Winona Ryder întinereşte la 44 de ani. Care e secretul ei?

Tinereţe fără bătrâneţe şi farmec fără sfârşit: frumuseţea Winonei l-a subjugat pe Marc Jacobs


Nu este prima oară când Winona se vede nevoită să se apere împotriva speculaţiilor că şi-ar fi făcut operaţii estetice, notează cotidianul britanic Daily Mail, care aminteşte că în 2013 actriţa a declarat pentru Interview Magazine că e mândră de ridurile ei: "Am câteva linii pe frunte, de care sunt foarte mândră şi e interesant cum oamenii spun imediat când le văd: <<Oh, poate ar trebui să faci ceva cu asta.>>.

Iar eu le zic doar atât: <<Serios?>>."

Winona Ryder a fost de două ori nominalizată la premiile Oscar, pentru "Vârsta inocenţei" (1993) şi "Fiicele doctorului March" (1994), şi a obţinut două Globuri de Aur, pentru rolurile ei din "Vârsta inocenţei" (1993) şi "Sirene" (1990).

După ce a cucerit milioane de fani cu apariţia sa în rolul din drama "Reality Bites" sau în cel din "Dracula" lui Francis Ford Coppola, actriţa americană este pe cale să repete succesul şi ca model.
În decembrie anul trecut, ea a devenit imaginea unei campanii Marc Jacobs. Ironia sorţii, în urmă cu aproape 14 ani, vedeta era arestată pentru că furase dintr-un magazin obiecte în valoare de 5.600 de dolari, inclusiv un jerseu de 760 de dolari realizat de... Marc Jacobs. Astăzi, ea a devenit noua muză a designerului.


Foto: Hepta, Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod