Barbat sexy cu barba si ochelari

De ce bărbaţii cu barbă sunt mai atrăgători pentru femei?

Lumbersexual cu tatuaje

Bărbaţii cu barbă emană masculinitate


Barba reprezintă un simbol al puterii, al virilităţii şi al încrederii în sine. Masculinitatea pe care o degajă bărbaţii cu barbă este ca un magnet pentru femei, lucru care s-a demonstrat de nenumărate ori în urma studiilor care s-au făcut. Nu de puţine ori, un bărbat cu barbă a câştigat teren în detrimentul unui bărbat cu faţa rasă perfect, însă bineînţeles că şi aici vorbim despre subiectivitate, deoarece fiecare femeie are gusturile ei.
Chiar dacă îţi plac sau nu bărbaţii bărboşi, cu siguranţă că ai trecut la moment dat pe stradă pe lângă un astfel de bărbat care ţi-a atras privirea, datorită atitudinii degajate pe care o afişa.


Bărbaţii cu barbă sunt mai romantici şi pasionali


Chiar dacă aspectul lor mai dur nu lasă de înţeles acest lucru, se pare că bărbaţii cu barbă sunt mult mai romantici şi multe femei îi consideră mai pasionali într-o relaţie. Intensitatea trăirilor şi modul în care reuşesc să aprindă toate simţurile unei femei în timpul partidelor de amor sunt câteva dintre aspectele care-i delimitează de celelalte categorii de bărbaţi.



Bărbaţii cu barbă au mai multă răbdare


Faptul că are atâta grijă de barba sa şi răbdarea de care are nevoie pentru a o lăsa sa crească poate să fie un atuu în faţa femeilor. El poate să fie privit din acest punct de vedere ca fiind un bărbat calm, calculat şi care are foarte multă răbdare, calităţi care nu sunt deloc de ignorat pentru orice femeie. De asemenea, încă din vremuri străvechi, un bărbat care este în stare să îşi crească barba înseamnă că a trecut de pubertate şi poate să fie pregătit pentru a-şi întemeia o familie.
 


Barba îi face să pară mai maturi


Barba îi conferă un aer de maturitate, iar femeile tind să fie atrase de bărbaţii mai în vârstă, responsabili şi maturi din punct de vedere emoţional.


Barba îi face mai sănătoşi


După cum arată un studiu apărut în Radiation Protection Dosimetry Journal, barba îi ajută să fie mai sănătoşi, deoarece îi protejează de radiaţiilor solare, încetinind astfel procesul de îmbătrânire prematură şi reducând riscul de cancer de piele.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Guta pe 16 Mai 2016, 15:11
    HaulesBaules

    Poti sa fi pitic,gras,urat si nespalat ,daca ai bani esti cel mai sexy dintre barbati .

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod