Cum poate o femeie să arate așa de bine la 52 de ani: Halle Berry are o explicație

Vedeta se simte în cea mai bună formă din viața ei, lucru pe care îl pune pe seama a doi factori foarte importanți.

La 16 ani de când făcea senzație în costumul de baie portocaliu în filmul "Die Another Day", din seria James Bond, Halle Berry ar putea juca oricând din nou același rol: în ceea ce o privește, nu s-a schimbat nimic, ba chiar s-a îmbunătățit, adică e într-o formă superioară.

Vedeta a declarat pentru Us Weekly că se simte mai bine ca oricând: "Sunt în cea mai bună formă din viața mea", a spus ea, explicând că unul dintre factorii acestei reușite este dieta ketogenică, bazată pe grăsimi, proteine și carbohidrați, și antrenamentele de fitness pe care le face aproape zilnic.



Un alt factor esențial în evoluția actriței este antrenorul ei personal cu care lucrează de mai bine de trei ani, Peter Lee Thomas, cel care îi ridică tot timpul provocările la sală. Vedeta spune că el i-a schimbat viața și este "arma ei secretă".

La rândul lui, Peter spune despre celebra lui clientă că este un caz special: "Este una dintre peraoanele care, chiar și atunci când doarme doar o oră sau două, își termină treaba, fără să cauze scuze pentru a nu se antrena", a declarat el.

Halle Berry îi ține constant la curent cu antrenamentele ei cei 3,5 milioane de admiratori de pe Instagram.
În septembrie, ea a publicat o înregistrare video cu exercițiile cardio despre care spune că ar crește dorința sexuală a femeilor. "E vinerea de fitness, ziua mea favorită a săptămânii!", a scris actrița lângă imaginile în care apare în timpul unor exerciții cardio, în grădină, alături de Peter Lee Thomas.

Peter Lee Thomas a dezvăluit pentru E! News care este secretul aspectului incredibil al actriței: "Are o listă pe care bifează lucrurile pe care le urmăreşte şi avem un plan de luptă. Dacă puteţi să credeţi, facem un pic de box, un pic de kick boxing, puţin Muay Thai...

O lucrez pe aceste aptitudini şi mai face rezistenţă şi încălzire."

"Lucrează cu kettlebells (greutăţi cu mânere, n.r.)  ganterele, cu halterele, ridică greutăţi, sprintează în timp ce împinge lucruri grele, trage multe lucruri. Este un mod foarte dinamic de a porni metabolismul oricui", a adăugat antrenorul.

Cei doi se pregătesc împreună cinci zile pe săptămână, iar antrenorul actriţei a ţinut s-o laude pe Halle Berry pentru seriozitatea cu care se pregăteşte, fără să se plângă sau să încerce să evite provocările dificile: "N-am întâlnit niciodată pe nimeni care să muncească atât de mult şi să se antreneze din greu, este atât de rezistentă.
A devenit mai rapidă, mai puternică şi mai atletică. N-am întâlnit pe cineva care să poată face ce a făcut ea"
, a spus el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod