Stop

Fă ce simţi fără niciun regret!

Dacă îţi vine să urli, atunci urlă! Nimeni nu are dreptul să îţi interzică asta, iar tu nu ai dreptul să îţi distrugi viaţa acceptând ce nu îţi convine.
Dacă eşti o femeie suficient de puternică, ştii deja că viaţa nu trebuie traită decât aşa cum îţi doreşti, fără compromisuri şi fără stres zi de zi alături de oameni pe care nu ţi-i doreşti prin preajmă. Viaţa e atât de scurtă încât nu ai voie să iroseşti nicio secundă încercând să îi înţelegi pe alţii sau să îi accepţi dacă ei nu sunt exact aşa cum îţi doreşti.

Sigur că sunt femei care vor spune că dacă nu laşi de la tine vei fi într-o permanentă căutare, că nu există pădure fără uscături şi că bla bla, însă nu trebuie să te opreşti la un bărbat sau la doi.
Pot fi mulţi care să contribuie la fericirea ta şi asta nu înseamnă că nu mai eşti o doamnă!

Într-o zi îţi vei dori chiar o familie, sau poate ai una, însă de ce sa fii prizoniera unei relaţii în care nu te regăseşti şi care poate e chinuitoare pentru toţi? Nu ai voie să te trezeşti dimineaţa cu grija că cel cu care te mai pupi din când în când îţi va strica iar tot cheful, d’aia trebuie să spui acum stop.

Dacă eşti superindependentă, vei face ce vrei din el, nu te va simţi vulnerabilă şi nu vei sta la mâna lui pentru cea mai banală chestie pe care ţi-o doreşti.
Pentru el e foarte simplu să îţi satisfacă mofturile, însă nu vrea şi te frustrează. Nu ai nevoie de frustrări şi nu trebuie să permiţi să îţi pierzi încrederea în tine pentru că el nu dă doi bani pe faptul că îl rogi să nu mai fie prost!

Ah, nu-mi spune că îl iubeşti de nu mai poţi şi că îi eşti recunoscătoare că nu te înşală sau că nu te minte, pentru că dacă e să se întâmple, oricum se întamplă şi nu depinde nimic de tine, ci de educaţia lui! Nu te simţi vinovată că lucrurile nu merg cum ar trebui între voi, pentru că dacă lui nu i-ar conveni, ţi-ar spune-o aşa cum faci şi tu!

Nu ceda şi nu accepta doar ce ţi se oferă, impune-ţi regulile şi dacă nu le acceptă, fă ce te taie capul! Lasă gânditul asta prea mult la el, că el sigur nu se gândeşte la tine.
Nu ţi s-a întâmplat să vină la tine sfios doar atunci când e el deprimat şi să cerşească afecţiune? Dar nevoile tale? Chiar dacă te deranjează lucruri minore, tu îl cunoşti cel mai bine şi ştii de ce eşti nebună uneori.

Nu îl lăsa să îţi bage în cap că îl tratezi ca pe un câine, pentru că e doar o tehnică de manipulare, el nu crede o iotă din ce spune!

Trasează linii bine definite şi dacă nu se conformează, fă-l să se conformeze data viitoare! Dar nu îţi pierde prea mult timp cu el, trăieşte-ţi viaţa!

Nu eşti tu cea care se concentrează mai mult pe voi, dar el se gândeşte doar la el? Eu zic să nu mai pierzi timpul şi să faci tot ce simţi, fără regrete! Nu îţi zice nimeni să îi dai papucii după cât ai investit, însă nu te distruge trăind viaţa lui, traieşte-o pe a ta aşa cum îţi dictează inima!

Fă-ţi dimineţile frumoase singură şi nu trai cu regrete!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod