VIDEO: Frumuseţile României, într-o superbă filmare aeriană

Un utilizator YouTube a postat, în urmă cu câteva zile, unul dintre cele mai frumoase filmuleţe de prezentare a frumuseţilor României.

Pentru a realiza acest film de cinci minute şi jumătate, Laurenţiu Bălăceanu a călătorit în Munții Apuseni, Valea Drăganului, Delta Dunării, Dumbrava Sibiului, Sighişoara, a vizitat Cazanele Dunării, Castelul Bran, Castelul Covinilor, Coloana Infinitului de la Târgu Jiu, Piaţa Sfatului din Braşov, Castelul Peleş din Sinaia, Cluj Napoca. El a ajuns chiar şi la Sarmizegetusa Regia şi la Biserica îngropată în lacul de steril de la Valea Şesii, relatează Yahoo! România.

Laurențiu spune că filmările au durat nouă luni şi au fost realizate cu scopul de a promova România ca destinaţie turistică.

Clipul este însoţit de muzica compozitorului Ciprian Porumbescu.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mircea PELEA pe 9 Feb 2014, 12:11
    FRUMUSETILE ROMANIEI

    Un filmulet exceptional. L-am prezentat si elevilor mei de la clasa a VIII-a care studiaza in acest an GEOGRAFIA ROMANIEI si au ramas profund emotionati si incantati.Ba, mai mult, la final au aplaudat realizatorul. Sincere felicitari domnului Laurentiu BALACEANU, modul fericit in care a grupat unele din cele mai frumoase locuri ale patriei noastre. Mircea PELEA prof. Geografie si Cultura civica Scoala Gimnaziala nr. 16 Bucuresti jurist mirceapelea@yahoo.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod