Vino cu animalutul tau la evenimentele PetExpo

Vino cu animalutul tau la PetExpo si participa la jocurile si concursurile organizate in Arena PetExpo. Nu te vei plictisi nici-un moment asistand la numeroasele demonstratii ce vor avea loc pe parcursul targului si chiar vei avea posibilitatea sa afli ce fel de echipa formezi tu cu prietenul tau devotat participand la diverse concursuri.
Demonstratii de dresaj. Dresori profesionişti vor oferi un spectacol de neuitat, aducând cei mai buni “elevi” pentru a întreţine spectatorii. De asemenea, ei vor oferi şi demonstraţii de dresaj cu animale începatoare.

Traseul cu obstacole. Atat tu cat si catelul tau trebuie sa dovediti agilitate si sa depasiti toate obstacolele care va ies in calea catre premiile oferite de sponsorii concursului. Va asteptam impreuna cu cateii la Traseul cu Obstacole! Nu va fi greu, echipa Clubului Privat pentru Dresaj Canin Ringstar va fi alaturi de voi, iar premiile vor fi din plin!

Cel mai mancacios catel.
Va fi desemnat catelul care, in cadrul concursului, va termina primul mancarea din castroanele pregatite cu cele mai apetisante tipuri de hrana oferite de sponsorii concursului.
Si dupa o masa copioasa, urmeaza premiile. Si cei mai putin mancaciosi vor primi premii, asa ca…poftiti la masa!

Prezentare de moda canina.
Catelusi foarte dragalasi vor prezenta hainutele si accesoriile comercializate de sponsor.

Smart Dog, cel mai educat catel.
Organizam un traseu care va provoca dresajul si inteligenta cainelui tau.

Best Trick. Te invitam sa ne arati cel mai interesant “trick” pe care il poate face catelul tau.

Prezentare de rase de pisici. Vom  avea invitati crescatori, membrii ai Asociatiei Feline, care ne vor prezenta rasele crescute in felisele lor, toate exemplarele fiind reprezentative pentru rase, cu titluri in expozitii nationale si internationale.

Prezentare rase canine.
Vom avea invitati crescatori, membrii ai Asociatiei Chinologice, care ne vor prezenta rasele crescute in canisele lor, toate exemplarele fiind reprezentative pentru rase, cu titluri in expozitii nationale si internationale.

…si multe alte surprize. Va asteptam cu mic, cu mare la PetExpo, cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie din Romania, in perioada 31Mai – 2Iunie la Romexpo.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod