Vocea României: Povestea impresionantă a lui Robert Reamzy, urmaşul lui Michael Jackson - VIDEO

Publicul şi antrenorii de la „Vocea României“ au avut parte de un moment de uluială vineri seară, în momentul în care pe scenă s-a urcat Robert Reamzy, un tânăr în vârstă de 18 ani care are vocea asemănătoare cu cea a regelui muzicii pop, Michael Jackson.

Băiatul din Pantelimon a interpretat piesa „I Just Can't Stop Loving You“, a lui Michael, fiind cea mai plăcută surpriză a serii. Timbrul său vocal special i-a lăsat fără cuvinte pe toţi cei patru antrenori, Brenciu nefiind în stare să-şi facă deja celebrul ritual, sărind pe scenă şi luând în braţe concurenţii. În schimb, spre finalul melodiei, Loredana s-a ridicat în picioare şi l-a aplaudat pe tânăr pentru talentul său excepţional.

Robert Reamzy i-a făcut pe Loredana şi Brenciu să-şi întoarcă scaunele în doar 5 secunde, iar pe Moga şi Smiley în 25 de secunde.

Emoţiile tânărului au fost atât de puternice, încât mai avea puţin şi izbucnea în plâns la mijlocul melodiei. După spusele lui Brenciu, băiatului chiar i-au dat lacrimile la un moment dat.

Cu toate că lupta dintre antrenori a fost una aprigă, băiatul l-a ales pe Marius Moga, cu toate că acesta a spus că se aştepta să vadă o fată atunci când s-a întors.

Tânărul în vârstă de 18 ani a devenit peste noapte o vedetă, însă povestea lui de viaţă nu este deloc una fericită.
El a început să cânte din clasa a V-a, după ce a descoperit un pian la corul şcolii şi a început să chiulească de la orele de matematică şi de fizică, pentru a cânta. „Am avut nevoie de o vară pentru a învăţa singur să cânt la pian şi să dau admiterea la Liceul de Muzică George Enescu“, a spus Robert.

Deoarece părinţii săi au divorţat, Robert Reamzy nu a avut o relaţie foarte apropiată cu ei şi a devenit profesor de pian la grădiniţă şi a început să lucreze cu copiii, pentru că avea nevoie de afecţiune.
„De la 15 ani am început să lucrez cu copiii. A fost un refugiu pentru mine. Lor le sunt recunoscător, pentru că m-au învăţat să fiu vesel, să iubesc“, a adăugat tânărul.

Robert a fost nevoit, din momentul în care părinţii lui au divorţat, să se angajeze. El a recurs la acest gest pentru a o scuti pe mama sa de cheltuielile suplimentare. „Am avut multe joburi în domeniul muzicii, ca profesor de pian şi instructor vocal, am lucrat la un studio de producţie, unde compuneam muzică.
Un alt job al meu a fost în Piaţa Amzei, unde am fost angajat ca pianist“
, a mai încheiat acesta.

În această seară, de la ora 20.15, are loc cea de-a cincea ediţie a „Audiţiilor pe nevăzute“ de la „Vocea României“.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

23 Octombrie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 30 Dec 2012, 18:28
    ROBERT REAMZY

    Mie mi-a placut Robert,iar Moga m-a dezamagit.Nu m-am mai uitat la emisiune si nici nu ma voi uita maine ,in finala,desi m-am informat de pe net cine sunt finalistii.Era singurul cu un timbru aparte,ceilalti fiind mai obisnuiti si cam plictisitori. Daca l-as auzi pe Robert Reamzy la radio ,l-as recunoaste,dar pe alti concurenti nu .Timbrul sau este chiar aparte,fiindca doar la un interval de foarte multi ani se naste un asemenea talent.E la inceput de drum,are 18 ani si a fost foarte urat din partea juriului sa-i taie elanul si sa-i reduca increderea in sine,ranindu-i sentimentele cu vorbe dureroase.Daca era inteligent,Moga profita de talentul acestui baiat,se axa,se focaliza pe vocea lui si ii alegea cele mai bune piese.Robert a fost racit la Earth Song,iar cu toate acestea,a reusit sa impresioneze(cel putin pe mine).Loredana si Brenciu(caci Smiley a fost mai dragut) ,felicitari!Ati reusit sa daramati o adevarata voce!Va era frica pentru ca va depaseste un baiat de 18 ani?Oricum,asta se va intampla.E mult mai iubit de lume decat ati putea crede...M-ati dezamagit,sincer.Nu v-ati gandit nicio clipa ca ruinati un vis al unui pusti simpatic cu voce buna. Ii iau apararea ,fiindca am fost de multe ori pusa in situatia de a ma dezamagi un juriu care nu ia hotarari normale si corecte.Si sa nu mai vorbim de Ana-Maria,din echipa Loredanei.A fost eliminata si s-a vazut pe fata ei supararea.Daca nu stiati,o spune unul care a trait-o:plangea nu pentru ca iese din concurs,ci pentru ca s-a facut o mare nedreptate,pentru ca era constienta de valoarea ei ,mai mare decat a altora care au ramas in concurs.Imi pare rau pentru toti cei eliminati pe nedrept!Asa este cand niste oameni evalueaza alti oameni:intervin invidia si rautatea.Oricum,imi sunt simpatici si cei din finala.Bravo,Julie!

    1
    0

  • iuliana pe 14 Dec 2012, 17:10
    robert ramezy

    era chiar talentat , pact ca l-a eliminat moga. parearea mea este ca si-a pus bete in roate eliminandu-l. daca nu ar fi fely donose echipa sa ar lua-o de rapa

    1
    0

  • Mariana pe 23 Oct 2012, 16:40
    Vocea Romaniei

    Nu plange,copile! Plang eu ca sunt mama. Cred ca ai plans destul in viata asta, acum lupta sa ajungi acolo unde vrei,ca cei de acolo au sa te ajute. Succes!

    12
    0

  • dinu iulian pe 23 Oct 2012, 11:41
    buna ziua

    mult mai frumoasa era muzica populara de altadata! totusi iti urez mult succes.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod