Vedete Hollywood: Cum au fost şi cum au ajuns

Deşi au la dispoziţie cele mai bune tratamente împotriva îmbătrânirii, nici măcar vedetele nu pot scăpa de efectele trecerii anilor sau de efectele unei vieţi haotice, pline de alcool şi droguri.

Iată câteva vedete care nu mai sunt absolut deloc ce-au fost în trecut:

 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anka pe 26 Aug 2011, 21:37
    mda..

    "cum au fost si cum au ajuns?" asta se numeste imbatrinire, oameni buni sau mai metaforic zis " trecerea ireversibila a timpului" ;) articol stupid la nota maxima

    1
    0

  • Iulia pe 16 Dec 2010, 14:17
    Sharon

    Sharon Stone eu cred ca arata senzational pt varsta ei!

    0
    0

  • danitza2k pe 14 Dec 2010, 10:55
    reteta de stire

    se ia una veche de 2 ani in engleza, se mai taie mortii si necunoscutii pentru publicul roman si apare una noua ... http://www.popcrunch.com/celebrity-before-and-after/

    0
    0

  • papusa_dulce pe 13 Dec 2010, 23:03
    un vot va rog? :D si inscrieti-va si voi :P

    http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-papusa_dulce

    0
    0

  • LadyFashion pe 13 Dec 2010, 22:10
    !!!!

    Nu mi se pare normal!!!!! In primul rand aceste fotografii sunt de cand aveau 20-30 de ani acum au 50-60,unii chiar 70 adica as vrea sa vad poze cu dumneavoastra acum si la 70 de ani. In al doilea rand fotografiile sunt modificate si sunt subliniate defectele , sa va fie rusine!

    1
    0

  • Mihai pe 13 Dec 2010, 19:10
    Vorbe Anonime

    Stimate doamna sau domn, autor de articol la gazeta, Amandoi, adica si eu si dumneavoastra, suntem doi anonimi. Dumneavoastra sunteti anonimul care posteaza la gazeta, eu sunt anonimul care citeste postarea din gazeta si poate comenta. Din anonimatul meu va spun ca am crescut in presa scrisa si vorbita si am o idee, macar vaga, despre cum se scrie o stire sau un articol, in genere. Cu acelasi respect cu care va scriu aceste randuri, imi permit sa va sugerez sa va lasati de "meserie" si faceti ceva la care va pricepeti cu adevarat. Aceste randuri pot fi numite articol, doar prin prisma faptului ca ca isi gasesc locul intr-o publicatie, asa cum un rahat, si nu ma refer la cel turcesc, ci la neoasul produs pe care il vedeti dimineata in vasul de toaleta, se poate numi fel de mancare daca e pus intre alte feluri adevarate de mancare pe o masa. Deci opinia mea, de cinefil, este sa mergeti in pustie si sa meditati la sensul vietii dumneavoastra pana cand veti avea venerabila varsta a vedetelor la care faceti referire, si atunci sa trageti linie si sa va comparati. Succes!

    0
    0

  • Sanziana pe 13 Dec 2010, 17:24
    Articole care se "vand"

    Toata lumea de aici (inclusiv eu!) am dat click pe acest articol stiind ce urmeaza. Ma gandesc uneori ca poate tocmai presiunea asta enorma a mass media pe fizicul impecabil ne face sa dorim sa vedem ca de fapt toate astea sunt o mascarada, ca nu exista fizic impecabil, ca timpul trece, ca batranetea exista si ar trebui integrata simplu in viata. Si ei sunt ca noi. Si noi suntem ca ei. Fizicul care nu se degradeaza, povestile despre femei care arata la 70 de ani mai bine ca la 20, toate astea sunt de fapt un mit... Dust in the wind, all we are is dust in the wind... Sa nu uitam de unde venim si unde ne ducem.

    0
    0

  • Allegra pe 13 Dec 2010, 16:42
    No kidding...

    Din nefericire, ne permitem sa comentam latura fizica a acestor vedete... Sunt curioasa daca Dvs., autorul/ autoarea acestui articol veti ajunge la varsta de 50 - 70 ani fara ca anii si excesele sa isi faca simtita prezenta. Pe de alta parte, va doresc sa deveniti la fel de cunoscut/-a precum sunt si aceste vedete de Hollywood (mi-as permite sa va doresc sa ajungeti pe un sfert cunoscut pe cat este Jack Nicholson - si evident, la fel de bun in ceea ce faceti, pe cat este el... mai e mult pana la acel sfert...). Atunci cand succesul si banii se combina, este evident ca isi fac aparitia tentatii mai mari decat pentru oamenii simpli. Insa la fel ca si cei mai sus mentionati, si oamenii simpli imbatranesc. Uneori mai vizibil si mai dezastruos decat vedetele de Hollywood. Si am o intrebare... Ati luat la purecat si vedetele noastre ? Dintre care unele pot fi numite vedete, iar altele... pentru acestea din urma inca nu am un calificativ... Mult succes !

    0
    0

  • alexandra pe 13 Dec 2010, 14:50
    ??

    ati uitat sa spuneti cati ani are Brigitte Bardot!!!! si Cybil Shepard nu a fost niciodata "uimitor de frumoasa". Vorbe ca sa nu tacem, ca altfel, n-au nicio legatura!

    0
    0

  • nicoleta pe 13 Dec 2010, 14:27
    fairplay

    oricine ar fi trecerea anilor nu iarta p nimeni ...acesti oameni p kre ii ridiculizati in acele fotografii sunt intradevar MONSTRII...SACRI cei drept iar noi restul kre probabil ne amuzam d burtile mari si pieile lasate nu vom ajunge sa calcam makr, si-n ultimul jeg lasat d ei

    0
    0

  • Ioana pe 13 Dec 2010, 10:09
    Exagerati rau de tot

    Fotografia cu Nick Nolte a fost facuta cand a fost arestat, era beat si drogat. Fotografia cu Kirstie Alley nu mai e de actualitate, ea nu mai arata asa, a slabit foarte mult. Brigitte Bardot? Ati uitat sa mentionati cati ani are. Nu o comparati cu Sophia Loren, pentru ca aceasta si-a facut mai multe liftinguri intre timp. Parerea mea ca ca pierdeti vremea.

    0
    0

  • Mihaela pe 13 Dec 2010, 09:15
    Exagerati!!

    Ati dat niste fotografii cand actorii erau foarte tineri. Normal ca nu au cum sa arate la fel la aproape de/peste 60 de ani. Ca daca ar face multe operatii ati scrie articole cu cei mai operati actori, si nici asa nu era bine. Shibyl Shepard n-a fost niciodata "uimitor de frumoasa", nici macar in filmul care a facut-o cunoscuta- "Maddie si David".

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod