Nu te lăsa surprinsă de iubitul tău. Află totul despre el la prima întâlnire



1. Zâmbetul său este autentic ori ba?

Creierul nostru are abilitatea de a face distincţia între un zâmbet fals, forţat, şi unul real. Însă dacă îţi place foarte tare de bărbatul din faţa ta, rişti să nu mai "prinzi" aceste subtilităţi.

Cum îţi dai totuşi seama dacă el chiar se amuză la glumele ori istorisirile tale? Vezi dacă zâmbeşte/râde cu toată faţa, mai precis dacă gestul său este însoţit şi de apariţia acelor riduri de expresie din jurul ochilor, cunoscute ca "laba gâştei".
Dacă aşa stau lucrurile, atunci poţi fi liniştită!

2. Se simte confortabil în prezenţa ta?

Există o serie de gesturi care dezvăluie că îi face plăcere cu adevărat să se afle în preajma ta şi că se simte confortabil să poarte o conversaţie cu tine: trupul lui este uşor aplecat înspre tine, vârful pantofilor este, la fel, îndreptat în direcţia ta şi se uită în ochii tăi când vorbiţi (fără a se holba).

În schimb, dacă pare că îşi doreşte să păstreze o distanţă cât mai mare de tine, are mâinile ascunse (în buzunar, sub masă etc.) şi fie te fixează cu privirea, fie nu este capabil să menţină contactul vizual, atunci poţi concluziona că bărbatul din faţa ta ori este teribil de timid şi emoţionat, ori ar prefera să se afle oriunde altundeva!

3.
Atenţie la postură


Totuşi, acordă-i încă o şansă: dacă evită contactul vizual, se foieşte în scaun şi mai şi transpiră abundent, poţi trage concluzia finală că partenerul tău este pur şi simplu intimidat şi foarte emoţionat. Şi asta fiindcă te place!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod