cuplu

De ce alegi întotdeauna bărbatul nepotrivit

Ne gândim mereu ce ar trebui și ce nu ar trebui să facem la prima întâlnire sau cum putem începe o relație frumoasă și sănătoasă. Dar ce-ar fi dacă am putea să evităm bărbatul nepotrivit înainte de a ne implica într-o relație? Te întrebi cum poți face acest lucru? Iată câteva lucruri care ar trebui să îți dea de gândit în momentul în care cunoști o persoană cu care nu ești sigură că poți să fii, dar tot vrei să încerci!
Care sunt motivele pentru care alegi mereu bărbatul nepotrivit?

1. Crezi că îl poți schimba


Aceasta este o greșeală mare. Dacă observi un anumit comportament care te deranjează, nu îți imagina că îl poți schimba. Îi poți spune, iar el poate încerca să țină situația sub control, dar aceasta nu este o soluție permanentă. De fiecare dată când se enervează sau se supără, adevăratul său sine iese la suprafață, nu îl poate ascunde. Prin urmare, dacă iei acest lucru în considerare, îți dorești cu adevărat să îți petreci restul vieții cu cineva care nu poate fi normal în preajma ta, deoarece îți dorești să îl schimbi? Nu își poate schimba valorile fundamentale și este greșit să crezi că îl poți schimba tu.

2. Te sabotezi fără să îți dai seama


Poate că tu ești cea care se teme de o relație. Ți-a trecut vreodată prin minte că alegi bărbatul nepotrivit, chiar dacă cel potrivit stă chiar în fața ta? Probabil că nu ești conștientă de faptul că faci acest lucru în mod intenționat, deoarece îți este frică de o relație adevărată.
Dar aceasta nu trebuie să fie o problemă, deoarece are soluții. Dacă îți dai seama că ai o astfel de problemă, trebuie doar să le oferi o șansă și altor bărbați.

3. Îți este frică de singurătate


Multe cercetări au arătat faptul că femeile sunt dispuse să îndure o relație nefericită decât să fie singure, acesta fiind unul dintre motivele pentru care ajung să fie alături de bărbatul nepotrivit. Cred că este mai bine să fii alături de bărbatul nepotrivit decât singură.
Însă această afirmație este departe de adevăr. Acesta este cel mai rău lucru pe care îl poți face, deoarece ajungi să fii indisponibilă în fața persoanelor potrivite pentru tine. Trebuie să înveți că singurătatea nu este un lucru rău. Dacă nu este momentul potrivit pentru a fi cu cineva, atunci învață să te iubești, deoarece este singura modalitate prin care altcineva te va putea iubi.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod