Flirteaza in cuplu

La inceputul relatiei, foarte multe cupluri stau excelent la capitolul jocuri de tachinare, dar acestea dispar in clipa in care cei doi incep sa faca sex. Isi inchipuie probabil ca daca amandoi au obtinut ce si-au dorit, jocul de-a vanatoarea s-a terminat. Gresit! Intretine tensiunea sexuala prin capitalizarea a ceea ce a fost, a ceea ce este acum si a ceea ce urmeaza.
Daca anticipatia este numele jocului (si crede-ma, chiar este), toate chestiile de mai jos te vor ajuta sa obtii puncte: 


1) Trecutul. 

Daca nu lesinati pur si simplu de placere atunci cand va aduceti aminte de partidele de sex de la inceputurile relatiei voastre, atunci ceva merge prost (aveti nevoie sa mai puneti mana pe o carte despre sex). Pentru majoritatea oamenilor, partidele de la inceput sunt in mod special memorabile, deoarece au incercat totul impreuna cu partenerul pentru prima oara. Gandeste-te la un cuvant care ar putea sa descrie fiecare partida (locul unde s-a intamplat, pozitia sau o anumita parte a corpului asupra careia v-ati concentrat) si ai obtinut un "stimulent" pentru o excitatie la minut. Ati avut cea mai fierbinte partida intr-un lift? Incearca sa-i soptesti "lift" la ureche, in timp ce parintii lui/ei va felicita pentru pranzul de duminica la care i-ati invitat. Sau "leaga-ma din nou" in timp ce legi panglica unui cadou. Stimulentele il/o vor propulsa direct in lumea fanteziei - alege locuri in care nu puteti pune in aplicare ceea ce spui si ai obtinut un sistem de rememorare sexuala care va face ca acele intalniri din trecut sa fie chiar si mai pasionale decat au fost in realitate. 


2) Prezentul. 

Dimineata, cand va despartiti, nu o saruta pur si simplu pe obraz, fa-o sa se gandeasca la ceea ce va urma la noapte prinzandu-i fata in palme si bucurati-va de un sarut de cinci minute, "full contact". Sau ia-o in brate pe la spate in timp ce se spala pe dinti si priveste-ti mainile care ii mangaie sanii in oglinda. si chiar mai bine, ia-i bratele si incolaceste-le in jurul tau in timp ce tu te speli pe dinti si apoi, cu mainile tale peste ale ei, fa-o sa-ti mangaie corpul. Ea priveste de la spate cum ii plimbi mana pe pieptul tau, pe abdomen, apoi urmarind linia parului pubian in jos ("Uite, vezi ce mi-ai facut?"), sa ajunga sa te masturbeze vreo doua minute fabuloase. (Pun pariu ca ea nu se va mai putea abtine sa nu continue, chiar daca tu nu ii mai directionezi mana!) Un mod si mai sexy de a-ti lua la revedere atunci cand este pe pasul de plecare, ridica-i fusta, da-i chiloteii la o parte si ofera-i 45 de secunde de sex oral patimas. Astfel incat, chiar in momentul in care ea se gandeste "e nemaipomenit, dar o s-o patesc, intarzii la serviciu", te opresti brusc, dandu-i la sfarsit nici mai mult nici mai putin decat un pupic dulce si nevinovat pe obraz. 


3) Viitorul. 

Iata un secret (sau poate nu): barbatii au tendinta de a evada pe taramul fanteziei daca sexul din viata reala nu este asa de fierbinte pe cat si-ar dori. Nu are nici o legatura cu tine, este mai mult o bizarerie a lor. Asa ca data viitoare, in loc sa te apuce nervii din cauza asta, surprinde-l facand exact pe dos: nu numai ca ii asculti fanteziile, dar il si ajuti sa le transforme in scenarii bine inchegate, cu durata unor adevarate filme de lung metraj. Stabileste clar un lucru: esti curioasa sa stii ce il excita desi nu ai chef (in mod particular) sa le transformati in realitate. Insa poti sa-i promiti un lucru: ca nu o sa-l judeci. Fa-l sa-ti povesteasca despre fantezia lui preferata, apoi ia-l la intrebari. O multime de intrebari. Prefera un scenariu clasic cu tine si o alta fata? Intreaba-l; "Cu ce sunt imbracata?/Dar ea?/Cum arata?/ Cum o cheama?/Ce-i place/Unde-ti place sa te atinga?/Te mangaie ca si mine?/Este lesbiana sau suntem amandoua doar curioase?/ Ne privesti?/Ea face dragoste cu mine sau eu cu ea?/Eu ma uit la tine?/Am dorinta secreta sa fiu cu tine sau sunt pierduta in deliciile oferite de limba unei alte femei?/ Ce se intampla acum?/ Cine pe cine atinge?/Eu sunt jenata?/Tu cum te simti?/Dar cu ea?/ Ce s-ar intampla daca in momentul asta te-as invita sa ni te alaturi?/Ce incerci in acest moment?" Am banuiala ca nu trebuie sa fii mare expert in limbajul trupului ca sa observi efectul pe care il au cuvintele tale. 


Regulile tachinarii 

1) Nu forta lucrurile 

Daca faci totul asa cum trebuie, celalalt va ramane langa tine. 

2) Nu fi inaccesibil/a 

Dar nu te lasa nici prea usor. Cum sa faci tranzitia de la un simplu si nevinovat flirt la seductia serioasa? Simplu! Citeste semnele: este pregatit pentru mai mult? Apoi urmareste-i limbajul trupului pentru a fi cat mai sigura ca ii oferi ceea ce-si doreste. 


Informatii preluate din cartea "Superflirt", de Tracey Cox, Editura Litera International, www.litera.ro
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • diana pe 8 Oct 2009, 14:55
    dar despre mine ce credeti

    iubitului meu *i se fix rupe* daca face sex sau nu...nu se lasa provocat de nici un fel...pare dezinteresat total este foarte rece , nu insista cu un cuvant de doua ori al simt ca ma iubeste chiar daca nu mi-o spune de prea multe ori...mai repede parca i-as fi cineva din familie ma consulta cu orice problema de servici sau probleme de familie ai place la nebunie sa faca sex cu mine ... al simt ca ai place dar nu insista sau pare dezinteresat chiar si sa ma atinga parca ai este teama sa nu cumva sa ma sparg si sincer este genul de barbat cu personalitate nu vre-un papitzoi...nu mai stiu ce sa mai fac ,in ultimul timp am incercat sa ma pot cam asa cum procedeaza el dar sincer cred ca mai degraba voi ajunge sa-i fiu mamica decat iubita...multumesc...

    0
    0

  • g.dekat pe 23 Dec 2008, 23:35
    Flirteaza in cuplu

    Super! NU ESTE NIMIC NOU, dar este bine sa ne mai reamintim din cand in cand !

    0
    0

  • sim pe 14 Ian 2008, 20:02
    De ce?

    Eu personal adopt ineditul in pat si pe oriunde in casa. EL este problema pare plictisit de tot ce inventez sunt destul de apetisanta si chiar nu stiu ce sa mai fac... il iubesc.

    0
    0

  • monicalumi pe 24 Iul 2007, 14:47

    super......mai multe detalii

    0
    0

  • Mari pe 28 Feb 2007, 23:20
    interesant (continuare)

    perfect, dupa 20 de ani de asteptari cauti altceva, macar pt ce a mai ramas din viata si totul poate fi mai ceva ca la inceput

    0
    0

  • jOLY pe 14 Sep 2006, 13:44
    SI ce faci cu copiii?

    Tot ce ai scris e tare apetisant+-, dar cind ai doi copii de 2 respecti de 6 ani ce propui? Unde ii lasi, n-ai familiei, sint zi de zi cu tine...De unde spatiu de romantism si sex...doar dupa ce au adormit, si si atunci cu frica in sin sa nu se trezeasca si sa dea peste tine...e altceva, chiar daca vrei nu mai poti fii ca inainte - acum 13 ani totul era foc...acum deabia mai mocneste, cu mici vapai cind ai ocazia...deh..."sex la vie"

    0
    0

  • dana pe 18 Aug 2006, 19:39

    am sa pun in aplikre si sfaturile voastre cu toate ca noi inca flitram dar suna tentant ce spuneti voi

    0
    0

  • loveme pe 14 Iul 2006, 18:06

    chiar mias dori sa filtrez cu partenerul dar uneori ma simt jenata

    0
    0

  • Oana Galina Lia pe 22 Mai 2006, 13:12
    minunat

    trebuie sa dispara doar inhibitia sau falsa pudoare; partenerul sa fie in "tandem" si totul este OK.

    0
    0

  • gocci pe 1 Feb 2006, 22:01
    interesant

    ptr doi nebunei si plini de fantezie da bun de pus in practica dar cand ai langa tine o persoana mai putin romantic.aproape deloc fantezist si rutina e la ea acasa atunci nu -ti ramane decat sa visezi sau sa ...evadezi

    0
    0

  • adi pe 19 Ian 2006, 17:48
    oral

    okDar nu te lasa nici prea usor. Cum sa faci tranzitia de la un simplu si nevinovat flirt la seductia serioasa? Simplu! Citeste semnele: este pregatit pentru mai mult? Apoi urmareste-i limbajul trupului pentru a fi cat mai sigura ca ii oferi ceea ce-si

    0
    0

  • stiulete benladen ghita pe 19 Ian 2006, 17:48
    oleaca

    e belea acest articol

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod