Horoscop: Cum să-l săruţi în funcţie de zodia lui ca să-l seduci definitiv

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Când îl săruţi, nu o face niciodată în grabă. Detestă genul acela de săruturi formale, care durează o secundă. Săruturile care-l incită sunt cele lungi şi senzuale. Aşadar, dă frâu liber imaginaţiei şi nu te opri din sărutat decât pentru a lua o gură de aer.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai putea să chicoteşti în timpul sărutului cu nativul din Gemeni, să gemi uşor sau să te opreşti ocazional pentru a-i zâmbi sau pentru a face o remarcă sexy cu privire la buzele lui. Săruturile jucăuşe plusate de o atitudine naturală îl cuceresc definitiv.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pregăteşte-ţi buzele pentru sărutul cu un Rac: fă-le un peeling, hidratează-le şi dă-le cu un gloss cu aromă de fructe. Racul va aprecia acest tratament de înfrumuseţare. Cu buzele moi şi calde îi poţi oferi un sărut din suflet, prin care să-şi dea seama cât de mult îl iubeşti.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul adoră săruturile pasionale, care implică o luptă a buzelor voastre. Aşa că nu ezita să-l săruţi apăsat sau să-l muşti uşor. Astfel, îl provoci cum nici nu-ţi imaginezi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu te avânta prea adânc când îl săruţi pe acest nativ. El apreciază săruturile inocente, subtile, care lasă loc de interpretări. Oferă-i un pupic în colţul gurii zăbovind două, trei secunde cu buzele şi îi vei provoca fiori de plăcere.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu fi prea agresivă cu nativul din Balanţă, care visează mai degrabă la un sărut romantic. Ar vrea ca buzele voastre să se sincronizeze perfect. Pont: fii tu cea care iniţiază sărutul, iar el va şti cum să se plieze pe tehnica ta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul din Scorpion ar prefera să treceţi repede peste etapa săruturilor pentru a ajunge direct în pat! Îi plac săruturile răvăşite care izvorăsc dintr-o atracţie pură. Ca să-l intrigi, sărută-i când buzele, când gâtul, lobul urechii sau degetele. Va fi surprins şi incitat de abordarea ta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul adoră să rămână cu buzele roşii după un sărut, aşa că lasă gentilitatea pentru săruturile matinale. Când vrei să-l seduci poţi fi ceva mai agresivă. Acest nativ adoră săruturile lipsite de inhibiţii, aşa că nu ezita să-l inciţi cu limba şi să variezi tehnica.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Sărută-l pe acest nativ cu pasiune, mai ales înainte să plece la serviciu. Îl vei încărca cu energie pozitivă. Iar seara, când e obosit, mizează pe un sărut mai tandru. Dacă variezi tehnica în funcţie de starea lui de spirit, reuşeşti să-i fii o alinare, iar el va aprecia, cu siguranţă, asta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săruturile ieşite din comun îi cresc pe loc adrenalina. Îi place să fie tachinat, aşa că până să lansezi "atacul", plimbă-ţi limba pe buzele sale, ademenindu-l...

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Când te săruţi cu nativul din Peşti uită de tot ce se petrece în jurul vostru şi dăruieşte-i un sărut ca-n filme! Întâi, priveşte-l în ochi cu subînţeles, iar mai apoi oferă-i un sărut pasional, timp în care mâinile tale n-ar trebui să stea pe lângă corp. Atinge-i părul şi faţa, căci adoră mângâierile romantice.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Fură-i sărutul când se aşteaptă mai puţin. Adoră să fie luat prin surprindere. Sărută-l aşa cum simţi, când dulce, când pasional. Ideea e să dai curs impulsurilor şi să fii spontană.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod