Horoscop: Ce te face irezistibilă pentru el, în funcţie de zodia lui

Chiar dacă toţi bărbaţii întorc capul după femei îmbrăcate sumar, cu bust generos şi picioare interminabile, când vine vorba de alegerea unei partenere, gusturile încep să prindă contur şi să se diferenţieze de la bărbat la bărbat. Poţi descoperi ce fel de femeie i se pare irezistibilă, în funcţie de zodia lui.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei fi irezistibilă în ochii Berbecului dacă ai gesturi uşor băieţeşti, spui ceea ce gândeşti fără ezitări, acţionezi pragmatic şi, nu în ultimul rând, ai un fizic atletic. Nu-i plac femeile timide, care se pierd repede şi pun totul la suflet.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei fi irezistibilă în ochii Taurului dacă te distingi prin feminitate, ai o atitudine calmă şi o siluetă precum Marilyn Monroe, în formă de clepsidră. El preferă genul tradiţional de femei. Le ocoleşte pe cele agresive, care ar face orice ca să iasă în evidenţă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei fi irezistibilă în ochii nativului din Gemeni dacă îi inspiri o inteligenţă şireată şi ai un comportament efervescent. Preferă aceste calităţi, în locul celor care ţin de fizic, deşi, dacă ar fi după el, ar prefera să fii mai degrabă slăbuţă, decât cu forme.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei fi irezistibilă în ochii Racului dacă îi inspiri în primul rând modestie. Racul nu le suportă pe acele femei încrezute. El preferă o femeie care se remarcă prin simplitate şi inocenţă. Îl atrage însă şi un bust generos, fiind topit după cupele mari la sutien.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei fi irezistibilă în ochii Leului, dacă alegi să-ţi pui toate atuurile în evidenţă cu mândrie. El apreciază femeile încrezătoare şi îndrăzneţe, care se îmbracă sexy, poartă bijuterii opulente şi adoptă un machiaj cu atitudine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei fi irezistibilă în ochii nativului din Fecioară, dacă eşti o apariţie proaspătă! Trebuie să ai un fizic atletic, un aspect sănătos al pielii, al părului şi un stil vestimentar îngrijit. Apariţiile glamour nu-l impresionează.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei fi irezistibilă în ochii nativului din Balanţă dacă eşti o apariţie fină, atât ca înfăţişare, cât şi ca atitudine. El crede că frumuseţea unei femei trebuie să vină din interior. Gesturile gingaşe, o privire luminoasă şi un zâmbet sincer îl cuceresc total.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei fi irezistibilă în ochii Scorpionului dacă adopţi o atitudine de femeie fatală. Îl atrag femeile senzuale, puternice, care ştiu cum să creeze mister în jurul lor. Cele băieţoase sau copilăroase îl lasă rece.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi irezistibilă în ochii Săgetătorului dacă emani veselie şi optimism. Lui îi plac femeile energice, care nu se descurajează cu una, cu două. În general, se uită după cele cu un aspect fizic atletic, nu după cele cochete. Îl poţi cuceri purtând doar pantaloni de trening şi un tricou!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei fi irezistibilă în ochii Capricornului dacă îi arăţi că eşti o femeie independentă, pe picioarele ei, care se bucură de o carieră înfloritoare. Preferă să adopţi un stil clasic, elegant, care să-i inspire maturitate şi încredere.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei fi irezistibilă în ochii Vărsătorului dacă îi arăţi că eşti o femeie interesantă, care nu se fereşte să încalce regulile, fie că e vorba de bune maniere sau de stilul vestimentar. Femeile care joacă numai după reguli i se par plictisitoare.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vei fi irezistibilă în ochii nativului din Peşti dacă îi arăţi că nu ţi-e teamă să preiei iniţiativa. Acest bărbat adoră femeile sigure pe ele, care fac primul pas, aşa că nu ezita să-l abordezi şi să flirtezi cu el. În ceea ce priveşte fizicul tău, el ar trebui să contrasteze cu comportamentul, deci să fii o apariţie discretă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod