Care este semnificația orelor și a minutelor în dragoste

Care este semnificația orelor și a minutelor în dragoste

Ți s-a întâmplat și ție în adolescență să te uiți emoționată la ceas și să speri că este ora fixă? Numai așa credeai că ai șansa să afli dacă cel care ți-a furat inima te iubește ori nu.
Povestea continua cu încă două interpretări: la fără un minut – te înșela, iar la și un minut – te dorea. Vrei să afli mai multe informații despre semnificația orelor și a minutelor în dragoste? Descoperă mai jos ce legătură există între ore, minute și iubire!

Dar hai să descoperim, mai întâi, de unde vine această superstiție legată de semnificașia orelor și minutelor în dragoste. Conform legendelor ceasului, în secolul XVI,majoritatea ceasurilor nu aveau indicatoare decât pentru oră, nu și pentru minut.
Așa că posibilitatea să vezi frecvent o oră fixă, în acele vremuri, era foarte mare. De aici, și tinerii au început să facă tot felul de speculații, atribuind fiecărei ore fixe o însemnătate.

Semnificația orelor și a minutelor în dragoste
Descoperă semnificația orelor și a minutelor în dragoste în funcție de momentul în care te uiți la ceas! Bineînțeles, este vorba despre acele momente când verifici ceasul la întâmplare, așa că nu ar trebui să te gândești să trișezi, pentru că nu vor mai fi aceleași efecte.
Dar dacă te ochii tăi ajung pur întâmplător pe cadran la fără un minut, la fix sau la și un minut, atunci cu siguranță vei vrea să afli ce înseamnă. 

Mă iubește dacă ma uit la fix? Ce înseamnă când te uiți la oră fixă la ceas?


Dacă vrei să afli tot despre semnificația orelor și a minutelor în dragoste, începe prin a cunoaște secretele orei fixe . Iată ce înseamnă când te surprinzi uitându-te la ceas la ore fixe!

Ora 01:00 – Ești îndrăgostită până peste cap, așa că nu îți iei gândul de la cel drag.

Ora 02:00 – Un bărbat te place și se gândește să te invite la o întâlnire.

Ora 03:00 – Persoana iubită are sentimente puternice pentru tine și este dispusă să facă orice ca să rămâneți împreună și pe viitor.

Ora 04:00 – Ești la începutul unei relații? Are gânduri mari cu tine.
Ești într-o relație mai veche? Vrea să te ceară în căsătorie.

Ora 05:00 – Trebuie să iei o decizie importantă, dar înainte ai nevoie de o pauză de respiro.

Ora 06:00 – Fostul iubit ar da orice să fie din nou cu tine, dar crede că nu mai are nicio șansă.

Ora 07:00 – Ai un admirator secret în grupul de prieteni, care încă nu se simte pregătit să îți dezvăluie ceea ce simte pentru tine. Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod