Vedete România: Top 6 zgârciţi

Au afaceri de milioane de lei, sunt oameni de succes în România şi cu toate astea îşi păzesc cu sfinţenie averile. Dan Negru, Ştefan Bănică Jr, Andreea Marin, George Copos sau Monica Tatoiu sunt exemple clare de oameni avuţi care se gândesc de două ori înainte să-şi cheltuie banii. Ei consideră că sunt chibzuiţi, cei din jurul lor spun că sunt extrem de zgârciţi.
1 din 7

Ştefan Bănică Jr. se foloseşte de notorietate pentru a nu scoate bani din buzunar

Un episod de acest gen a fost surprins de paparazzi în urmă cu doi ani de zile când trubadurul a mers la florărie să-i ia un buchet de flori soţiei lui, Andreea Marin. Vedeta, conştientă de faptul că farmecul şi notorietatea pe care le are pot cumpara orice, a decis "să plătească" buchetul de garofiţe alese cu o poză şi un autograf. Florăreasa a fost extrem de deranjată de gestul lui, astfel încât nici măcar nu i-a răspuns la salut atunci când Bănică a plecat.

Ştefan Bănică Jr. nu este sărac deloc. Spre exemplu el a terminat anul 2009 cu un plus de 500.000 de euro în cont, 150.000 de euro strângând doar de pe urma concertelor de la Sala Palatului.
4 Martie 2011
 

Comentarii (20)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lucia pe 5 Mar 2011, 22:06
    dar de tom cruise nu ati auzit?

    Individul ala nu isi platea menajera luni de zile pe motiv ca nu avea bani pana ce fata satula a plecat, nu e sigur dar trebuie ca vedeta sa se fi corectat la aceasta purtare daca nu dorea sa riste autogospodarirea.

    1
    0

  • blyvyutz pe 4 Mar 2011, 22:27
    OK sau KO...

    Parerile altora tot timpul vor fi tot timpul"pro" sau "contra".Adevarul e ca desi au f.multi bani unii oameni sunt chibzuiti nu neaparat zgarciti cu banii lor cand vine vb.de cheltuieli...Cine castiga banii din munca cinstita si "cu sudoarea fruntii"stie sa-i cheltuiasca cu folos.

    14
    2

  • andreea pe 4 Mar 2011, 13:49
    parerea mea..

    Sunt fff de acord cu 2sweet. la cersetori nici eu nu dau bani, pt ca banii munciti de mine sunt sigura ca n-o sa-i dea pe mancare....mai bine le dau direct un covrig sau un sandvich si sunt sigura ca o sa-l arunce. Iar referitor la monica tatoiu - jos palaria - nu mi se pare normal sa dai o avere pe o simpla geanta doar pt ca e de firma....daca poti economisi bani de ce sa n-o faci....asta nu inseamna ca esti zgarcit, ci doar precaut si istet, pt ca nu stii cand vin zilele negre si atunci o sa regreti ca ti-ai dat jumate de avere ca sa ai haine de firma

    17
    0

  • elena pe 4 Mar 2011, 13:29
    atitudine

    acest..individ nu mi a placut niciodata...ca e zgarcit nu este o noutate ,atitudinea spune totul,,are profilul omului avar ....nici ca artist nu e nik de capul lui,,,

    4
    16

  • elena pe 4 Mar 2011, 13:28
    atitudine

    acest..individ nu mi a placut niciodata...ca e zgarcit nu este o noutate ,atitudinea spune totul,,are profilul omului avar ....nici ca artist nu e nik de capul lui,,,

    3
    14

  • ultrabigger pe 4 Mar 2011, 11:16
    zgarciti??

    Slabut articol! Banii se fac greu si se papa repede, la toate nivelurile scarii sociale. Exemple alese nefericit, mai ales Copos ,Tatoiu si Negru care consider ca sunt exemple de urmat.

    3
    0

  • 2sweet pe 4 Mar 2011, 11:15
    ..doar o parere..

    Monica Tatoiu ..de ce e zgarcita ? are dreptate femeia ..ce e cu ideea asta .. ..daca esti vedeta trebuie sa ai garderoba(posete,haine,etc) de mii de euro?! ..si Andreea Marin ...? ..cu ce a gresit? ..din cate stiu ..sunt o gramada de stalpi ,pe la semafoare ..cu mesajul "nu dati bani la cersatorii" ..asa ca .. ?!

    16
    0

  • Tanea pe 4 Mar 2011, 11:04
    da+nu

    Daca te uiti la averi, e straniu..poti sa zici ca e zgarcit.. dar daca la situatia cu botezul...m. Asa a vrut omul. Sa faca economie. De-ar sti si altii sa faca economie, ar fi mai bine ;) Poate n-ar fi asa saraci oamenii...sa arunce bani pe nunti si botezuri si dupa aceea sa nu aiba cu ce sa-si imbrace copiii. +Botezul are un rol deosebit din punct de vedere spiritual...restul, e la dorinta... in genere se poate si fara tot felul de petreceri , lalalala. Cu ce ar ajuta asta? sa aduca toti hainute pentru bebe de maxim 2-3 luni? si apoi ce faci cu ele? daca cresc asa repede copiii... ;)

    3
    0

  • mica pe 4 Mar 2011, 09:24
    corect

    E corect asa, sa fie ,,zgarciti” ,mai bine zis - nu arunca banii ptr. care au muncit, daca ar cheltui doar ca sa demonstreze ca au bani, nu i-ar mai avea. Sunt multi in tara noastra care se plimba cu masini luxoase, haine de firma, etc. si stau pe chirie sau mananca covrigi. Eu pe Banica, Negru, etc. nu-i consider zgarciti, stiu sa aiba grija de ce au castigat si se gandesc la viitor, nu ,,traiesc momentul” cum fac altii si dupa aia sa cerseasca ptr.ca s-au lafait .

    21
    0

  • ionel saracu pe 4 Mar 2011, 09:15
    sarmanii bogati

    vinovati nu sunt ei...ci voi aceia care le umflati buzunarele cumparindu-le asa zisul produs al asa zisei munci a lor. Sincer...nu mi se pare nicunul din aceste vedete o asa mare personalitate...Asa ati facut din nulitati personalitati... "...unde esti tu Tepes doamne...''

    2
    17

  • vilmaristul pe 4 Mar 2011, 08:57
    vdt(eu sunt zgarcita la scris)

    banica-andreea marin cine se aseamana se aduna

    2
    16

  • Mihaela pe 4 Mar 2011, 08:34
    Stefan Banica

    ce se spune despre vedete ca sunt zgarcite sa stiti ca nu sunt vorbe aruncate in vant. anul trecut eram intr-o benzinarie de la marginea bucurestiului( nu sunt din bucuresti) si asteptand la coada sa platesc, ghici cine si-a facut aparitia????stefan banica!!!!cu un aer de superioritate a intrat in fata tuturor sa se scape de statul la coada! bineinteles ca nu si-a cerut voie sau scuze! aveai impresia ca el e patronul benzinariei! chiar daca pare un barbat deosebit de bun si etc etc.... nu e !!! e doar o fata pentru scena!!! doar se potrivesc vedetele inter ele nu?

    6
    15

  • Mihaela pe 4 Mar 2011, 07:31
    Asa ne-am invatat

    Asa ne-am invatat noi ...ca cineva e dator sa ne ajute cand noi nu suntem in stare ..mereu altcineva e vinovat de saracia noastra ..ori guvernul,ori presedintele,ori vedetele ,ori bogatii lumii ,Cand noi nu suntem in stare sa facem altceva decat sa ne plangem ..aruncam primii piatra spre cei ce muncesc si au de toate .Suntem un popor ciudat .Puntini romani stiu sa economiseasca din putinul lor ...noi am fost invatati doar sa cheltuim ..adevaratii destepti economisesc .BV LOR ...EU II ADMIR PE OAMENII CARE STIU SA FIE CHIBZUITI CU BANII LOR.

    17
    2

  • mamarutza pe 4 Mar 2011, 07:22
    helloooo

    Nu inteleg de ce-i judecati??!!!De ce sa dea bani unui cersetor!!sa mearga sa munceasca!!si de ce sa asteptam de la cei cu bani sa ajute??!!fiecare cum isi asterne asa are!!

    17
    1

  • MARY pe 4 Mar 2011, 03:50
    ZGIRCITI

    DE CIND E LUMEA , CEI CU BANI MULTI SUNT ZGIRCITI SI NU LE PLACE SA AJUTE, DECIT CIND NU AU INCOTRO. LASA CA NU IAU AVERILE CU EI !! TOT ASA PLEACA CA SI CEI SARACI ! DE MULTE ORI UN OM SIMPLU AJUTA UN NEVOIAS MULT MAI REPEDE SI CU DRAGA INIMA DECIT ACESTI MARI.....BOGATI !! CARE UITA DE UNDE AU PLECAT ! RUSINE MARE ! CRED CA AU TOT LA PICIOARE ! NU-I CHIAR ASA !

    3
    16

  • eva pe 4 Mar 2011, 01:08
    carduri

    de cardul de credit nu au auzit paparazzi astia? doar nu umbla andreea marin cu maruntisul in buzunar. bla bla bla.

    17
    2

  • andry pe 4 Mar 2011, 00:37
    jenant si nimic mai mult...

    Hai ca fata care semneaza aceste "articole" e perseverenta. Macar o data pe saptamana scrie despre Andreea Marin (si nu de bine, evident). Ca n-a dat bani unui cersetor. HA! Bravo ei. Sa puna mana sa munceasca. Atat Andreea, cat si sotul ei, ii ajuta pe cei bolnavi...pe cei care chiar au nevoie de ajutor. Si de ce sa incurajam cersetoria? Madame, judeca si tu putin!

    21
    2

  • RodycutzaM pe 4 Mar 2011, 00:15
    vai

    haha si inca una tare ...pai daca ar da Andreea Marin bani de paine la toti cersetorii din Romania, ea pentru ce ar mai munci ?! poate ia cerut de-un rachiu ...n-aveti de unde sa stiti..

    18
    0

  • RodycutzaM pe 4 Mar 2011, 00:12
    :)

    Si nu inteleg de ce iese exact partea proasta in evidenta ? ce este rau in a face economii ? cu 15 euro in perioada de reducere iti gasesti pantofi de piele in Bruxelles , Paris etc jos palaria ! Bravo, Monica Tatoiu ! femeie desteapta ...

    10
    0

  • RodycutzaM pe 4 Mar 2011, 00:07
    Ha ha

    asa si ?! care-i faza ?! nu inteleg...bravo lui ca nu si-a cumparat de doi ani de zile un costum.

    3
    15

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod