De ce nu ar trebui să îți dai jos verigheta dacă ești căsătorită

Verigheta este un simbol al angajamentului și al dragostei pentru partenerul tău. Există multe superstiții și secrete asociate acestui accesoriu.
Istoria inelelor de logodnă și a verighetelor datează din antichitate. Unele surse cred că tradiția provine din Egiptul Antic, iar altele din Grecia Antică. Oricum ar fi, cercul complet al inelului de nuntă din diferite culturi a fost asociat cu iubirea a două inimi, care nu are niciun început sau sfârșit. Oamenii se întreabă de mult timp dacă poți să îți dai jos acest accesoriu. Însă iată de ce nu ar trebui să îți dai jos verigheta dacă ești căsătorită!

Care sunt motivele pentru care nu ar trebui să îți dai jos verigheta?


Unii oameni trebuie să își scoată verigheta de pe deget din motive practice: de exemplu, din cauza afecțiunilor de piele sau atunci când este nevoie la muncă. Sau chiar dacă spală vasele sau știu că li se umflă foarte tare mâinile peste noapte.
Alții pur și simplu nu acordă nicio importanță acestui lucru.

În același timp, există mai multe motive pentru care nu este recomandat să îți dai jos verigheta. Printre acestea se numără: 


Acest accesoriu este o reamintire zilnică a faptului că fiecare decizie pe care o iei afectează și partenerul sau partenera.

O verighetă simbolizează respectul pentru partenerul sau partenera ta.

O verighetă de pe inelar reprezintă una dintre primele bariere împotriva infidelidății fiecăruia dintre soți.

Purtarea verighetei le transmite copiilor că mariajul este important pentru tine. 

Indiferent dacă există sau nu o verighetă pe degetul tău, oamenii observă acest lucru de la prima privire. Acest accesoriu le permite să știe dacă ești singură și, de asemenea, le transmite un mesaj cu privire la nivelul angajamentului tău față de căsătorie.

Omenirea a inventat sute de tradiții și superstiții privind verigheta.
Depinde de tine dacă vrei să crezi în ele sau nu. Nu există dovezi convingătoare care să te facă să porți verigheta. În mare parte, recomandările sunt de natură psihologică.

Cu toate acestea, dacă observi că partenerul sau partenera nu mai poartă inelul, uită adesea să îl pună înapoi pe deget, atunci s-ar putea să te îngrijorezi. Poate că partenerul sau partenera încearcă să pară că este o persoană singură. Sau ar putea exista nenumărate alte motive. Dacă te deranjează acest lucru, stai întotdeauna de vorbă și exprimă-ți nemulțumirea, încearcă să înțelegi care sunt motivele celuilalt și modul în care te afectează.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod