9 lucruri prin care îi arăţi că îl iubeşti, fără să fie nevoie de cuvinte

Poţi vorbi despre iubire, poţi scrie poezii şi cântece prin care să îţi exprimi dragostea. Dar, cel mai important este să faci ceea ce e corect!
Acest lucru va însemna mai mult pentru o persoană decât orice cuvânt pe care l-ai putea spune.

Care sunt lucrurile mici prin care îţi poţi exprima dragostea?


Oferă-i partenerului câteva momente de odihnă

După o zi dificilă, cu toţii avem nevoie de o pauză pentru a ne odihni de la locul de muncă şi de a ne îndrepta atenţia către viaţa obişnuită. Nu îţi grăbi partenerul cu rutina gospodăriei. Oferă-i puţin timp să se odihnească şi să petrece timp singur dacă de asta are nevoie. Acest tip de reîncărcare emoţională te va ajuta să eviţi conflictele.

Fii un bun ascultător

Dacă vrea să vorbească despre ceva despre care nu ştii nimic, nu refuza imediat. Uneori, oamenii au nevoie doar de cineva care să le asculte când vorbesc despre cele mai recente ştiri, despre hainele pe care şi le-au cumpărat sau despre o provocare de la serviciu.
Nu te supăra în acele momente, încearcă să fii un partener bun şi înţelept.

Nu îi interzice să se vadă cu prietenii lui

Când eşti implicată într-o relaţie, ultimul lucru pe care ar trebui să îl faci este să îţi transformi partenerul în proprietatea ta. Fiecare persoană are nevoie de spaţiu personal şi timp pe care şi-l poate petrece cu prietenii. Deci, data viitoare când prietenul tău vrea să iasă în oraş cu prietenii lui, nu te supăra, lasă-l să plece şi să se distreze.

Acordă atenţie lucrurilor pe care le iubeşte

Fericirea constă în lucrurile mici. Dulciurile şi fructele sale preferate pot părea nesimnificative, dar va fi un semn important pentru el dacă îţi aminteşti ce îi place.
Îi vei confirma că preţuieşti relaţia şi îi iubeşti. Astfel de lucruri simple pot face oamenii fericiţi.

Fă-i complimente

Femeile nu sunt singurele cărora le plac complimentele, băieţii simt acelaşi lucru. Spune-i partenerului că e frumos, că i se potriveşte de minune cămaşa sau că şosetele lui sunt foarte cool. Aceste este un lucru mic care îi poate face să se simtă bine.

Visaţi împreună

Palmieri, marea, un cocktail, cu toţii visăm la o astfel de vacanţă. Deci, dacă, în timpul iernii, partenerul tău vine acasă cu o nouă pălărie sau cu un costum de scafandru, nu te supăra şi nu îi spune că e o risipă de bani. În schimb, visează alături de el cât de minunat ar fi să mergeţi împreună în vacanţă.

Fii o iubită şi o prietenă pentru el, nu un tiran

Critica, nemulţumirea şi încercarea de a te implica în treburile lui nu sunt lucrurile pe care bărbaţii şi le doresc de la partenerele lor.
Lasă-l să fie independent, să decidă cum să repare ceva, să aleagă singur cu ce să se îmbrace sau ce ton de apel să îşi pună. El trebuie să fie capabil să ia decizii pe cont propriu atunci când este cu tine.

Pregătiţi cina împreună

Când nu este timp, mâncarea fast-food este exact ceea ce ai nevoie. Dar, uneori, îţi pasă ce mănânci. Gătiţi ceva neobiţnuit şi gustos. Gândiţi-vă la ce doriţi să gătiţi, mergeţi la supermarket împreună şi mâncaţi la masă. Cel mai important lucru aici este să fiţi unul lângă celălalt. Nu lăsa o persoană să facă singură totul, vei vedea că dispoziţia ei se schimbă mult atunci când oferi ajutor, iar acest lucru este valabil atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.


Nu te lăsa enervată de defectele lui

Cu toţii suntem diferiţi şi nimeni nu este perfect. El uită să pună sare sau stă la duş prea mult timp. Dar, ia-o uşor. Pentru o relaţia armonioasă, trebuie să înveţi să nu observi aceste lucruri mici. Va fi mult mai uşor să trăieşti aşa. 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod