Ce semnifică tăcerea unui bărbat?

Există o trăsătură specifică pe care o au cele mai multe femei din lume. Simt nevoia să aibă răspunsul la orice.
Nu încerca să negi acest lucru. De exemplu, ori de câte ori un bărbat se distanțează de tine, încerci să găsești motivele. Atunci când nu te mai sună, te gândești la o serie de posibilități pentru a încerca să înțelegi totul. Când nu se deschide în fața ta, intri imediat în modul detectiv și încerci să afli toate răspunsurile posibile. Iar curiozitatea poate fi un lucru bun. Înseamnă că ești dornică de cunoaștere. Cu toate acestea, nu este recomandat să începi să speculezi atunci când nu știi nimic. Poate că îți faci o părere proastă despre bărbați atunci când aceștia nu au făcut nimic rău. Atunci curiozitatea ta poate deveni o problemă în viață și relații.
Însă iată ce poate semnifica tăcerea unui bărbat!

Ce înseamnă tăcerea unui bărbat?


Un tip nu te mai sună sau nu îți mai răspunde la mesaje dintr-o dată. Și îți petreci timpul încercând să înțelegi de ce. Încerci să îți aduci aminte fiecare moment pe care l-ați petrecut împreună și să găsești indicii pe care nu le-ai observat inițial. Te gândești la nenumărate lucruri care l-ar fi putut jigni sau face să renunțe la ideea de a fi cu tine. Încerci din răsputeri să îți dai seama de ce a dat greș relația voastră. Îți trec multe idei prin cap. Poate că ai spus ceva care l-a jignit. Poate că era dezordine la tine acasă ultima oară. Poate că i s-a părut ciudat când i-ai scris la 2 dimineața.
Poate că îl deranja că te uitai mereu să vezi cine îi scrie pe rețelele sociale. Poate că decide să se poarte indiferent și distant față de tine, chiar și atunci când totul părea să meargă bine.

Însă îți pierzi timpul cu aceste lucruri. Îți pierzi energia într-o urmărire fără rost. Amintește-ți că această obsesie pentru un bărbat care nu îți acordă atenție îți reduce din posibilitatea de a ieși și de a întâlni pe altcineva. Ar trebui să nu îți mai pierzi timpul. Renunță, acceptă că și-a pierdut interesul față de tine și mergi mai departe. 

Fii puternică și independentă! Nu ai nevoie de un bărbat pentru a fi fericită în această viață. Dar dacă vrei să găsești iubirea, trebuie să ții minte că nu trebuie să fii neapărat cu bărbatul pentru care ai dezvoltat o obsesie.
Există momente în care lucrurile se termină chiar și când nu poți avea toate răspunsurile. Nu trebuie să ai o încheiere pentru a putea trece mai departe. 

Nu trebuie să ai mereu toate răspunsurile pentru a fi bine. Este un mit când auzi că ai nevoie de o încheiere pentru a putea trece peste cineva. Poți alege pur și simplu să mergi mai departe, indiferent dacă ai sau nu răspunsurile pe care ți le dorești. Nu toți bărbații vor fi dispuși să îți ofere acea încheiere la care tânjești. Mulți bărbați vor fi foarte lași. Unor bărbați nu le va păsa cum te simți și nu ar face niciun efort pentru a-ți oferi această pace a minții. De aceea, nu poți depinde de ei. Trebuie doar să îi lași și să mergi mai departe în căutarea iubirii.
La sfârșitul zilei, dragostea nu este niciodată o certitudine. Este ceva pentru care trebuie să muncești din greu și să lupți. Dragostea este ceva pentru care trebuie să fii dispusă să înduri multe greutăți. Și trebuie să te asiguri că înduri aceste greutăți pentru persoana potrivită. Dacă îți aplică tratamentul tăcerii, încearcă să vorbești cu partenerul. Dar dacă refuză să răspundă, atunci dă-ți seama că este un semn să mergi mai departe. 
iulia-mirica
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adina pe 28 Dec 2019, 09:48
    Barbatii

    Am fost căsătorită 13 ani cu un bărbat de care m-am îndrăgostit și cu care am 2 copii, de 16 și 13 ani. În urma cu 3 ani ne_a părăsit, plecând în Anglia împreună cu amanta. Am sperat ca e doar o etapa, ca dorul de copii îl va aduce înapoi, dar aceea femeie l-a determinat sa spună lucruri pe care un tata nu le spune fetei de nici 10.In consecință am divorțat, obținând custodie exclusiva a copiilor. A păstrat legătură cu copiii pana în septembrie 2019.In iulie, chiar a petrecut 5 zile la munte, în concediu împreună cu copiii. Dar odată întors în Anglia, sub anumite influente a dbeasca cu copiii. ecis, fără nicio explicație sa nu maivor

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod