6 lucruri care le trec bărbaţilor prin cap la prima întâlnire


Prima întâlnire poate da naştere unor sentimente şi idei variate, dacă ne referim la percepţia separată a bărbaţilor şi a femeilor.
Prima întâlnire poate da naştere unor sentimente şi idei variate, dacă ne referim la percepţia separată a bărbaţilor şi a femeilor. În timp ce tu ai cam două variante la care poti să te gândeşti - "E drăguţ, cred că-i dau o şansă" sau "Cineva să mă scoată urgent de-aici" - partenerului tău de flirt îi trec prin minte alte două gânduri - "Da, aş mai investi timp, energie şi bani în ea" sau "Nu mă interesează pe termen lung, dar oare pot s-o văd şi fără haine mai tarziu?".

Sigur că lucrurile care îi trec unui bărbat prin cap la prima întâlnire nu se pot rezuma la o formulă atât de simplistă, câtă vreme există mai multe tipuri de personalităţi masculine şi tot atâtea viziuni despre dragoste în rândul reprezentanţilor sexului tare. Totuşi, există câteva idei care traversează mintea majorităţii bărbaţilor când flirtează cu o femeie. Iată o parte dintre ele!

1. Oare există perspective pe termen lung?

Din moment ce te-a invitat deja la întâlnire, înseamnă că îl atragi şi i-ai trezit interesul să te cunoască mai bine. În timp ce discutaţi nimicuri şi încercaţi să fiţi spirituali, el se întreabă în gând dacă există perspective pe termen lung în privinţa legăturii voastre încă superficială. Cu alte cuvinte, încearcă să îşi dea seama dacă îl interesezi doar fizic sau ai şi o personalitate care să te facă potrivită să îi fii iubită.

2. Doar eu simt chimia?

Pe măsură ce detectează tot mai clar semnele clare de chimie între voi şi devine dornic să se apropie tot mai mult de tine, începe să se întrebe dacă şi tu simţi acelaşi lucru. Imediat ce devine interesat de tine, cel puţin la nivel pasional, este la fel de îngrijorat ca şi tine în privinţa modului fericit sau nu în care decurge întâlnirea.

3. Ce picioare/bust/buze/ochi frumoşi/frumoase are!

Prima întâlnire este pentru el ca o excursie a unui copil într-o fabrică de ciocolată: nu ştie unde să se mai uite, pentru a savura cu privirea toate bunătăţile din faţa lui! Da, îţi analizează cu nesaţ formele şi îşi spune în gând că ai picioare sau buze superbe, dorindu-şi pe ascuns să ajungă să le şi atingă, cât mai curând posibil!

4. "Ce drăguţă e când..."

Un alt lucru care îi trece unui bărbat prin minte la prima întâlnire cu tine este că ai un mod adorabil în care zâmbeşti, îţi dai parul în spatele urechii, îţi mişti nasul când te miri etc.

Obiceiurile simpatice rămân de fiecare dată amintiri vii în mintea lui, zile în şir de la întâlnirea voastră, pentru că sunt cumva nota ta distinctivă, care te face specială, feminină şi delicată.

5. "Ce bine miroase"

În fond, flirtul dintre un bărbat şi o femeie se rezumă la instinctul primar, iar mirosul este pentru bărbaţi primul "radar" care îi ajută să detecteze atracţia erotică faţă de sexul opus. Fii sigură că în gândul lui îţi "comentează" parfumul, spunându-şi că abia aşteaptă să îl "adulmece" direct de pe gâtul tău fin.

6. "O să se ofere să plătească ea?"

Finalul întâlnirii este marcat aproape întotdeauna de achitarea unei note de plată, despre care ştie că, tradiţional, ar fi datoria lui. În acelaşi timp, sub efectul curentului modern, te-ai putea simţi şi tu responsabilă de onorariul în cauză, de când cu emanciparea femeilor.

Sigur că, fiind un tip elegant şi bine crescut, nu te-ar lăsa niciodată să plăteşti. În schimb, undeva adânc în mintea lui, se întreabă dacă îţi vei arăta intenţia să o faci, semn că eşti o femeie independentă, deloc profitoare şi foarte orgolioasă.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • mda pe 24 Mar 2013, 19:54
  mda

  pai o cheama Adelina Dobrin

  0
  0

 • dan pe 22 Mar 2013, 12:29
  :D

  M-am oprit din citit dupa "1. Oare există perspective pe termen lung?" :))))))))))))) articol scris sigur de o femeie :D

  6
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod