De ce sunt atrași bărbații în vârstă de femeile tinere


Deși multe persoane sunt sceptice sau li se pare un lucru absolut ridicol, bărbații în vârstă sunt atrași de femeile tinere.
Dragostea poate fi un motiv, dar sunt și multe altele care îi face pe bărbați să aleagă femei mai tinere decât ei. Cât de des ai văzut bărbați în vârstă împreună cu femei mult mai tinere? Ce părere ai despre acest lucru? Cu toate că nu este ceva ilegal, nu este încă ceva care să fie universal acceptat. De cele mai multe ori, aceste relații au anumite avantaje reciproce. 

Care sunt motivele pentru care bărbații în vârstă sunt atrași de femeile tinere?


1. Criza vârstei mijlocii


Bărbații care se simt nesiguri cu privire la poziția lor în viață, societate, carieră sau orice alt aspect tind să caute validarea prin relații cu femei mai tinere. În comparație cu ele, aceștia au un sentiment al împlinirii, pe care nu l-ar avea în comparație și cu femeile de vârsta lor. Factorul afirmativ asociat cu întâlnirile cu femeile tinere joacă rolul declanșator al acestor relații.

2. Femeile mai tinere sunt mai îndrăznețe


Femeile tinere sunt mai active, arată mai bine la corp și nu sunt blocate pe anumite idei. Acestea sunt gata să exploreze lucrurile pe care femeile în vârstă nici nu le-ar lua în calcul. Cu alte cuvinte, sunt mai receptive la experimente. Iar acest lucru îi încântă pe bărbații în vârstă.

3. Anonimat


Bărbații în vârstă și femeile tinere sunt în două cercuri sociale foarte diferite. Aceștia au prieteni diverși și se întâlnesc cu oameni complet diferiți. Acest lucru face mai ușoară menținerea relației în anonimat. Aceasta poate fi o situație favorabilă pentru ambele părți în anumite cazuri. 

4. Femeile mai tinere sunt mai flexibile


Când vine vorba de viața intimă, femeile mai tinere sunt mult mai flexibile, atât din punct de vedere al atitudinii, cât și al corpului.
Acestea pot fi de acord cu lucruri cu care femeile mai în vârstă nu ar fi. Acestea pot fi deschise la practici pe care femeile mai în vârstă nu le-ar lua în considerare. Bărbații mai în vârstă, prin urmare, apelează la femeile mai tinere pentru a-și împlini fanteziile pe care nu le-ar putea duce la capăt cu femeile mai în vârstă.

5. Mai puține responsabilități


Femeile mai tinere ar putea încerca să se pună pe picioare. Acestea poate că analizează diferite opțiuni în viață și nu se atașează emoțional de bărbați în cele mai multe cazuri. Iar acest scenariu fără responsabilități reprezintă un câștig pentru ambele părți implicate în această situație. 

6. Sentimentul de control


Un bărbat în vârstă, comparativ cu o femeie mai tânără, este mult mai experimentat și mai autoritar. Iar o relație cu o femeie mai tânără îi dă acestuia un sentiment de control, putând dicta termenii relației.
Ceea ce îi place pare a defini relația. Având o astfel de poziție, un bărbat mai în vârstă poate fi ușor tentat să fie cu o femeie mult mai tânără.

7. Mai puțină muncă implicată


După cum spuneam mai sus, un bărbat în vârstă care este într-o relație cu o femeie mai tânără s-ar putea să nu fie nevoit să își asume nicio responsabilitate. Nu are o responsabilitate emoțională pentru relație și nici nu trebuie să își facă griji în multe cazuri în privința factorilor pe termen lung. Acest lucru îl eliberează de o mulțime de responsabilități și de muncă pe care ar trebui să le pună la dispoziție unei femei mai în vârstă. Prin urmare, acesta poate fi unul dintre cele mai convingătoare motive pentru un bărbat.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod