"Am pârât-o pe amanta soțului meu la bărbatul ei, iar el a bătut-o. Nu mă simt vinovată"


Știind toate astea, veți crede că m-am abținut ca o eroină și nu i-am spus bărbatului ei. Ei bine, nu. Nu am vrut să ascund asta. M-am perpelit o vreme, însă în cele din urmă i-am spus și celuilalt încornorat. Mi se părea că e dreptul lui să știe. Nu aveam habar de ce el o bătuse până atunci, însă mă gândeam că poate asta va fi calea de ieșire pentru amândoi dintr-o căsnicie care evident că îi chinuia pe amândoi.

Nu a fost așa, însă. La puțin timp după ce i-am spus soțului ei despre legătura lor, am aflat de la soțul meu că tipul a băgat-o în spital, aplicându-i niște corecții mai violente decât de obicei.
El a stat 24 de ore în arest, însă pentru că ea a refuzat să depună plângere împotriva lui a fost eliberat. Foarte probabil își vor relua căsnicia de unde au întrerupt-o pumnii lui. Mi-e greu să înțeleg de ce femeile stau cu brute ca el, însă în același timp trebuie să recunosc că un pic mă simt răzbunată.

Soțul meu știe că eu am fost cea care a pârât-o pe amantă la bărbatul ei. Simțindu-se vinovat față de mine nu-mi reproșează nimic. A jurat că nu va mai călca strâmb câte zile va mai avea alături de mine, însă o prietenă de-a mea îmi spune că ar trebui să mă simt vinovată și să arăt asta.
Ea zice că se teme pentru mine, pentru că nu mă recunoaște, nu mă știa atât de violentă. Nici eu nu mă credeam așa, ce-i drept, însă probabil gelozia scoate ce-i mai urât în noi: din bărbați scoate violența, din femei pofta de răzbunare. 

Nu mă simt vinovată și nici nu cred că trebuie să-mi cer scuze, însă discuția cu prietena mea m-a făcut să mă întreb: oare e normal ce simt și cum am reacționat sau sunt eu defectă?

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată.
Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (19)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nila pe 24 Aug 2016, 14:17
    margeaua

    mai bine il torturai in fiecare zi facand cu el sex pana te puneai ca o margica pe ata, de la o gaura la alta si te realiniai cu Universul ! ai recunoscut ca nu mai ai libidou. te-ai gandit sa-i omori si libidoul amantei. ai grija ca energia rea se intinde si asupra urmasilor.

    0
    1

  • cineva pe 12 Iun 2015, 23:33
    incredibil...

    da, incredibil cum unii o acuza pe sotie de rautate si de razbunare, dar nu vorbesc de amanta, care si ea la randul ei ar fi trebuit sa-si asume niste riscuri... de ce nu s-a gandit inainte ca o sa ia bataie si mai ales de ce s-a incurcat cu un barbat insurat? dar sotul, el nu avea o responsabilitate fata de familie sau fata de sotie? el doar trebuie inteles, mangaiat, bibilit, etc... sotul amantei ar fi trebuit sa-i aplice si lui aceeasi corectie... mi-e sila de atata desfrau...

    2
    0

  • maricica pe 27 Apr 2015, 21:18
    perfect

    ai procedat corect! si eu daca eram in locul tau....o ciufuleam bine de tot, de alta data sa stea in banca ei.Esti casatorita,stai cu barbatul tau,nu ridica coada la altii....femei in calduri...adica CURVE,pe romaneste!!!!!:)))

    5
    3

  • Marry pe 27 Apr 2015, 19:02
    Urat!!!

    Draga mea, nevasta razbunatoare!!! Modul in care ai reactionat scoate la iveala o latura mai putin placuta a caracterului tau.Se pare ca si in viata ta de familie aplici astfel de pedepse. Sotul tau nu s-a dus la alta doar pentru sex, ci pentru lipsa de iubire, intelegere, tandrete, duiosie....pe care, se pare, nu stii sa i le oferi.Un barbat mangaiat, iubit, inteles, sprijinit si care vine cu placere acasa, nu va cauta nimic, niciodata, nicaieri. El si ea nu sunt vinovati. Esti principala vinovata. Ai crezut ca daca esti mama, esti si regina. Nu, scumpa mea! Analizeaza-te, inghite galusca, fii demna si divorteaza. Ce i-ai facut celeilalte nu rezolva lipsa "calitatilor" pe care ar trebui sa le folosesti pentru ca sotul tau sa te adore. E urat cand te razbuni pe cineva, pentru ca asta spune ceva despre rautatea ta interioara...simtita, cred, in alte imprejurari si de sotul tau.Urat !!!

    7
    10

  • Ce fel de femei avem in Romani pe 27 Apr 2015, 18:15
    Cand vom invata sa avem un comportament civilizat si responsabil?

    Cum e posibil sa aplaudati si sa aprobati un asemenea gest extrem de urat? Daca sotul aceleia parate o omora? Cum e posibil ca o femeie sa se repeada si sa incurajeze violenta asupra altor femei?( Ma refer mai ales la cele care comenteaza). Constat ca foarte multe dintre femei, in loc sa vada adevarata problema, adica relatia proasta pe care o au cu sotul, sunt foarte fericite sa o distruga pe cealalta crezand ca-si fac dreptate. Reusesc doar sa-si adanceasca ura si sa se transforme intr-o acritura cu o permanenta viata nefericita Singura cale normala si civilizata este de a discuta cu sotul si a stabili ce se mai poate face si ce nu in legatura cu relatia lor. Doar nu credeti ca cineva poate fi fericit facand rau altora? E valabil pentru ambele femei implicate in aceasta situatie. Existenta, Dumnezeu, are grija totdeauna sa-ti intoarca toate cate le faci si bune si rele, in viata asta sau in urmatoarele.

    10
    3

  • A pe 27 Apr 2015, 18:13
    ...

    O vorba veche spune citez: "Lupul isi schimba blana dar naravul ba". Cu toate ca suna trist, in Romania vor mai trece multi ani pana cand oamenii vor intelege ce inseamna cu adevarat sa fii sotia/sotul cuiva si ce responsabilitati aduce acest rol(atat pe termen scurt cat si lung). Multe femei cred ca daca "iarta" inseamna ca lucurile vor reveni la ce au fost, premiza gresita pentru ca a ierta nu inseamna a sterge cu buretele ceea ce a fost facut, ci mai degraba a invata cum sa traiesti (daca poti) cu ceea ce partenerul a facut. In societatea zilelor noastre "normalul" s-ar incadra intre a-l pune la zid si a ii aplica corectia binemeritata, sau a tolera si a incerca sa "intelegi" natura barbatilor si cum fiecare dintre ei nu e departe de trunchi (vechea zicala). A gresi e omeneste, a ierta e divin spunea cineva odata. Daca consideri ca iti poti depasi "conditia" si poti trece peste acest episod, depinde doar de tine insa intr-un final nu poti fugi la nesfarsit de ceea ce esti.

    10
    0

  • cris pe 27 Apr 2015, 15:32
    Trist

    Daca vrei sa te rafuiesti te rafuiesti cu sotul tau idiot...dar nu: o caftesti pe aia si pe cel care va fi sursa permanenta de probleme il primesti ca proasta inapoi. Nici o alta femeie nu e datoare sa fie loiala sau draguta cu tine....juramintele fata de tine le-a facut consortul tau nu aia. Te-ai coborat la nivelul ei...daca tontul tau nu te va mai insela pe viitor nu va fi din cauza ca a remarcat ce femeie formidabila esti ci din frica fata de reactiile tale....felicitari! poate ca iti va fi loial in continuare dar nu din iubire...modul in care ai gestionat situatia este dezastruos...dar probabil nu sesisezi asta si vei fi incantata de alea care te pupa pe crestet gen "mai bine ii dadeai si un cap in gura"

    11
    1

  • crina pe 27 Apr 2015, 14:11
    Mai gandeste,te...!

    Am citit si recitit...! Draga mea ,ma intreb ce vei face de acum incolo ? te vei transforma in paznic la oi si vei cauta mereu pe cineva care sa o bata pe cea care ti-a intrat in "curtea " nepazita??!! Un barbat isi cauta alinare in alta parte cand acasa gaseste aceeasi .."ciorba" ! Timpul iti va spune ca am dreptate! "Lupul"-sotul tau ,nu a devenit un mielusel....doar aparent! Ai doua variante: sa te schimbi tu si sa intelegi nevoile barbatului ,indiferent de sacii pe care ii duci in spate...sau sa te astepti la intervale de cateva luni ,cel mult un an la astfel de iesiri in decor ale dragului tau barbat!

    11
    1

  • marin pe 27 Apr 2015, 13:44
    razbunare

    Cand o relatie nu functioneaza , cand unul din parteneri simte nevoia sa caute altceva , inseamna ca orice razbunare e....arma prostului. Cu sotul tau ar fi trebuit sa ai o discutie , sa vezi daca mai are rost sa continuati. Nu cauta vina altundeva decat in interiorul casniciei. Nu cred ca asemenea situatie nu se va mai repeta, doar ca sotul va fi mai precaut. Si bine va face , daca cauta doar sex , atunci sa fie mai diplomat , astfel isi respecta familia.

    12
    1

  • kiki pe 27 Apr 2015, 07:29
    greu..

    ...de spus daca e bine sau nu cum a procedat...Fiecare reactioneaza in alt fel si la dragoste,si la sex,si la lipsa lor... Eu as zice ca -mai ales daca o stia pe amanta-era de ajuns sa-l "dea in fapt",sa-l faca sa recunoasca,apoi o discutie serioasa. El probabil ca o iubeste (desi,daca a inselat-o mult timp...poate s-a legat de cealalta..) DAR nu poate fi indiferent la ce a suferit amanta,sigur o va consola cumva,candva...asta ii va lega mai mult,chiar daca nu ar vrea.(e cavalereste sa aperi o doamna de o bruta de sot,care-evident!- nu o merita...bla...bla...)Mare atentie,casnicia e zgaltaita rau !

    11
    1

  • ana pe 26 Apr 2015, 22:35
    Bravo!

    Foarte bine. FOARTE BINE! Erai fraiera daca nu o spuneai. Adica ea iti distruge casnicia, viata interioara, relatia cu sotul tau si RAMANE NEPEDEPSITA? Pai ce bataie a incasat ea nu reprezinta nici 1/10 din ce trebuie sa plateasca. A distrus ce tu si sotul tau ati cladit ani. Totusi, si sotul tau a gresit si este VINOVAT. In locul tau, fie ca sunt copii la mijloc sau iubire, PLECAM. DEMNITATEA ta si RESPECTUL pe care el il are fata de tine NU mai exista. sa iti intre bine in cap. fa corect si pleaca. daca un barbat inseala o data, inseala si a doua si a treia oara. fii inteligenta si rupe-te de mediul acesta daunator sufletului tau. tu, sotia lui, trebuie sa fii prima in viata lui ,prioritatea.

    9
    9

  • nick pe 26 Apr 2015, 22:32
    replica

    Ramane cum am stabilit,pe deasupra esti si cretin daca crezi ca sunt femeie(daca tu zici ca Nick este nume feminin...)..:)))Esti obsedat raaaau de tot onanistuleeee!!!:)))

    4
    15

  • Baba Cloanta pe 26 Apr 2015, 20:57
    @nick

    noroc cu doamnele ca tine, cum altfel ar fi crescut miliarde de dolari in imperiile amantelor cu ora, cu ziua sau cu saptamana, a revistelor porno, a filmelor porno care ii ajuta pe barbati sa-si rezolve ceea ce le refuza nevasta.... sau imperiile alcoolului, drogurilor, jocurilor de noroc, a sporturilor "sangeroase" unde barbatii sa-si abata atentia sau sa-si verse nervii in loc sa-si poceasca honorabila consoarta .... de fapt, fara neveste ca tine s-ar duce dracu' afaceri groase .......... deci dormi linistita, esti perfecta ....

    9
    8

  • nick pe 26 Apr 2015, 19:37
    replica

    Baba cloanta este un misogin nenorocit,foarte probabil si un labagiu notoriu.:)))Teoria lui cu ejacularea zilnica este o aberatie acceptata de obsedatii sexual si onanisti(cazul de fata...)Iar chestia cu infectia cauzata de sperma acumulata in corp,o alta aberatie:)))Incultura este a ta,baba cloanta stupida si inculta,ti-ai ales perfect numele!!:)))

    11
    10

  • Baba Cloanta pe 26 Apr 2015, 15:24
    lipsa de educatie

    femeile din Romania nu au fost educate de mamele lor sa se puna vreo clipa in locul barbatului .... asa cum corpul uman "produce" non-stop caca-pishu la fel si corpul barbatului produce spermatozoizi si sperma.... zilnic, non-stop... si acest PROCES NATURAL nu se va opri fiindca are sau nu are cu cine sa faca sex, fiindca are o nevasta imbufnata sau nu.... barbatul trebuie sa ejaculeze zilnic asa cum si femeia , de exemplu, trebuie sa faca pishu, ea ar putea sa se opreasca din a face pishu doar fiindca cineva sau societatea ii cere acest lucru ? femei mironosite , de fapt proaste ca noaptea, egoiste si total lipsite de minima educatiune, pe urma se mira de ce sunt batute, violate, inselate, parasite ...pai pentru ca in lipsa ejacularii sperma ramane in corp, se invecheste, da un inceput de infectie, duce la stari de spirit tumultuoase de genul frustrare, tristete, jignire, apoi manie, violenta, abuz........... regulamentele societatii nu pot controla mersul naturii, iar barbatii au in continuare nevoie sa ejaculeze zilnic indiferent de ce e moral aceptabil sau nu, femeile ar putea inceta sa faca pishu daca legile societatii le-ar cere-o? dramatic este ca INCULTURA femeilor este platita de ....copii.... care trebuie sa suporte violenta in casa fara sa stie de la ce li se trage !!!!

    9
    19

  • julie pe 26 Apr 2015, 15:08
    bine ai facut

    trebuia sa se gandeasca ca o sa manance bataie inainte sa se incurce cu sotul tau.astea sunt consecintele faptelor ei,nu este vina ta.

    7
    22

  • smarandita pe 26 Apr 2015, 12:58
    ce grozava te simti!

    Te-ai razbunat pe neputinta ta de a-ti tine barbatul langa tine! El ce este? Un erou? sau un mielusel pe care acum il dresezi cum vrei tu?

    27
    8

  • Gabriela pe 26 Apr 2015, 11:39
    Bravo!!!

    Foarte bine!! Nu ai de ce sa te simti vinovata si nici nu trebuie sa iti ceri scuze, este normal sa simti asta !

    15
    23

  • SAMARA pe 26 Apr 2015, 08:04
    buna!

    Draga mea sa sti ca ai procedat corect! Daca eram in locul tau i-as fi tras si eu o mama de bataie! cine nu e de acord cu ce ai facut inseamna ca e de acord cu adulterul!

    25
    23

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod