Tendinţe Facebook. Mihaela Rădulescu lansează selfie-ul sub fustă şi spune o poveste!

18 Aprilie 2016
Celebra vedetă a găsit o nouă modalitate de a şoca, dar ce se ascunde în spatele continuei încercări de a rămâne în centrul atenţiei?

Mihaela Rădulescu, celebra jurată a show-ului ”Românii au talent” difuzat de Pro TV, face din nou valuri pe agitatul Ocean Facebook. Vineri dimineaţă a postat un ”selfie sub fustă”, inaugurând o premieră în această materie.

Vedeta în vârstă de 47 de ani trăieşte o nouă tinereţe. Lucrează pentru cea mai tare emisiune de televiziune, are o relaţie cu un bărbat celebru, e vorba de Felix Baumgartner, cel supranumit şi paraşutistul spaţial.
Dar cu toate aceste succese, vedeta trebuie să rămână în centrul atenţiei şi cum selfie-urile clasice nu mai înseamnă mare lucru, a trecut la imagini grele. Iată cum îşi justifică Mihaela Rădulescu atitudinea sexy-agresivă:

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • xyz pe 18 Apr 2016, 11:54
  Ar fi ceva

  N-ar fi interesant sa ne spui cu ce te-ai ocupat, de fapt, in Monaco, din ce-ai trait? Prietenii stiu din/de ce....

  1
  0

 • Elvis Termopan pe 18 Apr 2016, 04:09
  Mihaela tine-o tot asa...

  Eu cred ca multi ani de acum inainte vei arata bine in ciuda celor care te invideaza. Pentru mine ramai "My favorite cougar" si sunt de parere ca odata ne vom intalni si ne vom placea. Pana atunci numai bine.

  0
  3

 • O Laureata pe 18 Apr 2016, 01:51
  CONSTERNARE !

  Erata: "gramatical, corect", se zice:>, deci cu negatia, daca vrei sa fii convingatoare, si pentru oameni titrati, care se trezesc pe pagina INBOX cu specimene ca tine ! -------------------------------------------------------------------------------------------- OK, e ca tine, cata vreme, tot tu spuneai ca :"Oamenii traiesc alegand.... sau cam asa ceva..." Tu, mama de viitor adolescent, ai ales varianta "sa te spargi in figuri", deconspirand, ce are omul mai de pret, si anume "INTIMITATEA", dar nu intelegem de ce nu tii pentru tine acele "PODURI", pe care ti le construiesti ca sa comunici cu un altul, pe ale carui brate s-au mai leganat, si altele, la fel ca tine! *************************************************************************** "INTIMITATILE" pastreaza-le pentru tine si fii FERICITA, specimen funambulesc si rococo ce esti, mai ales ca ai avut sansa de a fi "MAMA"! *********************************************************************** Paradoxul este ca acum cativa ani, cand ai fost "transbordata / alungata" la MONACO, urat de tot, dureros si agresiv de urat ai vorbit despre romanii nostri si ce ti-ai zis tu, mai apoi:" La romani, " si, fara pic de jena, te-ai reintors si ai gandit ce spunea "Al. Lapusneanu": Si....ai revenit, iar, ca sa frapezi/sochezi/consternezi/ siderezi si te-ai agat ca inecatul de...latura INTIMA a fiintei umane, "Sexologia si trivialitatea" duse la extrema si, culmea, mai ai tupeul, sa si motivezi, crezand ca suntetm chiar, cu totii, PROSTI / IGNORANTI / TEMBELI si ANALFABETI ! Norocul tau ca la TV, lupta pentru RATING/ pentru SUPRAVIETUIRE e cumplita si ....a fost nevoie de una ca tine, consternand o tara intreaga, ca ai aparut, iarasi, pe sticla ! Doaaaaaaaaa-mne, mare e gradina ta! Dumnezeu sa te ierte!

  7
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod