Dacă spune aceste lucruri, nu te mai iubește

Nu este un secret faptul că este importantă comunicarea pentru orice tip de relație. Iar psihologii au ajuns la concluzia că există câteva moduri în care partenerul tău te tratează care îți pot spune exact cum merge relația voastră.
Poți să îți dai seama dacă te mai iubește sau nu pe baza a ceea ce spune sau face când se află în preajma ta. Dacă vrei să știi exact unde vă aflați cu relația voastră, atunci trebuie să fii atentă la anumite cuvinte sau expresii. Iată ce lucruri pe care le spune indică faptul că nu te mai iubește!

Partenerul tău spune aceste lucruri? Potrivit psihologilor, nu te mai iubește


1. Nu am chef să îți spun ce am făcut azi.


Acest lucru înseamnă în principiu că ești cu un tip care nu consideră că este important să îți spună cum a decurs ziua lui, la ce evenimente a participat. Preferă să țină secrete. Iar tu ajungi să acționezi ca un simplu spectator al vieții sale.

2. Nu înțeleg de ce problemele tale trebuie să fie și problemele mele.


Egoismul este un semn evident că dragostea partenerului pentru tine este inexistentă. Un bărbat care este cu adevărat îndrăgostit de tine va dori să facă tot posibilul pentru a se asigura că ai o viață ușoară și confortabilă.
Dacă acesta manifestă o reticență când ai nevoie de ajutor pentru rezolvarea problemelor tale, atunci nu este cu adevărat îndrăgostit de tine.

3. De ce nu ești cu altcineva, dacă nu îți place ce vezi?


Știi cu adevărat că este ceva în neregulă cu partenerul tău dacă acesta îți oferă opțiunea de a fi cu altcineva. Este un indiciu că nu vrea să se schimbe pentru tine și că preferă să fii cu o persoană care ar fi dispusă să îți facă pe plac.

4. Fă ce vrei tu.


Un bărbat care nu își exprimă cu adevărat dorința de a-și spune părerea este un bărbat care nu este îndrăgostit de tine. În mod ideal, partenerul tău vrea să joace întotdeauna un rol activ în viața pe care o trăiești.
Nu ar fi fericit să joace doar rolul unui spectator căruia nu îi pasă prea mult de ceea ce faci cu viața ta. 

5. Interpretezi prea mult asta.


Dacă partenerul tău îți spune asta, atunci ești cu cineva pentru care este normal să îți respingă gândurile și opiniile. Un bărbat care este cu adevărat îndrăgostit de tine nu ți-ar spune niciodată acest lucru. Ar face un efort real pentru a încerca să înțeleagă ce te preocupă.

6. Nu te mai iubesc. 


Dacă ești destul de norocoasă, vei avea parte de un tip suficient de curajos pentru a fi sincer cu tine cu privire la felul în care se simte. Dacă un bărbat îți spune că nu te mai iubește, poate fi un moment oribil de dureros.
Dar poți să te bucuri de faptul că nu te duce de nas și că încearcă să fie sincer cu tine. 

La sfârșitul zilei, dacă simți că partenerul tău nu te mai iubește, ai controlul asupra lucrurilor. Poți face o alegere. Fie că te lupți pentru a încerca să recâștigi dragostea partenerului tău și să salvezi relația, fie renunți la relație cu totul și încerci să treci la lucruri mai bune în viață. Întotdeauna este dificil când dragostea ajunge la sfârșit. Dar se întâmplă. Este complet normal. Oamenii se schimbă. Ca rezultat, se schimbă și relațiile. De aceea este important ca dragostea ta să nu stagneze niciodată.
Trebuie să fii dinamică și adaptabilă. Trebuie să depuneți amândoi eforturi pentru a vă asigura că iubirea voastră va rezista în fața povocărilor.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod