Cuplu care sufera dupa despartire

Cum te vindeci după o despărțire? 10 paşi pe care să-i respecţi

Fata care se enerveaza cu telefonul in fata

6. Să nu-ți pierzi timpul cu telefoane, mesaje, rugăminți!


Acceptă faptul că relația voastră s-a terminat și nu te chinui singură mai mult decât a făcut-o el deja. Mai mult ca sigur, peste câteva luni o să îți aduci aminte rușinată de această perioadă. Dacă te sună și-ți spune că-i pare rău și că vrea să vă împăcați, analizează foarte bine seriozitatea motivelor care a dus la despărțirea voastră, înainte să te impaci cu el. Nu uita că dacă a făcut-o o dată, o poate face și a doua oară.
Cel mai bine este să întrerupi orice legătură cu fostul, cel puțin câteva luni, până se vor închide rănile și vei putea să vorbești cu el detașată.


7. Să nu stai degeaba încuiată în casă!


Izolarea nu te va ajuta cu nimic, din contră va amplifica suferința prin care treci. O viață activă, cu multe lucruri de făcut, îți va da un tonus bun și te va ajuta să scurtezi mult din perioada de vindecare. Fă sport dimineața, plimbă-te prin oraș, mergi la concerte, la teatru, la cumpărături.
Viața nu te așteaptă și peste un timp vei regreta că ai lăsat atâta timp nefolosit.


8. Să nu te arunci în brațele primului ieșit în cale!


Pe lângă faptul că nu vei rezolva problema care te chinuie, riști să faci rău unui om care nu ți-a greșit cu nimic și care nu are nicio vină pentru ceea ce ți s-a întâmplat. Mai mult, îl vei compara mereu cu fostul, ceea ce nu este corect. Fiecare om este unic, are părțile sale frumoase și este nevoie de timp pentru a le descoperi.
Dacă tipul chiar îți place, lasă lucrurile se evolueze încet, firesc. Nu rămâi la el peste noapte, nici el la tine, vă întâlniți în oraș, vă plimbați împreună și încercați să vă descoperiți unul pe celălalt.


9. Să nu-l spionezi pe fostul iubit!


Acceptă faptul că nu mai sunteți împreună și nu încerca să-l verifici, să-i analizezi pagina de Facebook, să-i suni prietenii ca să afli cu cine se întâlneşte. Nu mai sunteți împreună și este liber să facă ceea ce dorește, iar reproșurile tale cu siguranță nu-l vor aduce înapoi și nici tu nu te vei simți mai bine.


10. Să te bucuri de fiecare zi!


Viața este cel mai minunat dar pe care l-ai primit. Bucură-te, distrează-te, trăiește fiecare clipă la maximum și nu uita că după orice furtună va ieși și soarele!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marian Popescu pe 25 Mai 2016, 09:14
    Cum te vindeci dupa o despartire

    Mia placut acest articol ce este bine de invatat si pentru mai multe persoane

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod