5 tipuri de relații care-ți fac foarte mult rău

5 tipuri de relații care-ți fac foarte mult rău

Dacă simți că iubitul tău nu face nimic pentru ca relația dintre voi să evolueze, acesta este un prim semn că trebuie să renunți la el.
Există multe tipuri de relații cu jumătăți de măsură, în care o femeie simte imediat că ceva nu este în regulă. Aceste sentimente nu trebuie ignorate, deoarece sunt semne că relația respectivă îți va face mult rău pe termen lung.
Aceste tipuri de relații îți fac mai mult rău  decât bine și trebuie să te gândești serios dacă merită să continui:

1. Când îl iubești, dar nu ești foarte sigură

Poate îți place și te-ai atașat de el, însă parcă nu are acele calități care te fac să te îndrăgosteșți cu adevărat de un bărbat.
Și atunci nu ești foarte sigură dacă îl iubești cu adevărat sau rămâi în relație de frică singurătății. 
De exemplu, poate te întâlneșți cu un tip care te face să râzi, există o atracție puternică între voi, partidele de sex sunt excelente și te face să te simți în largul tău. Acestea sunt calități de care are nevoie orice femeie, însă în același timp simți că îi este teamă de angajament și nu se implică foarte mult în relația voastră. Nu-i așa că acest lucru te îndepărtează și te determină să fii mereu în gardă? Înseamnă că ești în unul dintre acele tipuri de relații care-ti fac mai mult rău pe termen lung. 

2.
Nu ești sigură dacă aveți o relație exclusivă

Și nici nu îndrăznești să-l întrebi, deoarece acest lucru te-ar face vulnerabilă în fața lui. Și bineînțeles că ai prefera să facă el acest pas și să simți că te vrea doar pe tine. Așadar, simți mereu frica de respingere care îți dă târcoale. Știi că acest sentiment nu este unul bun pentru psihicul tău, iar dacă lucrurile nu se schimbă rapid, atunci e clar că această relație nu e pentru tine. Citește continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod