Razvan Ciobanu si-a etalat noul look

Weekend-ul trecut, Razvan Ciobanu si DJ Wanda au fost vedetele petrecerii la inaugurarea clubului "No Name" din Timisoara unde au petrecut pana dimineata la piscina. Daca Wanda a facut miracole la platane si a incins atmosfera asa cum numai ea stie, Razvan si-a etalat noul look, mai slab cu 15 kilograme si cu o tunsoare noua, cu mult mai mult par pe cap dupa interventia de la Hair Implant Center.
Designerul s-a distrat pe cinste asa cum n-a mai facut-o de mult timp. "In Bucuresti parca vad atunci cand ies aceleasi fete, majoritatea oamenilor care ies prin cluburile din Capitala se duc acolo ca la o indatorire, ca la serviciu, din rutina, nu pentru ca au chef sa se distreze ci pentru ca e bine sa fie vazuti acolo, ca sa-i comenteze pe altii, ca sa-si demonstreze prosperitatea etalandu-si masinile, telefoanele pe care le butoneaza in delir toata noaptea, iubitele inalte si suple. La Timisoare, am vazut la "No Name" oameni care venisera sa petreaca, sa se simta bine, sa se distreze, nu interesa pe nimeni de nimeni, venisera chititi pe petrecut si asta mi-a placut foarte mult.
E drept ca a trebuit sa dau si niste detlaii despre proaspatul meu implant de par, indelung mediatizat, unor domni dornici, dar nu m-a deranjat, am oferit consultanta cu mare placere ca stiu ca si eu am pus mii de intrebari inainte, asadar a fost foarte misto si am sa ma mai duc. In plus Timisoara e un oras frumos!"
, a declarat designerul.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod