Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru soție

Mesaje de dragoste pentru soție? De ce nu? Mesajele sunt la modă în zilele noastre. Fie că sunt transmise prin intermediul scrisorilor sau virtual, ele sunt dovada clară a romantismului și dragostei ce i-o purtați partenerei.
Astăzi, mesajele sunt doar la un clic distanță, ba mai mult, ele pot fi alese în funcție de ceea ce dorești să-i transmiți femeii dragi. Nu este necesar să fii un romantic incurabil cu talent la poezii pentru a-ți impresina partenera. Ține, însă, cont de vorbele lui Chris Rock, care spunea un mare adevăr în ceea ce le privește pe doamne: „Femeile au nevoie doar de trei lucruri în viață: apă, mâncare și complimente.”

Iată câteva dintre cele mai cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru soție


Femeile adoră să fie surprinse în fiecare zi.
Iubesc, de asemenea, surprizele și cu siguranță sunt mult mai romantice decât domnii. Însă, se știe că o femeie trebuie cucerită în fiecare zi, iar dacă nu puteți de fiecare dată să faceți asta prin fapte, măcar prin cuvinte ar trebui să-i demonstrați cât de importantă este ea, dar și cât de mult o iubiți. Partenera dumneavoastră va aprecia enorm, iar lucrul acesta va face ca sentimentele dintre voi să se păstreze mereu vii. Așadar, nu ezitați să-i trimiteți zilnic câte un mesaj de dragoste soției, iar noi vă recomandăm câteva dintre cele mai celebre maxime despre iubire, care aparțin unor personalități.

Nu știu unde duce drumul meu, dar merg mai bine când te țin de mână – Alfred de Musset;
Iubirea nu este un târg: te iubesc pentru că mă iubești.
Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc – Liviu Rebreanu;
Te iubesc nu doar pentru ceea ce ești, ci și pentru ceea ce sunt când sunt în preajma ta – Roy Croft. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod