Ce sa porti de Valentine's Day

Tiffosi alege comoditatea


Daca alegi sa petreci Ziua Indragostitilor intr-un club, cel mai potrivit ar fi sa te imbraci intr-o pereche de jeansi.

Asorteaza-i cu un tricou sexi si vei fi cu siguranta in centrul atentiei. 

Daca preferi mai degraba o vestimentatie "serioasa" nu-ti fie teama sa alegi o camasa. Toate acestea iti vor da un aer romantic.

Insa, indiferent de alegeriile pe care le vei face cu siguranta ca-ti vei innebuni partenerul. Acesta este scopul, nu?

Preturi incepand de la 100 Ron.

Naf Naf, vestimentatie primavaratica


Stiu ca vremea de afara nu te imbie sa porti obiecte vestimentare subtiri, insa seara de Valentine's Day merita efortul. Banuiesc ca ai planuit sa mergi la un restaurant, in club sau vrei sa-i faci o surpriza iubitului tau. Asadar, o rochie ar fi ideala pentru un astfel de cadru. Poti sa-ti achizitionezi un astfel de obiect vestimentar la un pret, incepand cu 100 Ron.


Olsen sau accesoriile potrivite


De imbracat, te-ai imbracat, dar nu e suficient. Trebuie sa-ti alegi si o poseta. Culoare pentru un efect vizual surprinzator, materiale lucioase cu aplicatii florale delicate si must-have-ul acestui sezon, gentile exotice perfecte pentru o tinuta sofisticata, sunt propunerile pe care ti le fac specialistii. Preturi produselor sunt: 229 Ron, 179 Ron, 239 Ron si 269 Ron (de la stanga la dreapta).


Debenhams, plicuri la moda


De-a lungul timpului formele posetelor s-au schimbat. Anul aceasta majoritatea designerilor spun ca se poarta foarte mult plicurile. Nu ezita sa faci o astfel de alegere de Valentine's Day. Preturile sunt: 129 Ron si 139 Ron.


Bata, comoditate inainte de toate


In functie de vestimentatia pe care ti-o alegi, cei de la Bata iti propun o serie de piese de incaltaminte. Alege ceva care sa fie in ton, sa se potriveasca ca si materiale si, mai ales, sa fie comod. O sa dansezi, nu? Preturile acestor produse incep de la 100 Ron.


Fufa si importanta culorilor


La capitolul accesorii lucrurile sunt mai simple. Cercei, inele, colier, toate trebuie sa se potriveasca cu ce ti-ai ales in rest. Ai grija mare la culori, pentru ca ele iti pot creea probleme. Preturile acestor accesorii incep de la 50 Ron.

 

Un articol de Ileana Voicu Ghinea

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Raluca pe 19 Feb 2009, 18:45
    Interesant

    Ma bucur ca ai pus mai multe poze..ca de obicei cam lipsesc din articolele de genul asta. Nu-mi plac papucii deloc :D. In schimb mi-au placut rochiile foarte mult.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod