10 semne că partenerul tău este cu adevărat îndrăgostit de tine

Oamenii au păreri diferite despre ceea ce înseamnă dragostea. Cu toate acestea, atunci când vorbim despre o versiune sănătoasă a iubirii, este nevoie de anumite lucruri pentru a evolua și a rezista în timp.

Iată 10 semne care îți arată că partenerul tău este cu adevărat îndrăgostit de tine:


Cineva care te iubește îți corectează greșelile


Onestitatea este totul atunci când vrei să știi dacă cineva este îndrăgostit de tine. Când o persoană are sentimente sincere față de tine, își va dori ceea ce este mai bine pentru tine. Asta înseamnă că îți va corecta greșelile într-un mod sănătos.

Dar fii foarte atentă la acest semnal, cineva care te iubește nu îți va sublinia defectele tot timpul, ci te va ajuta să îți îmbunătățești cele mai bune calități și te va încuraja să devii o versiune mai bună a ta.

Cineva care te iubește se va purta natural


Primul lucru cu care să începi atunci când încerci să-ți dai seama dacă cineva este îndrăgostit de tine este comportamentul său în jurul tău. Majoritatea oamenilor se comportă diferit atunci când sunt în public decât atunci când sunt cu cineva care îi face să se simtă confortabil.

Dacă vezi că partenerul tău se comportă timid în public, dar se deschide față de tine în privat arătând o latură mai sinceră, sunt șanse mari să te iubească.

Să arăți o latură mai sinceră înseamnă să nu arăți perfect tot timpul, ci doar să lași garda jos și să nu-ți fie frică să arăți prost.
De asemenea, a fi capabil să-ți împărtășești cele mai profunde semntimente este un bun indiciu că cineva te iubește.

Vă distrați împreună în orice situație


Să te distrezi este unul dintre semnele iubirii la care trebuie să fii atentă. Data viitoare când ieși cu cineva, verifică dacă vă distrați împreună, chiar și atunci când nu e nimic distractiv în sine. Este doar simplul fapt că voi doi puteți petrece un timp de calitate împreună.

Când sentimentul este reciproc, indiferent de ceea ce faci, el va fi fericit să te vadă. Dacă cineva te iubește cu adevărat, chiar va fi bucuros să te ajute să faceți o noapte albă atunci când lucrezi la un proiect. Deși poate părea o situație plictisitoare, persoana iubită va fi bucuroasă să te ajute și să petreacă timp cu tine.

Amândoi vă simțiți confortabil spunându-vă secretele


Când îl auzi spunându-ți: "Ești prima persoană căreia i-am spus asta vreodată...", atunci acesta este unul dintre semnele bune că ești iubită de acea persoană.

A te deschide față de cineva nu este ușor. Este necesară o doză de dragoste pentru a-i spune partenerului/ei despre secretele tale, temerile tale și toate momentele speciale din viața ta.


Dacă cineva te iubește cu adevărat, nu se va opri din a te soarbe din priviri


Unii spun că dragostea începe cu ochii. Ceea ce știm este că atunci când cineva te iubește cu adevărat, va încerca să facă contact vizual de cele mai multe ori.

Așadar, acordă mare atenție privirilor în timp ce vorbești cu el. Când cineva este îndrăgostit de tine, se va uita în ochii tăi mai direct și pentru o perioadă mai lungă de timp. Acest lucru se traduce printr-o conexiune emoțională.

De asemenea, s-ar putea să observi o dilatare a pupilelor. Când se întâmplă acest lucru, mai mult ca sigur partenerul tău te iubește. Oxitocina și dopamina, cei 2 hormoni ai dragostei, influențează dimensiunea pupilelor. Ori de câte ori suntem atrași de cineva, producem mai mult din aceste substanțe chimice în creierul nostru și, aparent, acest lucru determină dilatarea pupilelor noastre.

Cel care te iubește cu adevărat îți va oferi și spațiu


Cineva care te iubește știe când să-ți lase spațiu. Menținerea independenței face parte din iubirea matură. Nu trebuie să fiți împreună tot timpul pentru a vă arăta dragostea unul față de celălalt.

Când vrei să-ți dai seama dacă cineva te iubește, asigură-te că acea persoană îți oferă libertatea de a-ți face propriile lucruri.
Amintește-ți că dragostea nu ar trebui să se simtă ca o cușcă.

Dacă cineva te iubește cu adevărat, îl va interesa care este părerea ta


Când iubești cu adevărat pe cineva, îți pasă de el. Chiar și atunci când vine vorba de a lua decizii mici, cuiva care te iubește îi va păsa de părerea ta. Îți va cere sfatul și îți va aprecia punctul de vedere.

Te prezintă apropiaților


Dacă cineva te iubește, va dori să cunoști acei oameni care sunt importanți pentru el.

Partenerul tău va dori să te conectezi cu familia și prietenii lui, astfel încât să puteți construi o conexiune și mai puternică.

Furia nu durează mai mult de 3 zile


Este normal să fii supărată pe partenerul tău din când în când, deoarece o relație include tot felul de emoții.

Cu toate acestea, dacă această furie persistă mai mult de 3 zile, s-ar putea să-ți pierzi relația. În furia noastră, eliberăm o grămadă de substanțe chimice toxice care dăunează relațiilor noastre, precum și sănătății partenerilor noștri.

Mesajele și apelurile când ești plecată sunt semne că cineva te iubește


Când ești departe de partenerul tău și acesta îți trimite o mulțime de mesaje după ce pleci, acesta este unul dintre semnele că ești iubită.

Dacă este vorba de dragoste adevărată, așteaptă-te să primești apeluri și mesaje prin care să-ți spună cât de mult îi lipsești.
Dar nu confunda! Nu este vorba de cantitate, ci de calitate. Dacă cineva te iubește cu adevărat, va depune eforturi pentru a păstra legătura cu tine, dar nu te va copleși cu prezența lui.

Dacă au trecut mai mult de 48 de ore de când ați vorbit, este un semn de avertizare. Schimbul frecvent de cuvinte este un semn că partenerul tău te iubește. Dacă nu se întâmplă asta, rezultatul poate fi unul nefericit. Poate că persoana respectivă nu te place la fel de mult dacă nu te sună sau nu îți trimite mesaje.


Sursă: nowiveseeneverything
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod