Ai putea uita prima iubire?

"Prima iubire nu se uita niciodata" - sunt vorbele pe care le aud foarte des si inclin sa cred ca sunt adevarate. Intr-adevar, este greu sa dai uitarii primii "fluturi" din stomac, prima bataie mai puternica a inimii, noptile nedormite, petrecute cu gandul la primul barbat pe care l-ai iubit...

"Prima iubire nu se uita niciodata" - sunt vorbele pe care le aud foarte des si inclin sa cred ca sunt adevarate. Intr-adevar, este greu sa dai uitarii primii "fluturi" din stomac, prima bataie mai puternica a inimii, noptile nedormite, petrecute cu gandul la primul baiat pe care l-ai iubit...

Pot fi momente in care l-ai urat pentru ca ai ajuns sa il iubesti atat de tare, incat ai ajuns in pragul disperarii in momentul in care v-ati despartit, poate inca il mai iubesti sau te copleseste nostalgia cand iti aminteste de el - "Ce bine era", "Cat eram de fericiti impreuna!..." - sau poate inca mai adormi cu gandul la el.

Potrivit unui studiu publicat in cotidianul Daily Mail, oamenii de stiinta sustin ca ar trebui sa dam uitarii prima noastra iubire, pentru ca amintirea acesteia ne poate distruge relatiile viitoare de dragoste.

Explicatia? Sociologii de la Institute for Social and Economic Research, din cadrul Universitatii Essex, au ajuns la concluzia ca euforia primei iubiri poate deveni un etalon nerealist in functie de care ne "masuram" viitoarele iubiri.

Conform acestei cercetari, cea mai buna modalitate care garanteaza fericirea indelungata a unei relatii este sa nu te "fixezi" pe trairile pe care le-ai avut cand ai fost indragostita pentru prima oara.

Persoanele care au o privire mai pragmatica a ceea ce isi doresc de la o relatie amoroasa au cele mai multe sanse sa isi gaseasca un partener pe termen lung.
In schimb, daca incerci sa reinvii suflul primei iubiri, poti fi dezamagita.

Si eu imi amintesc de prima iubire... A fost o relatie de dragoste de doi ani, cu bune si mai multe rele, din cate imi amintesc, dar il iubeam enorm. Dupa ce ne-am despartit, am suferit mult si mi-au trebuit doi ani sa imi "treaca de el". Era crunt, pentru ca in orice barbat il vedeam pe el si simteam ca nu reusesc sa fiu fericita alaturi de niciun barbat, in afara de el, bineinteles.

Au mai existat momente in am avut "zvacniri" marcate de dorinta de a-l simti aproape, a-l tine de mana sau de a-i vorbi, pentru ca sentimentele nu pot fi date uitarii chiar asa usor.
Puteau fi si doua luni in locul celor doi ani de relatie si cred ca situatia nu s-ar fi schimbat in vreun fel, as fi suferit la fel poate, pentru ca intensitatea trairilor a fost maxima.

E drept, in relatia de dragoste ce a urmat am facut multe comparatii cu ceea ce am trait inainte si a fost o mare greseala, pentru ca nu am facut decat sa imi "starnesc" nefericirea, care m-a urmarit o perioada. In timp, am invatat ca dragostea nu este niciodata la fel (si nici nu trebuie sa fie la fel), iar daca ai vointa si iti doresti cu adevarat sa fii fericit, un prim pas ar fi sa renunti la asemanari si comparatii.

Daca ar fi sa iei drept etalon prima dragoste, in mod sigur, la un moment dat, in urmatoarea relatie, te vei trezi mintit chiar de propria persoana: ai creat o lume asemanatoare cu una pe care ai pierdut-o candva, dar ai uitat de sentimente, care sunt cele mai importante...
 

Comentariile 51-81 din 81

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • irina pe 4 Mai 2010, 14:41
    frumoasa e prima dragoste

    ....prima dragoste nici eu nu o pot uita .A fost o iubire mare care nu se mai repeta niciodata.Cu toate ca sintem pe drumuri diferite,casatoriti cu familii dar simt in adincul inimii ca-l mai iubesc si am nevoie de consolarea lui. Ce simti prima data a doua oara numai e aceeasi atingere si caldura.

    1
    0

  • IoannaPaula pe 2 Mai 2010, 17:27
    E adevara

    Nu se uita niciodata...ma aflu la 17 ani de atunci..ne am regasit oarecum... de curand.dupa atita ani..a fost frumos doar atita spun..

    3
    0

  • camel pe 19 Apr 2010, 11:37
    nu se uita niciodata

    daca cineva spune ca se uita se minte singur.nu am reusit sa uit prima iubire nici dupa 18 ani.eu aveam 15 ani ,el vreo 16,a fost primul din toate punctele de vedere,primul sarut,primele mangaieri,primul........am primit in schimb ignoranta,umilinta si multe lacrimi amare.l-am cautat pe net dupa 18 ani si l-am gasit trist,dezamagit si cu regrete ca n-am stat langa el.mi-a fost teama ca ma va respinge ,dar acum ma iubeste si-mi spune ca am fost femeia vietii lui.dupa cateva saptamani de vorbit la telefon sau pe mess si-a parasit sotia.sunt mai ravasita ca inainte de a-l gasi pentru ca eu nu prea as vrea sa-mi parasesc sotul.nu pot darama tot ce am construit in 15 ani de casnicie.copilul si sotul n-au nici o vina pentru marea mea dezamagire.daca dora va citi vreodata comentariul meu o rog sa incerce sa i-a legatura cu mn.avem multe in comun(id-ul camel_iuly)

    6
    1

  • cristina pe 13 Mar 2010, 22:20
    cam asha e ...

    da e foarte adevarat...am patit si eu ceva asemanator.....a fost cu un baiat 1 an de zile...am ajuns sa il iubesc treptat.....desi de la prima intalnire...am simtit acei fluturasi in stomac....ne-am despartit...el si-a gasit pe altcineva....cu care a inceput o relatie...eu ..am incercat vre-o 2-3 relatii...din pakate....cum scrie si mai sus...faceam asemanari si deosebiri..cu relatia precedenta si momentan sunt singura....nu stiu..parerea mea e k intr'adevar prima iubire nu se uita niciodata....dar...trebuie privita k pe ceva ce a trecut...si privit spre viitor. :D

    0
    0

  • Maria pe 11 Mar 2010, 16:22
    Ce imi amintesc eu...

    M-am indragostit de el cand aveam 17 ani, la 18 fix am fost cu el intr-un club... apoi nu ne'am vorbit vreun an, desi il vedeam aproape zilnic, dupa care i-am spus ca il iubesc. La cateva saptamani iar am stat vreo jumatate de ora cu el in acelasi club. Si apoi... iar nu am mai vorbit, desi stateam in acelasi oras, desi ne vedeam mereu. Nici macar un salut... acum e mai mult decat imposibil.... Dar ceea ce vreau sa spun e sa nu ramaneti pierdute in trecut, pentru ca trecutul nu se intoarce. Nu incercati sa ii comparati cu EL pentru ca veti ramane agatate de o amintire si veti distruge tot ceea ce urmeaza.V-o spun din proprie experienta, pentru ca 3 ani am asteptat dupa un baiat si a fost degeaba. Ganditi in viitor. :) Bafta :*

    3
    0

  • me_ioana pe 7 Mar 2010, 17:01
    ...

    ba da,se uita! atunci cand gasesti acel ceva....atunci cand realizezi ca orgoliile,egoismul si chiar micile rautati chiar nu isi gasesc locul intre tine si pers respectiva.atunci cand simti fara sa pretinzi si fara sa ti se ceara nimic.inainte puteam la fel de bine sa fi fost oarba....cred ca nu prima iubire nu se uita,ci cea adevarata...nu prea conteaza a cata e...dupa parerea mea,mitul primei iubiri(de fapt un mix de trairi fervente si in cazul meu cam egoiste, pe care la vremea respectiva nici nu ai cum sa le definesti) este datorat aurei de candoare care i se da...dar pan la urma inocenta-i o stare de spirit. va pup.

    4
    0

  • Erika pe 5 Mar 2010, 22:57
    Amintirile nu le uiti niciodata !

    Fiecare dintre noi trecem printr-o asemenea situatie...toate suferim dupa prima iubire. Dupa o relatie frumoasa de un an in care am avut parte numai de fericire fara nici o problema majora..cand credeam ca asta imi este vitorul..dar.....m-am trezit singura..nu intelegeam ce se intampla cu mine..unde am gresit de l-am pierdut..de la o zi la alta viata mea se schimbase total, a fost momentu prabusirii mele. In momentul acela eram distrusa, toata lumea mea se prabusise...a mai trecut un an pana am reusit sa trec peste situatia asta..nu era zi sa nu plang, sa nu fiu trista. Dar am stat si m-am gandit ca trebuie sa trec peste tot si trebuie sa imi refac viata daca imi doresc binele..si m-am hotarat sa nu ma mai gandesc la el. Primul pas a fost sa nu mai fac comparatii si sa incerc si alte relatii care m-ar fi ajutat sa ies din aceasta problema..a fost un drum greu pe care l-am trecut cu bine. Nu l-am uitat si nici nu il voi uita vreodata, a facut parte din viata mea si va face in continuare..este trecutul meu. Dupa aceasta prima dragoste m-am schimbat total..am invatat sa ma iubesc pe mine si abea apoi pe ceilalti care sa merite. Dar soarta si probabil iubirea care nu se uita niciodata a facut ca dupa 3 ani sa ne intalnim din nou si sa petrecem clipe minunate impreuna :) dar mult mai matura si cu alta viziune a vietii am stiu ca e bine sa nu mai pun sentimente..si totul a fost foarte ok. Va urez curaj si multa putere.

    2
    1

  • Maduk pe 4 Mar 2010, 23:03
    Prima iubire

    Eu nu stiu ce sa zic... am avut o relatie de 2 ani, a fost si bine si rau. Ne-am despartit, a trecut un an... si inca nu am reusit sa-l uit :(, inca nu am intalnit pe nimeni care sa ma faca sa-l uit .... Dupa parerea mea, e foarte greu sa uiti prima iubire, dar ca sa uiti pe cineva trebuie sa cunosti o alta persoana care sa te faca sa et simti bine... mult mai bine, si sa lasi in urma trecutul.

    3
    0

  • adelina pe 3 Mar 2010, 02:17
    prima iubire

    inka nu am ajuns as-mi pierd prima iubire. suntem de 1 an jum impreuna si cred ka mi-ar fi f greu dk ne-am desp,niki nu vreau sa ma gandesk. il iubesk f mut,el a fost si primul pt mn. el este plecat in italia pt 5 luni si mi-e destul de greu fara el,mai ales k akum trec print.o perioada f grea dat primului akt....(:D) mi-a adus f multe pb, si kateodata inkep sa regret tot ke sa intamplat intre noi, uneori im da si el motive, si as vrea sa mai fiu fata din nainte da st ka asta e imposibil. dk as da tp inapoi m-as gandi de 10 ori inaite sa fak pasul akela.dar akum trebuie sa inkerk sa ma konformez vieti alaturi de el, kare de cele mai multe ori pt mn inseamna raiul da uneori si o mika bukata din iad. dar trek peste khinurile astea pt ka il iubesk si mi-as da viata pt el. keea ke vrau sa sp prin toate lukrurile astea e ka prima iubire este uneori khinuitore dk nu alegi baiatu potrivit. si khiar dk ai o rel implinita sau nu.......prima iubire orikum nu se uita NIKIODATA. o mika pate din ce a fost tot ramane askunsa undeva in suflet.

    1
    0

  • daniela pe 25 Feb 2010, 02:14
    mie dorrr de elllll:(((((((:((((((((

    prima iubire....hmmm..mie asa dor de ea:(eram prin clasa a 5 cand m-am indragostit de el.a fost dragoste la prima vedere:Dil iubeam asa de mult..el era mai mare cu 5 ani ca si mine..tineam la el enorm dar nu facem niciun gest prin care el sa isi dea seama.de frik ca ma va respinge ..il iubeam in secret..in fiecare noapte ma gd la el....eram inebunita dupa el:D....prin cls a 9 primesc un msg in care ma invita la un suc:D:D::Deram super fericita normal ca m-am aranjat frm si am mers..am povestit tot feluul pana la un moment dat..cand surpriza ma intreaba dak am pr?;...normal ca iam sp ca nuuuu cu zambetul pana la urechi..infine...am pove m m m ca la sf sa aflu ca si el este indragostit de me dar din acelasi motiv nu a sp nik..dmnz..ma gd ca visez...credeam ca e doar o iluzie.....infine..neam combinat..totul parea un vis:Dne iubeam enorm de muult...pana a inceput cu geloziile cu certuri zilnice...ne certam in fiecare zi...plangeam...pana la un mom dat cand mama mi-a interzis sa ma mai vad c el...incepusera certurile si cu ea..pana intro zi cand m-am hot sa pun capat relatie..dupa 1 an si 8 luni..:(:(:(:(ne-am desp acum un an..si ink ma mai gd la el in fiecare zi:(desi am prieten ..nu il pot iubi...tot el va ramane prima mea iubire...si singura din viata mea

    0
    0

  • andra pe 5 Dec 2009, 13:30
    :(( nu-mi da pace nici in ziua de azi

    prima iubire.....prima iubire pentru mine a fost ceva minunat:) din clasa a 4 visam la acel baiat pana intr-o zi cand mi s-a implinit visul si mi-a cerut sa fiu prietena lui intr-un mod special.A fost o relatie de 4 ani in care am simtit cele mai frumoase sentimente, pacat ca a fost o relatie la distanta:( eram micuta:) la fel si el si tot ce faceam faceam cu gingasie si punem multa iubire...nu a rezistat iubirea noastra cel putin din partea lui. Acum au trecut 4 ani de cat ne-am desp... am 20 de ani si am o relatie de 3 ani cu un alt baiat pe care il iubesc, locuim impreuna dar am serii in care visez la prima iubire:( visez si nu-mi da pace, vara asta l-am vz si am simtit un fior foarte ciudat, el este baiatul care m-a facut femeie si stiu ca toata viata ma voi gandi la el si imi voi dori macar o singura data sa-l mai sarut.Pentru mine prima iubire a insemnat ceva minunat in viata mea si nu o voi uita cat timp voi trai. In inima cred ca mai exista un strop de iubire pt. el chiar dupa atat timp.In momentul acesta am lacrimi in ochii pt. ca imi aduc aminte tot ce am trait cu el. Nu-l pot uita si-mi vine sa spun "Te iubesc Y**" dar stiu ca nu este corect fata de prietenul meu actual :( PRIMA IUBIRE NU SE UITA NICIODATA

    1
    0

  • codrina pe 8 Nov 2009, 18:29
    prima iubire

    draga dora, ai asa mare dreptate.. nu se uita prima iubire, am iubit cand eram liceana, tinerica, frumusica, copilita , un baiat mai mare decat mine cu 2 aani, timpul a facut sa ne despartim , eu fiind cea care din cauza singurataii pe care am ineput sa o cunosc , plecata fiind cu repartitia de serviciu int-o localitate straina,,, m-a casatorit de 26 de ani nu ne-am mai intalnit. Insa nu de mult o intamplare fericita spun acum a facut sa ne auzi, stiam cate ceva eu despre el. Si ne-am auzit. La inceput am crezut ca o sa fiu refuzata, sa mi se inchida telefonul,,, dara nu a fost asa, o emotie mi-a cuprins sufletul..Dupa cateva zile ne-am reantalnit, vreo doua aore de discutii, numai noi intr-o masina. Emotiile au fost asa de mari, si cu toate ca timpul a trecut peste noi parca am fi fost impreuna mereu in acesti 26 de ani. Acum vorbim zlnic doara la telefon,, e ceva frumos, deabia astept sa ne reantalnim, mii si drag mii si teama,,, Am avut o iubire frumoasa, pura, sincera, neconditionata,,,care nu s-a implinit. Acum o sa ne iubim in taina, chiar nu stiu ce o sa fie ,, nu vrem sa fortam nimic din ce a inceput sa se intample,,,dara astept mereu inceputul de saptamana sa ne auzim de 2 ori pe zi.Asa ca hai sa ne iubim iar prima iubire.

    3
    0

  • anca pe 15 Iul 2009, 19:24
    prima iubire..

    prima iubire nu se uita niciodata.mi`e dor d el :(((((((((((((((((ne`am despartsit din cauza mea, mai mult.nici nu mai shtiu ce sa mai cred dar shtiu ca am i`am greshit.apoi mi`am dat seama cat il iubeam d mult dar nu i`am aratat p deplin lucrul asta.imi pare atat d rau :((((((((((((((ash vrea sa mai fiu macar o zi q el sa`i arat ce mult m`am aschimbat shi sa`i arat cat d mult il iubesc shi aqm, sa`i dau tot ce am eu mai bun, adica p mine dar asta nu cred ca se mai poate niciodata:((((((((((((((((

    2
    0

  • anca pe 15 Iul 2009, 19:22
    prima iubire..

    prima iubire nu se uita niciodata.mi`e dor d el :(((((((((((((((((ne`am despartsit din cauza mea, mai mult.nici nu mai shtiu ce sa mai cred dar shtiu ca am i`am greshit.apoi mi`am dat seama cat il iubeam d mult dar nu i`am aratat p deplin lucrul asta.imi pare atat d rau :((((((((((((((ash vrea sa mai fiu macar o zi q el sa`i arat ce mult m`am aschimbat shi sa`i arat cat d mult il iubesc shi aqm, sa`i dau tot ce am eu mai bun, adica p mine dar asta nu cred ca se mai poate niciodata:((((((((((((((((

    0
    0

  • crystyna_bv08 pe 11 Iul 2009, 17:56
    prima iubire nu se uita niciodata

    pana acum nu credeam in aceste vorbe. ca prima iubire nu se uita niciodata. credeam ca prima iubire e la fel ca si a doua... ca si a treia... etc. asta pana sa ma indragostesc prima data. a fost pe la 13-14 ani...cam asa. am intalnit un baiat care m-a uimit pur si simplu. eram moarta dupa el. ne-am despartit din cauza parintilor mei. dupa putin timp am dat vina pe varsta pe care o aveam. era imposibil sa iubesc la 13 ani. doar ca la urmatoarea relatie ma gandeam ca el nu e asa cum era primul meu prieten, si il acuzam pentru tot. acum dupa 4 ani ne-am impacat. si ma simt cea mai fericita de pe pamant. chiar prima iubire nu se uita niciodata:D

    1
    0

  • gabry pe 26 Iun 2009, 12:36
    prima dragoste...

    Prima dragoste...e o parte din viata fiecaruia dintre noi care nu poate fi uitata atat de usor. Cine ar putea uita primii fulgi in stomac, capul care iti vajia cand te saruta, prima atingere inocenta, prima noapte de dragoste...povestea mea nu a avut un final fericit, nu am ramas impreuna .....dar din acea poveste au ramas , acum , mai mult amintiri frumoase care ma fac sa tresar de emotii si acum. Sunt 8 ani de cand povestea s-a sfarsit, dar, intr-un colt din inima mea va fi mereu pastrata amintirea primei mele iubiri si cea a primilor fiori, pe care trebuie sa recunosc, nu au mai existat, nici in relatia actuala cu sotul meu

    0
    0

  • dora pe 25 Iun 2009, 18:58
    prima iubire...

    ...buna eu nu prea vorbrsc despre ceea ce simt,,,,dar citind ceea ce se scrie pe aici ,as dori sa va spun o povestioara,,,,eram in liceu,,,un baiat avea grije k in fiecare dimineata sa ma astepte intr-o statie de metrou ,,,nu ne cunosteam ,el stiia k invatam in acelas liceu,,,,asa au trecut ceva luni pana cand ne-am imprietenit ,,,,ce sa va spun asa o dragoste nu stiu dak mai exista ,,,,in afara filmelor ,,,a durat cam 5 ani ,,,,si totusi o prietena f buna de -a mea care il dorea f mult a reusit sa ne desparta ,,,,spunand fiecaruia dintre noi cate o minciuna ,,,,stia k ne respectam si k nu am fi intrebat niciodata ,,de ce?''' Timpul a trecut ,,,20 de ani in care nu a fost zi sau noapte sa nu ma gandesc la el ,,,sunt casatorita ,imi respect sotul dar nu-l pot iubi ,,,inima mea a iubit doar un om si va iubi ,,,intr-o zi fiind f trista ,,,,aducandu-mi aminte cat de fericita eram alta data cand infloreau salcamii....citind pe net diferite articole ,,,,mia venit ideea trasnita de a adauga in lista mea de mes,,,id cu numele lui...putea sa nu se intample nimic dar ,,,,,minune dupa cateva zile primesc aceept,,,am impietrit dintr-o intamplare ,,,il regasisem ,,,pe el sau putea fi o alta persoana,,,,,,,,,dar iata k a fost visul meu ,,,,am vb i-am spus cine sunt ,,,,mi-a spus k a simtit k eram eu desi id nu are legatura cu numele ,,,,,dar era f departe in danemark ,,,,,,,fusese casatorit dar k si mn nu a putut iubi ,,,,,dupa multe nopti pierdute in fata calculatorului ,,,,si multe lacrimiii ,,,,am reusit sa clarifikm ceea ce nu am putut atunci,,,,am reusit dupa cateva luni sa ne vedem ,,,o ora la o cafea ,,,,ne gandeam k vom fi doi straini ,,,dar nu a fost asa ,,,,am realizat k iubirile adevarate nu mor niciodata ,,,,doar k eu ink nu imi pot permit sa fiu cu el ,,,,iar el ajunge in romania uneori pt o zi sau doua ,,,,,desi sotul meu nu a fost si nu este perfect ,,,,il respect ,,,,acum voi vedea ce imi va mai rezerva soarta ,,,,desi e f greu ,,,,,deci care este parerea voastra ,,,,,

    1
    0

  • Niculina pe 24 Iun 2009, 14:41
    prima?

    Intr-o viata, omul iubeste de cateva ori mult mai pasional decat la prima iubire. Prima e unica, dar e mai mult iubire de sine, iubire de iubire, e noutatea, fantasticul. Nu m-as mai intoarce la primul iubit. As simti ceva jenant, penibil. Desi ma induioseaza acum. Dar nu mai e iubire. Imi iubesc sotul cu o pasiune profunda(si ascunsa).

    3
    0

  • ramona1990 pe 23 Iun 2009, 19:34
    PRIMA IUBIRE...

    niciodata nu se va uita deorece e cea mai pura,sincera si neconditionata iubire.e iubirea ideala...iubirea pe care fiecare dintre noi ne-am dorii sa dureze toata viata dar nu se poate pentru ca la varsta aceea sunt naivi si nu stim sa apreciem dam cu piciorul....

    1
    0

  • anca pe 5 Iun 2009, 22:30
    off:(

    Si eu inca mai sufar dupa prima iubire...chiar dak au trecut 8 luni de atunci nu am reusit sa il uit...il port in suflet si in gand mereu...fac la orice pas comparatii legate d el..inca mai sper sa treaca si sa uit,lucrul cel mai greu este k stam in acelasi bloc,la scari diferite..

    1
    0

  • singura pe 25 Mai 2009, 15:12
    cum?

    am suferit mult si inca ma mai gandesc la el si fac si comparatii chiar daca vreau sa il uit nu pot :((((((((((( au trecut 2 luni noi nu am fost numai 5 inpreuna :(( si ma simt ca dupa despartire , distrusa iar el nu are nimik , tot intra sa vb cu mine pe net :(( a fost primu :( am trecut prin toate starile cu el

    0
    0

  • any pe 14 Mai 2009, 13:04
    da...prima iubire

    Normal ca prima iubire nu o uiti niciodata. Si eu am iubit un barbat enorm...am fost impreuna 3 ani de zile...si acum mai am momente cand ma gandesc la el si imi este dor de el si de tot ce am trait impreuna. Nu il mai iubesc, dar nu l-am uitat niciodata, iar ce-am simtit pentru el nu o sa mai simt pentru nimeni. M-a schimbat in asa fel incat sa nu mai pot iubi ca atunci. Imi iubesc sotul, dar e o iubire calma, o iubire care nu ma face sa simt ce simteam odata. Sincer, mie imi este dor sa mai iubesc cum am iubit atunci.

    1
    0

  • lory pe 11 Mai 2009, 01:05
    yes

    prıma data m am ındragostıt la 20 de anı.a fost o reletıa frumoasa de 3-4 anı.ıl ıubeam enorm.nu concepeam vıata fara el.ar fıı fost un coşmar pt mıne.acum am 29 anı dar totul este dat uıtarıı.parca nıcı n am traıt acele clıpe.l am uıtat complet.au fost momente cand ne am ıntılnıt dın ıntamplare şi chıar ma gandeam oare ce am vazut eu la barbatul acsta de l am ıubıt atat de mult.

    0
    0

  • cici pe 10 Mai 2009, 15:36
    da..

    da se poate uita si nu spun asta asa doar dandu-mi cu parerea.. mi sa intamplat si mie;) si am uitat ... am fost cu un baiat cativa ani buni de zile , crezand si eu k nu o sa mai iubesc pe altul aveam ochi numai pentru el.. pana a aparut un alt El care mia oferit clipe pe care nici acum nu le-am uitat si care primul nu a stiut sa ma faca asa fericita asa k fetelor sa stit k dak nu va mai iubeste primul inseamna k o sa va calugariti :D cautati ;)

    0
    0

  • Mikys pe 9 Mai 2009, 20:07
    prima iubire...

    Sigur ca prima iubire nu se uita niciodata... este iubirea cea mai sincera,curata si nevinovata pe care o triesti o singura data in viata.Durerea cea mare este atunci cand afli ca prima ta iubire decedeaza in urma unui accident stupid la nici 40 de ani...asta doare cel mai tare.Si cum poti sa uiti de prima iubire???

    2
    0

  • andra pe 9 Mai 2009, 16:47
    si totusi se poate

    Eu cred ca se poate. Poate ca este dificil la inceput, dar sepoate lasa in urma. De uitat, nici oiubire nu se uita, fiecare a avut parti frumoase care s etransforma in amintiri. Dar cel mai important este s apoti sa treci peste, sa le lasi in urma si daca pastrezi ceva din toate acestea, sa fie doar amintirea ca acea persoana a facut parte din viata ta. Eu chiar cd am spus f dezamagita k nu mai vreau nici o relatie un timp, l-am cunoscut pe actualul meu prieten, care prin ceea ce face si ceea ce este m-a cucerit si m-a facut sa las tot ce a fost in urma si sa incep o viata noua, alaturi de el. Am luat-o de la zero, in alt oras, alt servici, alta facultate, dar nu regret nimik. Suntem impreuna de aporape doi ani. Nu spun ca nu au existat si momente mai dificile si vor mai exista, dar cu timpul ele devin doar mici obstacole care ne fac sa ne dam si mai mult seama ce mult ne iubim si intaresc mai mult dragostea si prietenia noastra. Asa ca marea iubire nu trebuie sa fie neaparat prima, ci cea care simti ca te implineste.

    0
    0

  • marilena pe 9 Mai 2009, 07:10
    prima iubire

    Si eu cred ca prima iubire nu se uita, nu se poate uita, dar mai stiu ca cu timpul ne scimbam, si prima iubire pe care o credem nemuritoare si unica poate fi invinsa de o noua iubire, ca si proverbul " se crede intotdeauna ca prima iubire va fi prima si ultima, pt. toata viata, si cind vine ultima iubire sintem convinsi ca e prima mare iubire, ca nu am mai iubit asa de mult pina atunci."

    0
    0

  • florentina pe 8 Mai 2009, 14:50
    despre prima iubire

    Prima iubire...frumos articol .Citind aceste randuri imi reamintesc acele momente frumoase traite intr-o relatie lunga ..de la 18- 25 de ani ,avind acceasi varsta cu el,copilarind si maturizandu-ne impreuna .Lipsa de experienta emotionala, nevoia de ceva nou in viata amindorura,...etc.ne - a SEPARAT SUFLETESTE .Sa uit ..nu pot si cum as putea cand locuim pe acceasi strada , un ghinion il consider eu ,ghinionul destinului meu pentru ca la 28 de ani m-am casatorit cu un sotul meu si am ajuns din nou pe acceasi strada plina de verdeata a cartierului militari. Cum pot uita prima iubire cand fizic ne desparte 500 m si cativa copacii verzii...,nu am reusit nici dupa 3 ani de la despartire .Imi iubesc sotul , intr-o iubire constiienta fara fluturi in stomac...Iubirea pentru " prima iubire " este inchisa bine intr-un colt al sufletului meu.

    0
    0

  • cont_nou pe 8 Mai 2009, 12:49
    intrebarea mea..

    bine..noi nu uitam niciodata prima iubire..dar ei?ei, barbatii, care isi bat joc, uita?

    1
    0

  • lariq pe 7 Mai 2009, 19:16
    prima iubire

    eu una chiar cred k "prima iubire nu se uita niciodata" pt k am trait asta.nici pana acum nu mi'am uitat prima iubire chiar dak au trecut aproape 2 ani si am un alt iubit cu care mi'am inceput si viata sexuala... si acum knd il fac pe fostul mai simt cv pt el si nu'mi trece imediat dp ce il vad si vb cu el... nu cred k o sa'l uit vreodata...il iubesc enorm pe actualul dar cv a mai ramas si pe ex-ul... nici acum nu exclud faptul sa ne impakm pt totdeauna :D cred k mai tin ft mult la el si acum... nu stiu nici eu pre bn :(

    0
    0

  • mada.ioana pe 7 Mai 2009, 18:09
    wow

    super dragut reportaju:X eu sunt impreuna de 3 ani si ceva cu un baiat care a fost prima mea iubire nu regret nimik din tot ce a fost pana acum,cu toate ca am avut mici neplaceri...sper ca si in cazul Crinei relatia noastra sa avanseze pana la casatorie...:*

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod