Viața Oliviei Newton-John în 100 de imagini. Drama unei vedete care nu și-a pierdut optimismul nici în ultima clipă

Cântăreaţa şi actriţa australiană a fost diagnosticată cu cancer de trei ori în ultimii 30 de ani, dar a rămas optimistă până în ultima clipă.

Olivia Newton-John s-a născut pe 26 septembrie 1948, în Cambridge (Anglia). Când avea vârsta de 5 ani, familia ei s-a mutat în Australia.

 

Idolul unei generații


A debutat discografic în 1971, cu "If Not for You". De atunci, a lansat numeroase single-uri care au ajuns pe primul loc în topurile internaţionale. Discografia sa cuprinde 28 de albume de studio, cel mai recent fiind "Friends for Christmas", apărut în 2016.

A devenit cunoscută la nivel mondial graţie rolului din musicalul "Grease" (1978), care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur.



A jucat în peste 20 de producţii artistice şi de televiziune, între ele numărându-se "Xanadu" (1980), "It's My Party" (1996) şi "A Few Best Men" (2011).

Poate te interesează și: Un cuplu electrizant: Olivia Newton-John și John Travolta, 40 de ani de la mega succesul „Grease“
 

Lupta cu cancerul


În 1992, Olivia Newton-John a fost diagnosticată prima dată cu cancer la sân, pe care l-a învins, şi a susţinut campanii privind efectuarea de analize pentru depistarea acestei boli.



Vedeta a primit al doilea diagnostic în 2013 - un nou cancer de sân care s-a extins la umăr, depistat întâmplător, în urma unui accident auto.

În urma celui de-al treilea diagnostic, cântăreaţa a declarat pentru Seven că a scos zahărul din dieta sa și consumă ulei de canabis, pentru calmarea durerilor. Soțul actriței, John Easterling, cu care s-a căsătorit în urmă cu zece ani, este fondatorul companiei Amazon Herb Company și cultivă legal cannabis la ferma lor din Santa Barbara, California.

Olivia Newton-John a încetat din viață după o luptă acerbă cu cancerul.
Starul din celebrul musical „Grease” a murit la vârsta de 73 de ani, potrivit unui anunț făcut luni, 9 august 2022, pe rețelele sociale chiar de soțul ei, John Easterling.

Citește și: Olivia Newton-John a murit după aproape 30 de ani de luptă cu cancerul

Foto: hepta

9 August 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod