Smartphone si Facebook

Ce să nu postezi niciodată pe Facebook ca să nu-ţi distrugi imaginea

Femeie care da like

Nu posta amenințări la adresa altor persoane și nu susține paginile de Facebook care conțin amenințări la adresa unor oameni sau categorii de oameni


Poți deveni chiar tu victima propriilor amenințări. Așa cum pentru tine unele convingeri sunt foarte importante, la fel și pentru alți oameni injuriile tale îndreptate împotriva convingerilor lor pot să dea naștere la un conflict care să se mute în lumea reală. În plus, imaginea ta va avea serios de suferit în ochii celor care te cunosc (prieteni, colegi de școală sau serviciu, vecini, familie) și ai toate șansele ca profilul tău de Facebook să fie închis.


Nu posta pe Facebook mesajele și pozele intime ale fostului iubit


Chiar dacă ești supărată și consideri că ai fost nedreptățită în relația care tocmai s-a terminat, nu este recomandat să faci publice mesajele și pozele fostului iubit. Ceea ce s-a întâmplat între voi, e bine să rămână între voi și să nu devină subiect de bârfă.
Imaginea ta va avea și mai mult de suferit și, decât să cauți răzbunarea pe Facebook, mai bine vorbești cu o prietenă despre tot ce s-a întâmplat, analizezi fără patimă lucrurile bune și rele pe care le-ai trăit și te pregătești să intri într-o nouă relație ca o persoană mai bună și nu ca una plină de resentimente. Noul partener nu are nicio vină pentru ce ți s-a întâmplat în trecut și nu trebuie să-i dai motive să se simtă jenat din cauza unei relații nereușite.


Nu posta în exces selfie-uri din fiecare loc în care mergi


Este frumos și poate fi interesant să te pozezi lângă persoane sau clădiri celebre sau în locuri care au o anumită însemnătate istorică. Dar nu este ok să te fotografiezi pe stradă, lângă o mașină care nu e a ta, în piață, la baie, în lift.
Pe lângă faptul că este supărător pentru prietenii din listă să-ți vadă fața tot timpul în news feed, va crea impresia că ești o persoană superficială, narcisistă și fără ocupație, o persoană al cărei singur scop în viață este să ceară și să capete atenție. Like-urile nu înseamnă că ești frumoasă. O prezență discretă și bine aleasă face mai mult decât o mie de selfie-uri.


Nu posta și nu da share la postările care anunță lucruri teribile


Postările despre sfârșitul lumii, despre iminența unui cutremur, despre venirea lui Iisus și lucrurile groaznice care se vor întâmpla celor care nu dau mai departe postarea ta nu fac decât să-i amuze sau să-i irite pe cei care le văd. La fel și cele cu sfinți, leacuri miraculoase și metode de slăbit revoluționare.
Nu vei câștiga nimic de pe urma acestor postări, din contră, vei fi catalogată cel puțin ca o persoană imatură.


Nu posta pe Facebook informații despre planurile de vacanță


Este foarte bine că tu și iubitul tău plecați în vacanță. Dar păstrați vestea mare pentru voi și spuneți-le prietenilor că ați fost în vacanță după ce v-ați întors. Postați pozele pe care le faceți în vacanță atunci când ajungeți acasă. Altfel este posibil ca atunci când vă întoarceți să găsiți casa mai goală decât ați lăsat-o. Hoții se folosesc de aceste informații ca să spargă liniștiți locuințe, știind că proprietarii sunt la mii de kilometri distanță. Pe lângă lucrurile pe care este posibil să nu vi le mai recuperați niciodată, mulți te vor considera cel puțin ca imprudentă.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mircea pe 18 Mai 2016, 02:43
    Facebook - o mare porcarie

    Nu posta pe Facebook NIMIC !!! Este pierdere de vreme !!!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod