejează și te călăuzește? În plus, nu ai același sentiment și când ești cu cel mai bun prieten al tău? De multe ori, simpla sa prezență te face să crezi în tine, să te simți în siguranță, doar pentru că știi că există cineva pe care poți conta cu siguranță.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod