Policolor deschide un nou magazin propriu

Policolor a deschis in Bucuresti un nou magazin propriu. Acesta este amplasat in Calea Mosilor numarul 272, o zona usor accesibila pentru toti cei interesati de produsele producatorului roman de lacuri si vopsele.
Ca si celelalte magazine Policolor, show room-ul a fost dezvoltat ca un loc unde clientii pot gasi gama completa de produse Policolor, dar si o serie de solutii creative si idei de design. Totodata, cumparatorii beneficiaza de personal specializat care furnizeaza consultanta pentru toata gama de produse. Deschiderea fata de client, dar si satisfactia acestuia sunt cateva dintre motivele pentru care Policolor investeste substantial si constant in magazinele Policolor.

Linia designului magazinelor Policolor merge pe o grafica fluida, axata pe multa culoare, dorindu-se a fi o sursa constanta de relaxare, buna-dispozitie si inspiratie pentru cei care le trec pragul.
Pentru perioada imediat urmatoare deschiderii, magazinul Policolor din Calea Mosilor a pregatit vizitatorilor sai surprize si promotii speciale!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod