Cuplu fericit

5 semne că relaţia ta va rezista în timp

Nu ştim niciodată ce ne rezervă viitorul, dar anumite semne îţi pot arăta că ţi-ai găsit alesul şi că relaţia va rezista în timp. Descoperă-le!
Cum îţi dai seama că iubirea dintre voi este făcută să dureze şi că veţi fi fericiţi până la adânci bătrâneţi? Un psiholog de la Goldsmiths University din Londra a dezvăluit pentru DailyMail cele cinci semne secrete care arată că relaţia voastră este una solidă.


1. Certurile sunt un semn bun


Certurile sunt un prim semnal că relaţia voastră va rezista în timp, după cum susţine psihologul. Lipsa certurilor poate să semnalizeze că relaţia este una plictisitoare în care nimeni nu-şi să interesul să facă ceva pentru celălalt, avertizează specialistul.
"Este necesar să existe şi certuri într-o relaţie, însă totul trebuie să fie cu măsură. Ca să discutaţi cu calm trebuie să treacă 3-4 ore, astfel că sintagma potrivit căreia nu trebuie să mergeţi la culcare certaţi nu este una chiar adevărată", explică psihologul Max Blumberg.


2. Împăcarea verbală înainte de a face dragoste!


Potrivit specialistului, o partidă de amor pentru împăcare este cel mai important lucru, în special pentru femei. Însă, tot el avertizează că aceasta nu trebuie să fie făcută înainte de a exista împăcarea pe cale verbală.
Doar în acest fel se pot rezolva disputele dintre voi şi împăcarea să fie una constructivă.


3. Vă simţiţi bine unul cu celălalt, chiar dacă nu faceţi nimic special


Mulţi psihologi au constatat că relaţiile pragmatice sunt cele care durează în timp. Potrivit specialistului, atunci când sunteţi în stare să vă petreceţi timpul împreună, nefăcând nimic special sau fără să dezbateţi anumite subiecte, şi vă simţiti perfect înseamnă că sunteţi pe drumul cel bun.


4. Cuplurile fericite discută despre relaţia lor


Dacă nu puteţi vorbi despre relaţia voastră atunci nu este un semn bun, avertizează psihologul. După o jumătate de an de relaţie este esenţial să poţi discuta cu partenerul tău despre anumite probleme pe care le întâmpinaţi şi să vedeţi care sunt cele mai bune soluţii pentru a le depăşi împreună.
Dacă fiecare este dornic ca celălalt să se simtă bine în relaţie, atunci sunteţi pe calea cea bună.


5. Familia şi prietenii sunt încântaţi de partenerul tău


Bineînţeles că prima dată trebuie să te încrezi în instinctele tale, însă nu trebuie să omiţi nici părerile familiei şi ale prietenilor apropiaţi. De multe ori se poate întâmpla ca ei să vadă anumite lucruri pe care tu nu le vezi atunci când eşti îndrăgostită.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod