Vedete România: 8 bărbaţi "urâţi" cu succes la femei

În general, toţi ne dorim să atingem perfecţiunea, însă se vede treaba că perfecţiunea este subiectivă. După ce vom discuta astăzi despre bărbaţii urâţi care au avut mare succes la femei, o să înţelegem că fiecare are scara lui de valori. Domni ca Irinel Columbeanu, Claudiu Bleonţ, Ion Ţiriac sau Viorel Lis sunt exemple clare de personaje care nu sunt tocmai frumoase, dar care au frânt multe inimi. De ce? O să încercâm să aflăm astăzi.
1 din 9

Claudiu Bleonţ, salvat de talent

Actorul nu face parte din categoria bărbaţilor răpitori din punct de vedere fizic. Nu se încadrează în şablonul înalt, bine făcut, cu o gură senzuală şi nişte ochi fermecători. Nu este un cuceritor din fire, dar femeile au tras întotdeauna la el. Dovadă cele trei căsătorii. Secretul lui: francheţea şi naturaleţea. Să ne amintim momentul în care, în cadrul unei conferinţe de presă, actorul şi-a dat pantalonii jos, arătându-le penisul celor prezenţi în sală: "Aceasta este starea de spirit pe care o am la 52 de ani. Aşa mică cum e, ce atâta jenă? Ne transformăm într-o ţară de farisiei. V-am şocat sau am fost sincer?", a încheiat actorul.
1 Septembrie 2011
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Catalin pe 21 Feb 2013, 13:47
    ce naste din capcaun hule si dispret mananca!

    Din pacate pentru femei totul se rezuma la bani si faima ...si nimic altceva. Daca si Irinel sau Liz au ajuns sa fie catalogati ca barbati fatali cu atractie pentru femei atunci e grav. Va mai intebati apoi doamnelor si don'soarelor de ce se nasc de la un timp tot mai multe generatii de femei urate cu fel si fel de defecte...oare pe cine mostenesc toate acestea???..

    0
    0

  • cata pe 5 Sep 2011, 19:21
    uratenia=defecte

    De fapt barbatii urati au avut intodeauna succes la femei ...nuse stie de ce..desi uratenia in termeni stiintifici reprezinta defectele ascunse ascunse ale idividului,dar se stie cum este... femeia este mai inclinata spre pacat decat barbatul si de ce n-ar trage spre ceea ce este mai hidos si inspaimantator.. Din pacate tendintele femeilor in materie de barbati,se vor reflecta mai tarziu in aspectul urmaselor acestora...care in mod sigur nu vor arata bine deloc.

    1
    0

  • criss pe 4 Sep 2011, 11:23
    bleont?

    nush ce cauta in clasament, ca urat nu e deloc, mi se pare chiar interesant. iar comparatia lui kamara cu obama ma face sa rad - obama e un tip frumos, rafinat, cu trasaturi deosebite ale chipului, in timp ce la kamara e vorba despre un anumit farmec si atat. @aIDA: in ce limba scrii, draga? poate esti buna sa ne traduci si noua acel "comentariu"...

    0
    0

  • Stefan pe 3 Sep 2011, 14:27
    Claudiu Bleonttalentat?

    Este o idee preconceputa ca Bleont este talentat. Singurul lui merit in teatru a fost ca a fost casatorit cu cineva care l-a bagat in fata. Si atit. Iar eu l-am vazut huiduit la o premiera unde a fost chiar penibil.

    0
    0

  • aIDA pe 2 Sep 2011, 10:01
    buna Olivia ilv

    olivia sa sti ca ai ff mara dreptate, si chiar te apreciez ''pt ca din moment cand dumnezeu a lasa oameni albi, negri, marowni, si deferite culori nu e bine sa judecam oamenii dupa culoare lor a pierli'' oamenii albi cei care se rad de alte culorii a oamenilor a pieli lor sunt niste lasii pt ca dumnezeu nea lasat de diferite culorii a oamenilor sa ne iubim antre noi si sa ne respectam unu pe celalant(ma refar la baiet, fete, barbatii si femeile)

    0
    0

  • lola11 pe 1 Sep 2011, 20:38
    au bani

    :)) au succes la femei pt ca au bani! atat.

    3
    1

  • damn pe 1 Sep 2011, 18:35
    totusi

    pana la urma vad ca nu va convine absolut nimic. ce fel de articole ati vrea sa scrie?

    2
    0

  • lilo pe 1 Sep 2011, 17:24
    p-e-n-i-b-i-l

    astfel de clasamente si articole as putea face si eu, face oricine, mai departe ce am de facut? ei ei ce tara cu oameni anti-talent! astept "nerabdatoare" urmatoarele articole si clasamente ;))

    6
    1

  • claudiapetrea pe 1 Sep 2011, 14:14
    chiar ca!!

    Urati !! hihihih

    2
    1

  • elenush05 pe 1 Sep 2011, 08:48
    nota 4!

    propun sa dam note articolelor de pe acest site.pentru cele de calitate,cu bun simt,chiar utile sau interesante,jos palaria: 10! nota 4 pentru acest circ care il vedem de cateva zile pe acest site,poate chiar luni.pentru ca daca imi aduc eu bine aminte,asta nu e prima abatere cu uratenia,care acum ati pus-o intre ghilimele.

    17
    3

  • Olivia.liv pe 1 Sep 2011, 01:01
    penibil

    Cum puteti sa scrieti asemenea articole ? Sa clasati niste barbati dupa "uratenie". Chiar ramaneti in pana de subiecte sau nu va duce mintea la mai mult ? Si mai exact, cine sunteti voi sa faceti asemea clasamente ? Nu iesiti in evidenta doar cadeti in penibil.

    23
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod