Primele 7 chestii pe care un bărbat le observă la tine

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în materie de frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în materie de frumusețe și modă
Nu ar fi interesant să ştii asupra căror zone se opreşte privirea unui bărbat atunci când întâlneşte pentru prima dată o femeie?
Nu ar fi interesant să ştii asupra căror zone se opreşte privirea unui bărbat atunci când întâlneşte pentru prima dată o femeie?

Cercetătorii spun că "studierea" decolteului vine mult mai târziu, iar primele priviri se aţintesc inconştient asupra altor zone ale corpului.

"Sunt câteva lucruri pe care bărbaţii le observa instantaneu atunci când întâlnesc o femeie", declară profesorul Jackie Black, autorul cărţii "Meeting Your Match".

Iată care sunt acestea:

Părul

Chiar dacă bărbaţii nu observă aproape niciodată schimbările de look şi noile coafuri de care femeile sunt atât de mândre, se pare totuşi că observă inconştient cât de des este părul unei femei pe care tocmai au cunoscut-o.

Cercetătorii spun că este un obicei de pe vremea când oamenii trăiau în peşteri şi îşi alegeau partenerele pe baza unor astfel de criterii.
Iar o femeie cu părul des este o femeie sănătoasă.

Zâmbetul

Când zâmbeşti degajat nu ţi se schimbă numai forma gurii, dar şi cea a ochilor. Ochii ţi se micşorează şi se alungesc.
De fapt, acesta este primul indiciu că o persoană zâmbeşte sincer şi se pare că bărbaţii sunt foarte receptivi la astfel de semnale.


Un zâmbet natural îi indică faptul că eşti relaxată, ceea ce spune multe despre şansele lui de reuşită în a te cuceri.

Vocea

Studiile au arătat că bărbaţii sunt atraşi de femeile care au un registru înalt al vocii. Totul se explică prin prisma evoluţiei - vocea subţire indică tinereţe, iar o femeie tânără este aptă pentru reproducere.

Proporţia dintre talie şi şolduri

Şi de această dată tot evoluţia şi instinctele de reproducere îşi spun cuvântul. Bărbaţii caută instinctiv şi inconştient partenere care sunt apte pentru reproducere, iar o talie semnificativ mai subţire decât şoldurile indică fertilitate.  

Strălucirea pielii

Bărbaţii asociază un ten sănătos şi radiant cu o sănătate mentală bună şi asta pentru că stresul şi anxietatea cauzează de cele mai multe ori o piele ternă şi cu probleme.

Falsitatea

Nu este vorba despre personalitate, ci despre trucurile "artificiale" de înfrumuseţare - gene false, unghii false, extensii de păr etc. Pentru bărbaţi, toate acestea indică "mentenanţă" dificilă şi enervantă, ceea ce nu este un lucru tocmai bun pentru tine.

Ochii

Oamenii se concentrează asupra ochilor mai mult decât asupra oricărei părţi a corpului.

Expresivitatea ochilor nu poate fi egalată cu nimic, iar cuvintele lipsite de sinceritate pot fi date de gol de o simplă privire.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • andra pe 5 Iul 2011, 22:55
  ce observa ei.....

  Prietenul meu spune ca s-a simtit atras de ochii si parul meu. Barbatii, dupa ce se satura de "alergat", incearca sa gasesca la femeia cu care vor intemeia o familie toate aceste insusiri si i-au in evidenta si "fertilitatea", urmarind acea proportie intre talie si solduri. Barbatii isi doresc langa ei femei normale, nu femei "false"!

  1
  0

 • Lov3 pe 21 Dec 2010, 11:14
  Cum sa nu ...

  ochii, zambetul, talia shi parul ... cum sa nu :)):)) .... asta akm 50 de ani .... acum daca tipa are fund shi sani, nu conteaza. Poate ca e, poate ca nu,dar tot mai important e sa arate bine decat sa fie fertila. Sa speram ca mai sunt si barbati draguti, romantici si sensibili care nu se uita numai la "silicoane" .

  10
  4

 • GNLSSJ7 pe 5 Dec 2010, 07:38
  -

  Ca barbat, primele chestii pe care le observ la o fata/femeie sunt in primul rand ochii, parul, stilul vestimantar care trebuie sa fie decent si realismul de care e obligatoriu sa dea dovada.

  6
  0

 • oana pe 4 Dec 2010, 00:07
  ochii mei

  intradevar fde multe ori am fost prinsa cu minciuna si asta tocmai ca mi se citea in ochi cat de mult minteam de fel sunt o persoana care mint mult enorm de mult.de fapt cu asta ma hranesc sa punem asa in ghilimele de rigoare.

  3
  1

 • paula pe 1 Dec 2010, 16:35
  :)))

  Lasand la o parte modestia, se pare ca le am pe toate :))

  1
  6

 • dydy pe 1 Dec 2010, 15:04
  primele 8 chesti pe care un barbat le obsearva la tine

  eu pe sotum meu lam cucerit cu ochisorii mei verzi si cu un zambet placut cam este adevrat ce zice in acest articol pt noi era dragoste la prima veddere am neam cunoscut in luna mai si in august neam si castorit asa mia zis el k ia placut k zambeam mereru a

  1
  4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod