Poveste adevărată: "Îmi doresc o soţie, dar femeile vor doar relaţii pasagere"

Am 28 de ani şi sunt pe picioarele mele. Muncesc de la 19 ani, am afacerea proprie, îmi merge binişor, nu mă plâng, am din ce trăi. Dar ceea ce-mi lipseşte este dragostea.
Am 28 de ani şi sunt pe picioarele mele. Muncesc de la 19 ani, am afacerea proprie, îmi merge binişor, nu mă plâng, am din ce trăi. Dar ceea ce-mi lipseşte este dragostea. Am avut o relaţie timp de patru ani cu o femeie mai mare ca mine cu 7 ani, dar la un moment dat s-a încheiat. Nu importă motivele. Cert e că amândoi ne-am dat seama că nu mai exista un viitor comun.

De atunci, adică de vreo trei ani, tot caut o iubită şi chiar o soţie, dar nu reuşesc să găsesc decât femei independente care vor să ... copilărească.
Eu ştiu clar ce vreau, îmi doresc o femeie care să aibă aceleaşi valori ca şi mine, să ne completăm reciproc, să ne iubim şi să ne creştem copiii în principiile sănătoase în care am fost crescut şi eu acasă.


Nu sunt un încuiat, nu consider că rolul femeii e doar în gospodărie, sunt de acord cu emanciparea şi femeile de carieră, dar cred că toate au o limită. Cred că totuşi femeile au apucat-o prea rău pe panta asta a carierismului, care nu le aduce nici lor vreun beneficiu moral. În afară de bani şi poziţie socială, şi aia discutabilă, ce alte avantaje mai are o carieră care te solicită 10 ore pe zi? Nu e sănătos să acorzi prea mult din timpul şi viaţa ta numai dezvoltării personale şi distracţiei, în detrimentul întemeierii unei familii, a asigurării viitorului.

Din păcate eu cel puţin nu reuşesc să dau decât peste astfel de femei. Disperate să facă bani, să urce pe scară ierarhică, să bifeze tot felul de studii şi mastere, iar pentru dragoste nu lasă niciun loc.


La polul opus sunt cele care aleargă după banii altora, ai bărbaţilor în speţă. Eu nu sunt din categoria „cu bani”, cel puţin nu la vedere, aşa că de îndată de mă "miros" că nu am contul prea gras nu-mi mai acordă şanse pentru întâlniri viitoare.

Astă vară am tot încercat să o cuceresc pe o tipă care făcea carieră în publicitate. Ne-am cunoscut într-un anturaj comun şi am ieşit de câteva ori. Ne-am plăcut reciproc, dar ea nu avea niciodată timp. Am zis că vine vara şi vacanţa şi ne vom relaxa. Am mers împreună în Grecia, ne-am relaxat, e adevărat, ne-am simţit foarte bine împreună, dar când ne-am întors în ţară parcă am fi luat-o de la capăt. Eu stabileam întâlniri şi ea nu avea timp.
Eu i-am propus să ne mutăm împreună – eram deja împreună de vreo 5 luni - şi să încercăm să ducem relaţia mai departe, de ce nu chiar la căsătorie? Ea mi-a spus că nu e pregătită pentru aşa ceva.
Am mai tatonat terenul vreo lună după care mi-a spus că se simte stresată şi presată de ideea mea şi că mai bine să ne despărţim.

Asta a fost doar ultima dintr-un şir de astfel de femei dezinteresate total de ideea de familie. Nu ştiu când s-a produs mutaţia asta, că tot aud că femeile vor doar să se mărite. Unde sunt femeile alea şi de ce nu găsesc şi eu una?

Nu mă înţelegeţi greşit, nu sunt vreun ciudat, arăt normal, nu am vreun defect de fizionomie şi nu sunt idiot. Mă consider un om normal, cu dorinţe şi preferinţe normale. De ce e aşa de greu să găseşti o femeie normală cu aceleaşi coorodonate, pur şi simplu nu pricep.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului.
Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre
, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro
 

Comentarii (50)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 21 Mai 2013, 20:38
    as dori

    conteaza si varsta sau?

    0
    0

  • alibaba pe 1 Ian 2013, 22:40
    barbatul modest

    daca tu te vaiti apoi eu ce sa mai zic este intradevar o mare gaura pentru noi care cautam o dragoste adevarat si nu o simpla noapte de amor.. Nu te mai cosuma pentru aceste lucri caci si eu fac acelasi lucru de vreo 7 ani , si mai mult rau iti faci, ne vaitam si noi ca oricum nu are cine sa ne auda . Eu incerc sa caut ceva de facut ca sa uit te sfatuiesc sa faci si tu la fel

    0
    1

  • costy pe 25 Oct 2012, 21:34
    realitate

    sunt din pacate in aceasi situatie , dar realizez ca am depasit varsata adica am 30 de ani . mai cred ca atunci cand aveam varsta optima pt casatorie ori am fost pretentiosi ori am tras chiulu ca sa zic asa, si acum e normal sa ne confruntam cu astfel de situatii pt ca femeile din Romania se impart in doua categorii : adica cele care vor banii si pana la urma pleaca din tara sau cele care nu vor bani sunt independente au trecut de o varsta care isi dorea un barbat langa ele poate a mai avut si ceva experiente neplacute si deja numai are incredere si nu mai vrea un barbat asa de batran; eu acum dupa ce am citit aceste com. am devenit mai optimist si las nr meu de tf 0784709602 si astept un sms de la o fata dornica pt o conversatie sau o intalnire mai detaliata, va multumesc

    0
    1

  • catalin pe 7 Oct 2012, 21:03
    cauta-ti nevasta in strainatate

    Pai daca majoritatea femeilor sunt asemeni matracucei Theona Balan , tipa aceia feminista cu carierismele impregnate in gene , normal ca n-ai sa mai gasesti. Asculta la mine daca totusi mai vrei sa te insori fa tot posibilul si inceara sa faci o excursie pana in Thailanda sau Filipine si sigur iti vei gasi o sotie superadevarata..asta o sa incerc sa fac si eu cat de cureand la fel si majoritatea amicilor mei in Roamnia n-o sa gasesti nimic din ceea ce-ti doresti..Succes!

    2
    1

  • miruna pe 31 Ian 2012, 14:39
    hm...

    e cusuta c ata alba......rau de tot

    2
    4

  • mioara pe 24 Ian 2012, 09:43
    buna

    cred ca nu m-ai intalnit pe mine , deaceea esti singur :). imi place ce ai scris in povestire . daca ar fi sa scriu si eu o poveste cred ca ar semana putin cu a ta . si eu dau doar de baieti care sunt interesati doar de relatii intime si eventual de o relatie pasagera. nu stiu sincer ce cauti dar nu ceri prea mult cel putin ce am citit eu , nu-s genul de fata care sa ste doar la cratita si eu imi doresc sa am un servici bun sa am un trai decent .sa am un sot si un copil . Sincer de multe ori eu nu-mi gasesc locul aici in aceasta perioada . cred ca trebuia sa ma nasc undeva in anii 60 . unde oamenii puneau accent pe respect , buna crestere si unde nu existau atatea pipitze si barbatii doar de o noapte . nu vreau sa ranesc pe nimeni dar cam asta se mediatizeaza si cam asta vor si altii sa aibe sau daca iubitele lor nu-s slabe sau idem tipe de la tv gen eu nu am nimic in cap , fac tot posibilul sa le schimbe . iar eu nu vreau sa fiu o tipa falsa cu principii sau sa fiu cine nu sunt . un fals . nu sunt un produs adaca am avut o buna crestere si mi-am format niste principii dc sa -mi schimb doar ca sa fiu ca pipitele de la tv? recunos sunt si vedete culte dar nu le promoveaza pt ca nu fac audienta . daca ar exista mai multe emisiuni de cultura generala zic ei ar muri de foame . cam atat am vrut sa-ti spun .

    4
    4

  • aurora pe 17 Ian 2012, 07:14
    fany

    an zua de azi e cam greu de gasit o astfel de fata ,dar eu cred ca pentru ori cine dumnezeu a lasat un gram de noroc ,trebuie sa ai si acel ceva ,mai cauta nu e tarzin .

    4
    9

  • Radu pe 16 Ian 2012, 18:37
    ..

    barbatii nu iubesc femeile "independente" (depinde ce intelegi prin asta) , o femeie care pune cariera pe primul loc nu are cum sa faca un barbat fericit , barbatii nu cauta astfel de femei decat pt distractie , am avut si eu o relatie de 2 ani de zile tot asa cu o femeie independenta , care nu avea timp de nimic , imi vorbea numai de job , devenise foarte plictisitoare si monotona desi nu arata rau ca femeie , intr-un final am inselat-o si am parasit-o pt alta femeie care are un job destul de bun dar nu e obsedata de munca si alte tampenii de genul asta , tind sa cred ca majoritatea femeilor independente cred ca la o anumita varsta acumuleaza destule frustrari si ajung la concluzia ca nu au realizat nimic in viata , banii sunt importanti in viata dar nu sunt totul .

    9
    9

  • cristina pe 16 Ian 2012, 12:03
    plus

    daca femeile sunt asa 'disperate' sa se imbogateasca, tu de ce ma rog lucrezi de la 19 ani? sau tu nu esti 'disperata', tu esti 'disperat' si aici e intr-adevar o diferenta?! nu ai decat pe tine sa te invinovatesti baietul mamii, asuma-ti responsabilitatea pentru alegerile pe care le faci, zau ca nu iti sta bine in rolul de victima.

    1
    15

  • cristina pe 16 Ian 2012, 11:04
    ce?

    bun daca nu vrei sa fie femeia ta de casa de ce te deranjeaza cariera ei? presupun ca petreci la fel de mult timp la serviciu. vrei sa o stii inchisa in casa in timpul asta? sa te astepte cu masa pusa? sa toarne un copil si sa il creasca, iar cand vii acasa obosit dupa programul tau lung de munca sa aiba grija si de tine? daca nu, nu vad ce altceva iti doresti. care e deezavantajul carierei? foarte putine femei incapabile intelectual mai cauta azi barbati cu bani pentru ca ele nu au fost in stare sa se intretina sigure. eu le cataloghez ca inapoiate si indoctrinate cu spiritul femeii ca o limitata. 100 de ani de relativa emancipare nu au schimbat ideea asta in barbati. pacat, du-te undeva la tara si sigur gasesti fete cuminti si familiste cate vrei, dar nu te astepta sa fie si intelectuale sau sa stie sa se aranjeze ca sa ai cu ce te mandri pe strada.

    4
    15

  • geramina pe 16 Ian 2012, 06:15
    aoleuuuuuuuu

    pai pe unde ai fost ascuns omule pina acum?hai sa fim seriosi.stii proverbu ala:cine nu stie sa danseze spune ca podeaua e stramba.asa ca nu exagera ca bate la ochi.ori esti pinochio ori fa o vizita pe la un psiholog.pupici

    3
    13

  • ana-maria pe 13 Ian 2012, 20:11
    trist....

    trist dar adevarat...dak esti intradevar un om bun si responsabil cum ai scris mai sus e posibil sa nu ai noroc pt k de obicei oamenii buni nu prea au noroc,si e adevarat in ziua de azi se pare ca numai banii conteaza in viata asta indiferent de barbat sau femeie si uita si de sentimentul cel mai minunat pt care ar trebui sa traim:dragostea...dar si dragostea vine cu timpul daca e persoana potrivita intelegere si respect atunci ar trebui sa mearga si cel mai important e si sa fie atractia de la inceput.succes!

    6
    11

  • auri pe 13 Ian 2012, 09:46
    ceao!

    sigur nu stii unde sa cauti! :) sau poate nici tu nu stii ce cauti! k sa primesti ceea ce-ti doresti trebuie sa stii sa si oferi si sa stii si cui...

    3
    11

  • mada pe 12 Ian 2012, 16:12
    realitatea

    Buna, Din pacate asta e realitatea. Asa sunt unele fete in ziua de astazi, asa cum sunt si unii baieti. Si eu am trecut printr-o relatie dezastruoasa si nu am reusit sa-mi mai fac o viata a mea, fiindca toti baietii mi se par imaturi si cauta doar distractii, atat. Asadar, sunt dezamagita de gandirea acestor persoane si am incetat sa mai sper ca voi intalni sufletul pereche.

    4
    11

  • MARIA pe 12 Ian 2012, 09:35
    SUFLETUL

    FRUMOS GANDESTI ..ESTI BARBATUL IDEAL ,DACA ESTE ADEVARAT CE AI POSTAT,, IMPOSIBIL SA NU GASESTI DEPINDE DE TINE ,SI ACEL CLIC,DRAGOSTEA

    3
    11

  • zapi27 pe 11 Ian 2012, 20:19
    buna

    ai incredere in tine si cine stie poate o sa rasara soarele si strada ta! nu toate femeile sunt la fel...

    6
    9

  • mel pe 11 Ian 2012, 16:37
    sigur cauti ceea ce zici?

    hmmm...nu te supara dar cam greu de gasit traiesc printre si sunt una dintre acele multe femei care spera sa gaseask pe cineva cu o gandire similara k a ta deci femei exista dar cred k u nu cauti unde trebuie ceea ce vrei ex: am un bun amic care cauta genul de femeie care il cauti si u dar ghici unde?la acele piti din ziua de azi doar alea il atrag deci?cauta unde trebuie ?nu si desi toata lumea ii zice tot genul piti il atrag si mai vrea femeie de viitor nu se poate deci parerea mea k si u cauti unde nu trebuie sau poate nu iti plak chiar asa mult femeile am patit am dat peste asa ceva

    2
    12

  • elena pe 11 Ian 2012, 12:41
    puncte de vedere

    De ce nu gasesti femeia potrivita?de ce femeile alearga ptr cariera si bani?simplu,ptr ca voi barbatii in proportie de 95% nu va asumati rolurile de barbati,faceti valuri,valuri la inceput,promisiuni de te doare capul,dar cand dati de greu gen familie,casa,copii,sotie va luati talpasita si lasati totul balta pe umerii bietei femei care isi jura ca va arata ea voua....asta este efectul,ca sa nu mai vorbesc de cei ce-si fac dreptate cu pumnii,de cei ce stau numai cu prietenii,de cei ce asculta sfaturile mamei si insurati,de cei ce dau totul in patul amantelor si vin acasa obositi si cu figuri,de cei ce nu dau o data cu aspiratorul ca e treaba femeii,de cei ce stau cu alcool in gura 6 zile din 7 si dau usile de pereti ca ei sunt tari si mari si lista ar continua la nesfarsit.....nu te mai lauda cu bunele tale calitati chiar daca le ai asteapta ca va sosi si ziua in care vei gasi jumatatea,cand te astepti mai putin,laudantu-te vei gasi doar femei duse de acasa caci din nefericire sunt multe si de alea care cred ca au gasit in sfarsit un fraier sa se puna la locul ei....nu stiu daca intelegi?numai ca atat in cazul femeilor dar si a barbatilor care n-au nici un dumnezeu pe lumea asta,vorbesc mult dar fac nimic.....

    11
    13

  • Adriana pe 10 Ian 2012, 19:54
    iubirea

    Daca ea nu te iubeste asa cum esti inseamna ca nu te merita...eu sunt o fire foarte optimesta,si eu am fost mereu de acord ca fiecare persoana are ceva special la ea/el...trebuie doar sa te gandesti ce crezi ca ai tu mai special ca alti si sa arati asta pentru ca asta ar arata cine esti..Sper ca iti vei gasi dragostea cat mai repede..Oricum dragostea apare cand te astepti mai putin ;)..mi-ar face placere sa vorbesc cu tine..si sa te ajut sa descoperi lucru acela special ....Sper ca cea ce am scris sa te ajute..si nu fii trist dragostea ta e pe acolo undeva si o vei gasi...dupa cum vezi chiar sunt o persoana optimista...mult succes in cautarea EI..si sper sa ne mai auzim...pa pa ;)

    13
    1

  • ramona pe 10 Ian 2012, 18:31
    minciuna

    de ce mi ati sters mesajul dragilor ? inventati povesti , atata stiti sa faceti ? mai asta care mi ai sters mesajul uitate maine in oglinda gand te trezesti sa vezi ce suflet nenorocit ai .....

    0
    14

  • societatemorala pe 10 Ian 2012, 11:45
    Happy Healthy Life Every Day!

    Adopta codul de conduita morala in societate si la birou! Spune NU flirtului cu persoane casatorite! Nu distruge casnicii! Noblesse oblige! Viata morala intr-un corp sanatos! Happy Healthy Life Every Day!

    4
    10

  • Paula20 pe 10 Ian 2012, 02:10
    Egoist.posesiv. Dornic de atentie.

    Din ce am citit eu una am dedus ca esti o persoana cam egoista ce necesita atentie din partea persoanei iubite. Mai limiteaza-ti aceste princpii si poate iti vei gasi aleasa. Femei bune sunt daca stii unde sa cauti, dar pari posesiv asa ca ele te vor evita. Bafta

    2
    14

  • mona pe 9 Ian 2012, 21:45
    relatii

    poate ca ai dreptate si e adevarat ce ai zis! stiu ca sunt femei care pun mai presus cariera, situatia financiara! acets femei nu au pierdut niciodata pe plan sentimentalpt ca nu au sentimente. insa acelasi lucru ilpot spune eu despre voi barbatii - dupa anumite experiente cu final nu tocmai dragut, nu pot sa mai am incredere in voi! dar am zis asa daca totusi va fi safie ceva si pt mine o sa gaseswc, asa si tu ce e al tau e pus deoparte!

    2
    11

  • magda pe 9 Ian 2012, 17:54
    nu cred in povestea ta

    nu cred ca esti atat de bun mai gandeste-te si atata timp cat tu ai copilarit pana la 28- 30 nu inteleg de ce femeile nu ar copilari si nu cred ca e sanatos sa impingi pe cineva intr-o relatie si casatorie daca ea nu te cunoaste inca sau poate nu isi doreste o relatie cu tine.

    6
    11

  • rodyell pe 9 Ian 2012, 16:19
    buna!

    toti vrem si cautam acelasi lucru, numai ca mereu se intampla cate ceva. toti vrem o persoana, sincera, sensibila care sa faca parte din viata noastra..., problema e ca nu o gasim. asa ca nu mai cauta, va aparea ea la momentul potrivit. te-ai gandit ca poate nu esti pregatit pentru asa o persoana? ai privit, o clipa in adancul sufletului tau sa vezi ce poti oferi sau ce ai de oferit? de cate ori ti-ai pus sentimetele pe tava, in fata unei persoane? mai esti in stare sa o mai faci inca o data? astea sunt o parte din intrebarile la care incerc sa gasesc si eu raspuns, dar nu prea reusesc... totusi am tras o concluzie: ne este teama, de noi, de ceilalti si mai ales de ce simtitm, pentru ca lupta cu tine insuti este cea mai dureroasa batalie posibila... bafta, in continuare si pupici!

    1
    12

  • Silvia pe 9 Ian 2012, 15:16
    buna

    femeile nu isi doresc relatii pasagere marea lor majoritate!...faptul ca ai fost cu o tipa 5-6 luni inseamna ca ai avut o relatie pasagera??? nu inteleg...acum ai tu o problema...iti plac tipele ambitioase, care pot trai pe piciorele lor...aceasta inseamna ca trebuie sa isi construiasca o cariera exact ca tine...acest lucru ii cere timp, implicare...te indragostesti de ea si ii ceri apoi sa renunte la munca ei???chiar o iubesti? sau iti doresti doar pe cinev a care sa iti calce sosetele?...ai putea de exemplu sa cauti o tipa care sa lucreze in acelasi domeniu si sa o angajezi la firma ta...ai impaca astfel si capra si varza!

    1
    12

  • jim777 pe 9 Ian 2012, 13:33
    salut

    a sa ti apara fimeia vieti tale...nu te mai gindi ca dai pe astea femei...spera ca ai sa ai o sotie cind care nici nu te ai astepta...dumnezeu a sa ti daruiasca asa femeie....incredete in el...pa

    2
    14

  • victoria pe 9 Ian 2012, 10:49
    :)

    lasa un numar, ne intelegem cumva :)

    4
    12

  • ilia pe 9 Ian 2012, 10:39
    sal

    cred ca le sufoci

    2
    14

  • hey pe 9 Ian 2012, 04:17
    hey

    Uite.nu cred ca am eu varsta potrivita sa iti dau tie sfaturi.(19).dar consider ca pur si simplu trebuie sa astepti:Nu trebuie sa fi dezamagit ca nu ai gasit persoana potrivita o vei gasi:Faptul ca acea femeie a considerat ca e mai bine sa va despariti ti-a facut un bine pt ca daca acum nu avea timp pt tine gandeste-te, cand ar fi aparut un copil cum ar fi fost.Si trebuie sa faci diferenta intre o dragoste superficiala si intre o dragoste adevarata.Chiar te cred ca nu gasesti pe nimeni,..pt ca mai nou nimeni nu stie cum sa iubeasca si ce inseamna iubire.Chiar si tu trebuie sa inveti sa iubesti:X:X...

    1
    13

  • angela pe 9 Ian 2012, 02:37
    salutare

    interesanta poveste..ai spune ca e dintr-un film de dragoste..ceva de genu..totusi se intampla si in realitate din pacate....nu iau apararea nici fetelor si nici baietilor...dar..haideti sa fim seriosi..majoritatea femeilor cauta barbati cu bani,de cele mai multe ori fara sa conteze varsta, iar barbatii cauta femei pt distractie, ambele parti vor liberatate..independenta....si uneori aceste lucruri se bat cap in cap. Revenind la poveste.....nu e cazul sa disperi sau sa-ti faci cont pe matrimoniale..serios;)..poate credeti ca sunt paranoia:))..dar ''ce-i al tau e pus deoparte''..toate se intampla la timpul lor..credeti-ma;)..nu spun ca sunt eu aia trecuta prin viata, care le stie pe toate, dar imi sunt suficiente experientele care le-am avut....din fiecare...si fiecare dintre noi..invatam( sau ar trebui)..din ''patzanii'' Va pup:*

    2
    10

  • domnisoaracristina pe 8 Ian 2012, 22:37
    Buna

    si eu ma marit cu tine:-j...cum sa nu gasesti pe cnv? poate ai u ceva ce nu atrage femeile asta cuminti:P...vezi u bafta:*

    3
    13

  • Mary Lou pe 8 Ian 2012, 21:40
    ciudat

    Si mie mi se pare o nascocire dubioasa aceasta poveste...pare mai degraba povestea unei tipe...acum pentru ca una mai mare ca tine cu 7 ani nu a vrut sa te ia... eu zic sa nu disperi!!!...iar tipa pe care ai cunoscut-o asta vara, carierista in publicitate, daca nu avea timp de tine este pentru ca nu te placea...nu te autoamagi!

    3
    13

  • daniela pe 8 Ian 2012, 21:31
    interesant...

    buna, cred ca nu esti singurul care isi doreste ceva serios si nu gaseste. din pacate, traim timpuri in care si femeile alearga dupa cariera si bani, desi nu neaparat e dupa banii barbatilor. o femeie independenta nu inseamna una care nu are nevoie de dragoste. ma impresioneaza povestea ta. poate nu ai gresit nicaieri, doar ai avut asteptari prea mari. eu sunt de asemenea o femeie independenta, dar poate altfel decat cele pe care le-ai descris. ma consider deci normala.

    2
    12

  • nana pe 8 Ian 2012, 21:25
    :))

    tocmai ce ti ai gasit aici cateva ce te ar lua de sot:)) nici nu ti trebuie sa postezi la matrimoniale:)))

    5
    11

  • Ramo pe 8 Ian 2012, 20:34
    Eu sunt fata din poveste, din pacate pentru mine..

    Intamplator am ajuns sa citesc articolul si am ramas uimita, Recent am intalnit un baiat cu o poveste similara, iar la inceput am gandit la fel: "cum sa fii prea ocupat, aiurea...". Desi mi-am dorit sa fiu cu el, nu stiu cum am reusit sa fiu in fiecare zi prea ocupata cu job-ul.. si din pacate, realizez acum, dar prea tarziu. Oricum, tocmai mi-ati facut un rezumat al ultimului an, sper ca am deschis ochii si nu mai repet greseala. La urma urmei, "independenta" asta nu e chiar totul in viata..

    1
    11

  • Ramo pe 8 Ian 2012, 20:32
    Eu sunt fata din poveste, din pacate pentru mine..

    Intamplator am ajuns sa citesc articolul si am ramas uimita, Recent am intalnit un baiat cu o poveste similara, iar la inceput am gandit la fel: "cum sa fii prea ocupat, aiurea...". Desi mi-am dorit sa fiu cu el, nu stiu cum am reusit sa fiu in fiecare zi prea ocupata cu job-ul.. si din pacate, realizez acum, dar prea tarziu. Oricum, tocmai mi-ati facut un rezumat al ultimului an, sper ca am deschis ochii si nu mai repet greseala. La urma urmei, "independenta" asta nu e chiar totul in viata..

    2
    10

  • corina pe 8 Ian 2012, 20:21
    buna

    am citit povestea ta si mi se pare interesanta. si trista in acelasi timp. am doar 21 de ani, dar si eu sufar mult din cauza dragostei. insa nu te-ai gandit k o "problema" poate fi si la tine? oare nu te grabesti sa te insori si nu dai timp mai mult relatiei si persoanei pe care o intalnesti sa va cunoasteti mai bine pana ajungeti la casatorie? nu cred k e ceva rau ca o femeie sa fie independenta, dar asa cum ai spus si tu, atunci cand esti intr-o relatie trebuie sa acorzi timp si persoanei de langa tine. mi-ar face placere sa vorbim mai multe, pupici

    2
    10

  • romario1 pe 8 Ian 2012, 19:45
    @kisskmy

    Pana si pe eva.ro sunt articole unde, la numele autoarei, e postata fotografia reala a acesteia. Poti sa te convingi aici: http://bit.ly/yTmMSs

    1
    10

  • romario1 pe 8 Ian 2012, 19:19
    @kisskmy

    In general, in ziare si reviste, sau doar pe eva.ro? In nota redactiei nu se precizeaza ca poza nu reprezinta in mod real autorul articolului sau a scrisorii catre redactie.

    1
    11

  • kisskmy pe 8 Ian 2012, 18:58
    draga "romario1"

    sa stii si tu ca niciodata poza care insoteste articolul nu apartine autorului. la fel cum nici numele personajelor din articole nu sunt reale.asta se face pentru a pastra confidentialitatea persoanei care povesteste.

    2
    9

  • romario1 pe 8 Ian 2012, 18:47
    "D-ale carnavalului"

    Nu asociati individul din poza cu autorul (?) "povestii adevarate" de mai sus! Poza e "luata" de pe net, apartine unui oarecare Richie: http://www.myspace.com/520166718 Sau poate ca si el a "imprumutat" poza de pe alte site-uri...

    2
    10

  • geo pe 8 Ian 2012, 18:13
    si eu cred k e ceva in neregula cu tine

    Eu,nu cred k nu poti gasi pe cineva sa te iubeasca,mai ales k spui k prezinti toate calitatile ideale;eu nu mai cred in dragoste si in locul tau mi-as trai viata fara prea multe pretentii;bucura-te de tot ce faci si nu mai fi nemultumit.Eu n-am ales sa devin vaduva la 36 de ani si vad ca ma descurc si fara prea multa dragoste si am momente cnd urasc sa fiu privita k pe un obiect sexual ptr k arat bine

    1
    11

  • Mihaela pe 8 Ian 2012, 16:57
    Buna!

    Eu am 26 de ani, sunt independenta, dar imi doresc foarte tare o relatie serioasa, un sot. Nu stiu unde cauti tu, dar sunt femei care isi doresc asta!

    10
    11

  • alisea pe 8 Ian 2012, 16:57
    buna!

    am citit "povestea" ta...si pot spune ca si eu sunt intr-o situatie similara. imi doresc o fam. dar, persoanele pe care le intanlesc nu au maturitatea unei relatii serioase.caut un barbat care se considera suficient de matur, pt. o rel serioasa...un barbat ce are anumite principii si considera ca nu "banul" sau efectul lui, da valoare unui om ...ci alte lucruri... am implinit recent 30 ani..sunt vesela, activa...dar, nu am cu cine imparti fericirea. dar...cine stie? poate acest nou an, imi va deschide un nou drum...sunt optimista si sigura pe mine. tu ce parere ai? esti optimist?

    2
    13

  • Dyutza_003 pe 8 Ian 2012, 11:34
    Buna

    Chiar e ciudat...poate pe tine, fara sa-ti dai seama, te atrag numai astfel de femei? Stii cate asteapta sa fie luate de sotie, si nu gasesc pe nimeni?! Problema e in tine, incearca sa insiri pe o foaie toate calitatile/defectele pe care le aveau toate femeile cu care ai avut relatii, si probabil, vei vedea ca au multe in comun, in primul rind-sunt materialiste, dar tot tu esti cel care le-a ,,ales", ti-au placut, asa cum sunt, iti plac femeile independente, si propabil incostient, iti place sa ,,alergi" din urma lor, desi stii ca niciodata nu le vei prinde. Tocmai acest gen de femei le plac barbatilor, libere, voluntare, care nu asteapta sa fie culese de pe drum si maritate a doua zi. Nu dispera, dar trebuie sa schimbi ceva in tine, poate cineva te place, din cercul tau de cunoscuti, poate e la fel de dornica de casatorie ca tine, familista, etc...iar tu nu o observi, te uiti numai dupa carieriste?

    11
    10

  • Oana pe 8 Ian 2012, 10:42
    ei na...

    Sigur e vb de altceva... nu ai gasit una care sa te placa in totalitate... nicio femeie nu vrea relatii pasagere... relatiile devin pasagere cand respectivul barbat nu se incadreaza in tiparul femeii, poate ca le-ai stresat si le-ai agasat cu ideea asta de relatie serioasa si casatorie iar ele s-au simtit sufocate, poate ca te-ai chinuit prea mult si ai dat in cealalta extrema, sau poate ca e vb de sex...

    4
    10

  • camelia pe 8 Ian 2012, 01:08
    nu dispera

    sunt foarte multe femei care vor se regasesc in povestea ta.care traiesc aceeasi dezamagire ca si tine. care sunt independente dar nu au parte de iubire. nu gasesc un partener de viata.insa ai un atuu foarte important : esti acasa, esti in tara, printre romancele tale, intre prieteni, alaturi de familie. bucura-te pentru toate astea. daca ai fi intre straini ai simti si mai tare lipsa cuiva si ti-ai da seama ca trebuie sa te bucuri mai mult pentru ceea ce ai. iar ceea ce iti lipseste cu siguranta exista..undeva..acolo..doar pentru tine. stiu ce inseamna. insa eu am ajuns la o concluzie: daca stam doar si cautam "marea dragoste" pierdem celelalte momente ale vietii. si oricum ea (marea dreagoste) va veni atunci cand va vrea ea...sau..mai exact..cand va vrea Dumnezeu. pana la urma El stie ce e mai bine pentru noi si stie cand si ce si pentru ce sa ne trimita. asa ca..ai rabdare. roaga-te la cel de sus si ai rabdare..toate vin la timpul lor..

    12
    8

  • mary pe 8 Ian 2012, 01:06
    ciudat...chiar dubios

    baiete, ma indoiesc ca de 3 ani de zile gasesti numai femei materialiste si dornice de aventuri. dar daca le cauti prin cluburi si baruri de fite, daca te lauzi cu banii, masinile si vilele tale cum fac majoritatea barbatilor cu bani, exact tipul ala de femei ai sa atragi. poate undeva chiar tu gresesti de nu atragi femeile de calitate. poate tie iti plac tipele astea materialiste, stilate...

    12
    12

  • giulia pe 7 Ian 2012, 23:05
    hey!

    buna! ma marit eu cu tine. am 21 de ani si vreau doar pe cineva care sa ma iubeasca. pupic

    37
    11

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod