Viţa de Vie lansează luni, 8 aprilie, albumul ACUSTIC

IMPORTANT. Mai sunt la vânzare doar 60 de bilete de categoria A, la 100 de lei, și 90 de bilete de categoria B, la 90 de lei, și pot fi cumpărate doar de pe www.iabilet.ro și de la Casa de bilete a Teatrului Naţional Bucureţti, precum si la intrare incepand cu ora 19:00.
VIŢA DE VIE îşi va lansa, astăzi (8 aprilie), începând cu ora 20,00, la Teatrul Naţional Bucureţti, noul album „ACUSTIC”, unul dintre invitaţii speciali ai evenimentului fiind violoncelistul RĂZVAN SUMA, care va interpreta, alături de băieţi, piesa LĂSAT PUSTIU, piesă ce are, din acest weekend, și videoclip (http://youtu.be/UAQQlTMGymw )

„Prin interpretarea lui Răzvan piesa noastră „Lăsat pustiu” a căpătat exact valenţele pe care ni le doream, întregul nostru album fiind o revenire la instrumente naturale şi la emoţie pură”,
spune Adrian Despot, solistul trupei, despre colaborarea cu Răzvan Suma.


ACUSTIC – albumul cu numărul opt din cariera trupei rock VIŢA DE VIE va propune fanilor o experienţă suprinzătoare: o reinventare a sonorităţii cu care s-a obişnuit publicul, cele mai apreciate piese ale repertoriului creat în 16 ani reorchestrate într-un stil ce merge uneori până la clasic, jazz sau bossanova, alături de creaţii complet noi. O evadare din cotidian, o pauză departe de zgomot şi viteză, în mijlocul lumii noastre prinse într-un ritm frenetic, aşa îşi caracterizează Adrian Despot noul album.


ACUSTIC este povestea lui Adam şi a Evei, spusă invers. În mijlocul unui cotidian hipertehnologizat, ACUSTIC este întoarcerea la elemente naturale, de la instrumentele folosite până la fotografiile albumului realizate cu un aparat analogic şi design-ul de disc de vinil asociat CD-ului.

Albumul Acustic contine 13 piese și se bucură de sprijinul unor invitaţi de marcă: Răzvan Suma, Alexandrina, Florin Ochescu și Eugen Caminschi. Evenimentul din această seară se doreţte a fi la fel de unic ca și albumul în sine, o fuziune între rafinament, bun gust, senzorial și muzică dusă la nivel de artă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod