6 poziţii sexuale ca să ai garantat orgasm de fiecare dată



4. Vrăjitorul

Poziţia vrăjitorul este ceva mai dificilă, dar cu puţin antrenament cu siguranţă o poţi aborda, mai ales că te duce garantat la orgasm. În această poziţie stai întinsă pe spate şi ridici bazinul cât poţi de sus, până ajungi să te sprijini doar pe umeri şi pe vârfurile picioarelor. Partenerul tău te penetrează stând în genunchi şi susţinându-ţi coapsele.

Deoarece penetrarea este foarte adâncă şi partenerul tău poate grăbi ritmul mişcărilor, vei avea un orgasm foarte puternic.

5. X Factor

Nu, nu este vorba despre cunoscuta emisiune de talente, ci despre una dintre cele mai tari poziţii sexuale. Nu este pentru începători, dar dacă tu şi partenerul tău vă cunoaşteţi bine, ar trebui să o încercaţi neapărat. În această poziţie, tu stai întinsă pe spate, cu picioarele uşor depărtate.

Partenerul tău se aşază pe diagonală şi te penetrează ca din poziţia misionarului. Corpurile voastre ar trebui să formeze un X, dar iubitul tău îşi mai poate schimba poziţia, până ce ajungi să te simţi confortabil şi să experimentezi senzaţii puternice. Orgasmul nu se va lăsa aşteptat prea mult în această poziţie.

6. Scaunelul

O altă poziţie excelentă pentru a atinge orgasmul de fiecare dată este scăunelul. În această poziţie, partenerul tău stă aşezat pe un scaun, iar tu stai în poala lui, cu spatele la el. Mişcările lente şi adânci te vor duce spre un orgasm de zile mari, mai les că iubitul tău are acces liber la clitoris şi la sâni

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • klauss_83@yahoo.com pe 6 Aug 2014, 13:33
    vrăjitorul

    pozitia vrăjitorul da ramdament le aduce mai repede la orgasm decat alte pozitii,sau care vi se pare o pozitie in care domnisoara sa aibe orgasm mult mai rapid?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod