3 tipuri de femei care înnebunesc un bărbat din prima. Află ce trebuie să faci!

Dacă te-ai întrebat întotdeauna ce au atât de special acele femei care care înnebunesc din prima orice bărbat le traversează calea, ai fi surprinsă să afli că nu bustul generos sau talia perfectă sunt reţeta succesului.
Dacă te-ai întrebat întotdeauna ce au atât de special acele femei care înnebunesc din prima orice bărbat le traversează calea, ai fi surprinsă să afli că nu bustul generos sau talia perfectă sunt reţeta succesului.

Chiar dacă aspectul fizic plăcut este clar un "must have" în cucerirea ochiului masculin, atitudinea este cu atât mai importantă pentru suscitarea interesului sexului tare.

Câte tipologii de bărbaţi există, tot atâtea preferinţe iau naştere în alegerea unei partenere. Unora le plac blondele, altora brunetele, o parte din bărbaţi preferă femeile care se îmbracă decent, pe când alţii iau foc atunci când văd un decolteu îndrăzneţ sau o fustă mini.

Dincolo de aceste criterii, exista acel "ceva" emanat de unele femei seducătoare, căruia niciun urmaş al lui Adam nu îi rezistă.
Iată care sunt 3 dintre tipurile de femei care care înnebunesc un bărbat din prima clipă.

1. Femeia care exprimă feminitate

A fi emancipată, independentă şi orgolioasă nu înseamnă să renunţi la feminitate. Sigur că femeile din zilele noastre sunt mai orientate către carieră şi adoptă un aer dominator, dar nu toate îşi reneagă delicateţea şi aerul gingaş. Gesturile, postura, machiajul, vestimenţia ta, care exprimă puternic ideea de feminitate şi "dulceaţă", sunt imediat interceptate de bărbaţii din jurul tău.

Reprezentanţii sexului tare sunt programaţi de Mama Natură să fie atraşi de creaturile fine, care au nevoie însă de protecţie şi de un braţ vânjos în jurul umerilor moi, de catifea.

Din prima clipă în care un bărbat observă o femeie care ştie să îşi pună în valoare feminitatea, o ia în calcul drept o candidată excelentă la titlul de iubită, soţie şi mamă.

2.
Femeia sigură pe sine


Probabil te-ai mirat şi tu cum unele femei din jurul tău, fără calităţi fizice şi intelectuale notabile, se bucură de toată atenţia şi admiraţia bărbaţilor. Secretul acestor domnişoare sau doamne aparent banale din toate punctele de vedere este acela că au încredere în ele şi o arată prin modul în care merg, privesc, vorbesc şi îşi menţin postura corporală (umerii orientaţi în faţă, bărbia ridicată, posteriorul perfect aliniat cu trunchiul).

În afară de faptul că aceste femei sigure pe ele transmit un mesaj puternic de "orice bărbat ar fi norocos să mă aibă", ele cuceresc prin aerul lor controlat, descurcăreţ, echilibrat, îndrăzneţ şi atractiv pentru orice persoană, nu doar pentru sexul opus.

În general, bărbaţii nu sunt dispuşi să investească timp, bani, energie şi sentimente într-o relaţie cu o femeie pe care trebuie să o menajeze constant din punct de vedere emoţional, de aceea vânează zi de zi femei puternice, alături de care să îmbătrânească.

3.
Femeia senzuală


Zisă şi "fatală", femeia senzuală este acea reprezentantă a sexului slab care emană din toţi porii un potenţial sexual incredibil. Feromonii ei sunt imediat interceptaţi de bărbaţi, funcţionând ca o poţiune magică de cucerire a tuturor prin sex-appeal.

Femeia senzuală are mereu o privire de felină, un mers lasciv şi unduitor, un zâmbet misterios care intrigă. Se vede că îşi iubeşte corpul, pentru că ştie să îşi scoată în prim plan atuurile fizice şi să ascundă micile defecte. În faţa unei femei senzuale, orice bărbat simte o pulsiune puternică de a ajunge cumva în preajma ei, de a o cunoaşte mai bine şi de a se convinge de măiestria cu care ea însăşi îşi foloseşte sexualitatea într-o relaţie intimă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod