Cum să faci un bărbat să te iubească? De ce să nu cauți niciodată aceste cuvinte pe Internet

Bag de seamă că sunt cuvinte căutate și pe cuvânt dacă nu sunt sute de mii de articole cu acest titlu. Cum să-l faci să te iubească, cum să te dorească, trucuri să leșine după tine. Really, dude?
Pe bărbat nu trebuie să-l faci să te iubească prin cine știe ce trucuri și nici pe femeie. De fapt, n-ar trebui să faci nimic. Și știi de ce? Pentru că ar trebui să te iubească așa cum ești tu. Fără niciun efort în plus, fără măști, fără minciuni, fără artificii. Altfel, să-mi fie cu iertare, dar dacă te străduiești să fii diferită, ce te faci când descoperă cum sau cine ești tu cu adevărat? 

Vrei să te iubească? Fii tu însăți!


Atât de simplu e. Dacă nu ai suficientă încredere în tine, atunci pune-te pe treabă și investește în tine.
Fă lucruri pentru tine, pentru sufletul tău, pentru mintea ta, pentru corpul tău. Fă tot ce e nevoie ca să te iubești întâi pe tine, apoi va apărea și bărbatul acela pe care ți-l dorești. 

Fii sinceră întâi cu tine, apoi te va iubi și el

 
Nu pentru o zi, două. Dacă ești sinceră cu tine, vei fi și cu el. Și dacă își va dori să rămână lângă tine, o va face. Pentru că trebuie să-i placi așa... pur și simplu. 
Tind să cred că o femeie care are nevoie să știe cum să facă un bărbat să o iubească, n-are încredere în ea.
Nu suficientă. Nu încă.
Draga mea, iubirea nu cere efort. Deși pare atât de complicat, ar trebui să fie cel mai ușor lucru din viața ta. Pentru că iubirea aia adevărată nu împovărează pe nimeni. Din contră. Te face mai puternic și mai încrezător. 
 

Așa că... vrei să faci un bărbat să te iubească?

 
Iubește-te. Întâi pe tine și după aceea pe el. Respectă-te. Întâi pe tine și după aceea pe el. Simte-te bine sau fă lucrurile care te fac să te simți bine și după aceea ai grijă și de starea lui de bine. 
Iubirea nu presupune condiții, ci împărtășirea unor valori comune. 
 
Asta e tot.
Simplu, fără condiții, fără efort! Google e bun. Are rolul lui de a te informa, dar să cauți articole despre cum să te iubească? Păi de unde știi tu că persoana care îți spune cum să obții asta e una de încredere? De unde știi tu persoana din spatele monitorului are o viață exemplară, astfel încât să-i asculți sfaturile? Cum spuneam. Simplu!
 

Cosmina Kovács
Cosmina Kovács
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod