6 greşeli pe care le faci la începutul relaţiei şi care o pot distruge


3. Îi arăţi că eşti interesată de lucrurile materiale

Fiecare femeie îşi doreşte să arate bine, iar dacă găseşte un bărbat cu bani, dispus să îi întreţină pasiunile pentru beauty & fashion, cu atât mai bine pentru ea. Însă nu ar trebui să crezi că toţi bărbaţii te vor îngropa în bani, pentru ca tu să te poţi răsfăţa ca o prinţesă. Unii poate chiar nu stau atât de bine la capitolul finanţe, iar alţii poate nu sunt dispuşi să-şi investească banii în trupul şi garderoba ta atât de devreme.

Una dintre cele mai mari greşeli pe care le poţi face la începutul relaţiei este să-i ceri iubitului tău bani sau să-i sugerezi că este datoria lui să plătească toate cheltuielile tale.

4. Nu comunici cu el

Comunicarea este foarte importantă pentru un cuplu nou, iar lipsa ei va duce, inevitabil, la destrămarea relaţiei, deoarece nu reuşiţi să creaţi o legătură între voi, să vă cunoaşteţi. Încearcă să vorbeşti cât mai mult cu el, pentru a-l descoperi şi dincolo de sex-appeal.

5. Îl minţi

Minciunile reprezintă cea mai mare greşeală într-o relaţie, dar cu atât mai mult la începutul ei. Evită să inventezi lucruri false sau să-l induci în eroare, pentru că în final tu vei avea de suferit de pe urma comportamentului tău fals.

6. Încerci să îl faci gelos

Sub nicio formă nu încerca să-ţi faci iubitul gelos, doar pentru că îţi doreşti mai multă atenţie din partea lui. Chiar dacă eşti tentată să flirtezi cu un alt tip, pentru a-i arăta partenerului tău că ai la dispoziţie şi alţi pretendenţi şi că ar trebui să te preţuiască mai mult, este posibil ca el să înţeleagă greşit mesajul tău şi să se despartă de tine tocmai pentru că îţi fuge privirea după alţii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod