Peste 2.000 de kilograme de deşeuri de plastic si hârtie colectate separat la Depeche Mode

Unul dintre cele mai așteptate concerte, cel al trupei Depeche Mode, a fost nu doar legendar, ci a dat și startul eco-distracției de anul acesta. Sub semnul muzicii bune, energiei antrenante şi atmosferei incendiare, cei peste 50.000 de participanţi s-au distrat responsabil, având acces la 26 de containere de colectare separată puse la dispoziţie de Eco-Rom Ambalaje, în parteneriat cu organizatorii festivalului.
Astfel, containerele speciale pentru hârtie şi plastic-metal au fost la îndemâna iubitorilor de muzică bună care au colectat separat 2.100 kg de deşeuri de ambalaje, dintre care 1.200 kg de plastic şi 900 kg de hârtie-carton.

Fiecare fan Decepche Mode a colectat separat aproximativ 3 pahare de plastic sau carton! Toți participanții prezenți la concert au putut afla informații interesante despre importanţa colectării separate a deşeurilor de ambalaje de la promoterii reciclării, iar cei mai responsabili dintre aceștia au fost premiați, pe loc, cu premii constând în brățări ale eco-distracției.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod