lucruri la care se gandesc barbatii

5 lucruri la care se gândesc bărbații de fiecare dată când întâlnesc o femeie

Cele mai multe femei se concentrează pe aspectul lor fizic atunci când se pregătesc să meargă la o întâlnire. Ele cred că doar la asta sunt atenți bărbații!
Dar, ce se întâmplă dacă bărbații se gândesc la mult mai mult de atât?

Bărbații, în special cei trecuți de 30 de ani care vor să se căsătorească, gândesc și analizează foarte mult atunci când întâlnesc pentru prima oară o femeie.

Iată 5 lucruri la care se gândesc, în ordinea importanței lor:

Îmi doresc să ajung cu ea în pat?


Este pur și simplu un instinct animalic. Primele gânduri care apar în mintea unui bărbat atunci când întâlnesc o femeie sunt: "Aș vrea să ajung cu ea în pat?" Pentru majoritatea bărbaților, răspunsul este "da", atât timp cât vârsta respectivei femei nu e nici prea mică, nici prea mare.

Apoi, intervine imaginația:

"Când va vrea să facem sex?"
"Ce ar trebui să fac ca să îmi cedeze?"
"Cum va fi sexul cu ea?"
"O să fiu capabil să o satisfac?"

Ceea ce e bine de știut este faptul că majoritatea bărbaților care au ocazia garantată de a ajunge în pat cu o femeie sau care sunt privați de sex, nu vor rata șansa și o vor face cu oricine.
Sexul și relațiile sunt lucruri total diferite în capul unui bărbat. Vă puteți simți minunat împreună, dar asta nu înseamnă că are intenția de a se căsători.

Este sănătoasă?


Acesta este un instinct biologic. Pe vremuri, o stare de sănătate bună era indicatorul cheie al fertilității. Oamenii sănătoși sunt mai atractivi. În plus, dintr-o perspectivă practică, oamenii sănătoși tind să sfie mai fericiți și cheltuiesc mai puțini bani pentru îngrijiri medicale.

Iată lucrurile pe care bărbații le evaluează pentru a afla dacă o femeie este sănătoasă:

"Cum are tenul?"
"Are părul strălucitor?"
"Are probleme de mobilitate?"
"Există semne care îi trădează o sănătate precară?"

Este posibil să nu fie supermodele, dar sunt atractive și acest lucru e profilul unei persoane sănătoase.

Citește și: 9 semne că mariajul tău va dura pentru totdeauna.

Sunt dovedite ştiinţific!

Are genul de personalitate care îmi place?


Aici este vorba despre compatibilitate. Oamenii sunt atrași de diferite tipuri de personalitate. Anumitor bărbați le plac femeile care sunt deschise, pozitive, deștepte și obraznice, în timp ce alții sunt atrași de femeile blânde, introvertite, grijulii și expresive emoțional. Nu există personalitate corectă sau greșită, ci doar compatibilitate între tine și el.

Există totuși câteva întrebări comune pe care și le pune cu privire la personalitatea ta:

"Cât de fericită e?"
"De ce are nevoie pentru a fi fericită?"
"Pot să o fac fericită?"
"E mulțumită de viața ei?"

Majoritatea bărbaților trebuie să simtă că te pot face fericită. Cu cât are mai mult succes în a te face să te simți bine, cu atât te va găsi mai atrăgătoare.

Îmi va grăni orgoliul și mă va pune într-o poziție bună?


Aici este vorba despre imaginea lui, despre cum se prezintă în societate.
Bărbații de succes pun preț pe acest lucru. Când caută o soție, el își dorește o persoană care să îl reprezinte și care să se potrivească cu imaginea pe care vrea să o afișeze. Unii bărbați își doresc soții trofeu, iar alții își doresc parteneri de viață.

Întrebările comune pe care și le pun ei sunt:

"Ce ar crede oamenii despre mine dacă voi fi cu ea?"
"Mă va face de râs?"
"Mă va face să mă mândresc cu ea?"
"Are grijă de ea însăși?"

Să fii cea mai bună versiune a ta te va ajuta să atragi cei mai buni bărbați. Există două laturi ale acestui aspect: exteriorul și interiorul. În ceea ce privește exteriorul, asigură-te să te simți bine cu privire la felul în care arăți, te miști și porți. În ceea ce privește interiorul, cheia este să te înțelegi și să te accepți.

Are trăsături materne puternice?


Aici este vorba despre viitorul lui.
Acest lucru este valabil în special pentru bărbații care caută să își construiască o familie și să aibă copii. Aceștia aleg mama viitorilor lor copii. Cu siguranță și-au imaginat cum va fi mama copiilor lor și caută pe cineva care să le poată îndeplini visul.

Iată întrebările pe care și le pun:

"Cum îi tratează pe cei din jur?"
"Ar fi o mamă bună?"
"Ce tip de mamă ar fi?"
"Este grijulie?"

Există o diferență între a încerca să fii ca mama lui și a deține căldura și bunătatea care este adesea asociată cu o figură maternă bună. Arată-i latura ta feminină prin a fi amabilă și blândă cu alți oameni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod