Ellie White și-a sărbătorit ziua în familie cu tort de la Paris

Ellie White și-a sărbătorit iei ziua de naștere acasă, alături de cei dragi.

Artista a organizat o mică petrecere la care și-a invitat părinții, socrii și câțiva prieteni apropiați și a fost răsfățată cu multe cadouri, dar și cu un tort delicios realizat de o celebră boulangerie din Paris, prezentă și în București, după o rețetă franțuzească.

De aperitive m-am ocupat eu, de grătar s-a ocupat Doru al meu, însă tortul a fost realizat de cofetarii de la Le Grenier a Pain după o rețetă tradițională franțuzească, din mai multe straturi de ciocolată, migdale, caramel și fructe proaspete.

A fost deliciul serii, mai ales pentru băiețelul nostru, Mihai. Anul acesta nu am vrut să organizăm o mare petrecere într-un local din oraș, mai ales că o avem pe Maria, fetița noastră, căreia trebuie să îi respectăm programul de somn. Așa că am ales să stăm acasă și să petrecem într-un cadru restrâns, dar la fel de frumos ca oriunde altundeva”, declară Ellie White.

Artista a primit multe cadouri, inclusiv de la prieteni care nu au ajuns la petrecere.
Am fost răsfățată cu multe flori, însă am primit și parfumuri, obiecte de decor, bijuterii și jucării pentru cei doi copii ai mei.

Cel mai important pentru mine este însă să îi știu pe cei dragi sănătoși și să știu că am prieteni buni pe care mă pot baza oricând”, spune artista.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod